Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова Година 2019 в Белград, хотел Балашевич

Номер на оферта

/

228422

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус за международни превози;
Три нощувки в хотел 3 *** wwwcentarbalasevic.rs.;
3 закуски в ресторанта на хотела;
Панорамна обиколка на Белград;
Посещение на Ниш;
Всички пътни, магистрални такси и паркинги;
Градска такса за престой в Белград;
Екскурзоводско обслужване през цялото време на пътуването;
Медицинска застраховка Асистънс за лица до 64 години с покритие 2000 евро

Цената не включва:
Празнична Новогодишна Вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо - 50 евро на човек, 40 евро за деца до 11,99 год. – заплаща се задължително при подписването на договора за организирано пътуване. Включва богат асортимент от ястия на блок маса, отворен бар с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
Екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци – 20 евро, заплаща се по желание и се осъществява при минимум 25 записани;
Разходка с корабче по реките Сава и Дунав – 15 евро при минимум 20 човека; Доплащане за вечеря в ресторанта на хотела на 30.12.2018 г. на меню без включени напитки - 10 евро на човек;
Медицинска застраховка за лица над 64 до 79 години 5 лева, за лица над 80 г. – 10 лева.

Програма на пътуването

4 дни / 3 нощувки
Маршрут: София - Белград - Нови Сад - Ниш - София

ПРОГРАМА:

1 Ден. Отпътуване от София, пл. „ Ал. Невски „ в 6:00 ч. Пристигане в Белград около обяд. Туристическа обиколка на града: „ Свети Сава „ – най – големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава – основоположник на сръбската православна патриаршия. Сградата се намира върху платото Вракар, където според поверието Синан Паша е изгорил тленните останки на Свети Сава през 1595 г., Скупщината на Белград (Парламента), Конака на княгиня Любица, Патриаршеската Църква, Площада на републиката със статуята на княз Михайл, Улица "Княз Михайло" – най - известната и оживена улица в града; крепостта Калемегдан, разположена на мястото, където река Сава се влива в река Дунав – реставрирана и достроявана между 13 в. и 19 в., като всеки от завоевателите на града построява отделните части. Ще се насладим на прекрасната гледка откриваща се към Нови Белград, Земун и статуята на свободата, бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Свободно време за разходка в центъра на града. Настаняване в хотел Балашевич – http://www.centarbalasevic.rs. Нощувка.

2 Ден. Закуска. По желание /срещу доплащане/ екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад. Туристическа програма в Сремски Карловци - духовното сърце на Сърбия. В бароковата атмосфера на градчето са разположени сгради с неоценимо значение за сръбската история и култура. Туристическа обиколка – Резиденцията на патриарха от 19-и век. В това седалище на Сремската епархия се намира и музеят на сръбската православна църква. Православната катедрала „Свети Николай“, римокатолическата църква „Света Троица“, Фонтанът „Четирите лъва“ от 1799 г. и др. Възможност за посещение на винарна с дегустация на едно от най – известните от миналото вина, което се е пиело в двореца Хофбург във Виена. На място може да си закупите вино и мед. Продължаваме за Нови Сад – градът на падналите мостове и столицата на област Войводина. Разглеждане на площада с католическа катедрала на Дева Мария, православната църква „Свети Георги“, синагогата, фотопауза при Петроварадинската крепост, позната като Гибралтар на Дунава. Връщане в Белград. Свободно време. Нощувка.

3 Ден. Закуска. Свободно време или по желание разходка с корабче по реките Дунав и Сава. След разходката време да се потопите в атмосферата по бохемската улица „ Скадарлия” с типични сръбски „кафани“, най – често сравнявана с парижкия „Монмартър“ както по външен вид, така и по веселата атмосфера. Прибиране в хотела за почивка и подготовка за Новогодишната вечер. ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА С ЖИВА МУЗИКА И БОГАТО МЕНЮ! ЧЕСТИТА НОВАТА 2019 г. Нощувка .

4 Ден. Закуска. Отпътуване за третия по големина град в Република Сърбия - Ниш. Свободно време за разходка из Нишката крепост, пешеходната зона на града и пазара. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНА:
На човек настанен в двойна стая – 310 лв.
3-ти възрастен на допълнително легло в двойна стая – 295 лв.
Доплащане за единично настаняване - 90 лв.
Дете до 06,99 г. настанено с двама възрастни в стая – 98 лв.
Дете от 07,00 г. до 11,99 г. настанено с двама възрастни в стая – 210 лв.

Новогодишно Меню:
Включва богат асортимент от ястия на блок маса, Предястия, Основни ястия, Десерти, бар с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вода, сокове, кафе и чай .

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти