Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ПРАГА - ТРЕТИ МАРТ 2024

Номер на оферта

/

228522

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет,
Летищни такси,
Ръчен багаж до 10 кг;
Чекиран багаж до 23 кг;
Трансфери;
4 нощувки със закуски в избрания хотел;
Обиколка на Прага с екскурзовод на български.

Цената не включва

Пешеходна програма „Старе место”;
Пешеходна програма „Пражки Сецесион”;
Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен;
Медицинска застраховка;
Слушалки по време на обиколките;
Разходи от личен характер;
Такси за музеи и билети за градски транспорт;
PCR или антигенен тест, ако такива се изискват;
Горивна такса, в счучай че така се налага.

Програма на пътуването

Екскурзията включвa 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет с летищни такси, 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

01.03.2024 - 05.03.2024
IBIS Wenceslas square***;
Цена на човек в двойна стая: 1059 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1244 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 969 лв

Alton***;
Цена на човек в двойна стая: 1075 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1265 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1055 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастени: 965 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 985 лв

K + K Fenix (cosy room) ***;
Цена на човек в двойна стая: 1229 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1485 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1229 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастени: 1129 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1129 лв

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

ВАЖНО: При нощувки в Прага туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 2 - 3 евро на човек на ден. Тези такси се заплащат лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не са включени в пакетните цени на екскурзията.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 01.03.2024 - Полет СофияПрага - 10:15 ч. – 11:15 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 02.03.2024 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус. След обяд – свободно време. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане 78 лв. за възрастен и 60 лв. за деца до 17 г. и за лица над 65 г. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха и кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 8 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 03.03.2024 - Закуска. Свободен ден или възможност за екскурзия до Карлови Вари и Пилзен с доплащане 108 лв. за възрастни и 85 лв. за деца и младежи до 17 г. Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен (по време на двучасовото посещение ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 380 чешки крони; съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8?С). Вечерта - завръщане в Прага. Екскурзията се осъществява при минимум 20 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 04.03.2024 - Закуска. Свободен ден или възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 49 лв. за възрастни и 33 лв. за деца до 17 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзо-водско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица „Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 8 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 05.03.2024 - Закуска. Трансфер до летището. Полет ПрагаСофия 11:55 ч. – 14:45 ч..

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  3 Март 2024 - Чехия |  3 Март 2024 - Прага

Избрани оферти