Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Почивка в Тайланд - Банкок и остров Пукет

Номер на оферта

/

213232

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет с летищни такси София - Доха - Бангкок - Пукет - Доха - София

Самолетен билет с летищни такси за вътрешния полет Банкок – Пукет с включен чекиран багаж

3 нощувки в хотел 3 * в Банкок със закуски

7 нощувки в хотел Bamboo Beach Hotel 3*, Panwa Beach Resort 4* (срешу доплащане) или The Blue Pearl Kata Hotel 3*(срещу доплащане) в Пукет със закуски

Трансфери летище - хотел - летище

Застраховка "Помощ при пътуване" при ЗАД България

Цената не включва

Допълнителни екскурзии се провеждат на руски или английски език. Заявки за допълнителните екскурзии се приемат до две седмици преди пътуването.

Полудневен тур на Бангкок - 70 лв на човек.

Еднодневна екскурзия до плаващия пазар "Дамнерн Садуак" - 110 лв на човек

Еднодневна екскурзия до Аютая - 110 лв на човек

Сафари тур със слонове - 110 лв на човек

Шоу Фантазия с включена вечеря - 157 лв на човек

Посещение на острова на Джеймс Бонд - 88 лв на човек.

Посещение на остров Фи-Фи с включен обяд и коктейлна почерпка на борда - 120 лв на човек.

Целодневна обиколка на Пукет - 137 лв на човек

Виза за Тайланд – 60 лева на човек + 15 лева такса обработка на документите. За визата е необходимо да ни предоставите паспорти и снимка паспортен формат.

Медицинска застраховка на лица над 70 години – доплащане 28 лева;

Единично настаняване – доплащане от 460 евро;

Застраховка "Отмяна на пътуването" (заплаща се по желание). Застрахователната сума е общата цена на пътуването, за която се сключва застраховката. Премията се изчислява, като застрахователната сума се умножи по основния тарифен коефициент. Дължимата застрахователна премия се изчислява в лева и се заплаща еднократно с внасянето на депозита по резервацията.

Програма на пътуването

Почивка в Тайланд - Банкок и остров Пукет

Насладете се на екзотичния Тайланд!

Програмата включва 3 нощувки в централен хотел в Бангкок и 7 нощувки на остров Пукет

Програма:

Ден 1

Полет София – Доха.

Ден 2

Пристигане в Доха. Полет до Бангкок. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за раходка. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Банкок е магическата порта към чудесата на Индокитай. Това е градът, който съчетава в хармония своя космополитен дух и многовековни традиции. Зашеметяващи небостъргачи, ултрамодерни търговски центрове, изискани заведения и забързани булеварди се разминават с блестящи храмове, пищни дворци, хиляди сергии с всякакви вкуснотии и невероятни възможности за пазаруване - това е изкусителният чар на Банкок.
След закуска по желание полудневен тур на Бангкок (допълнително се заплаща - 70 лв на човек). Ще разгледате най-интересните и впечатляващи места от Банкок, свързани с тайландската история, архитектура, религия и общество. Турът включва посещение на Кралския дворец, построен през 1782 година от крал Рама I. Всяка една от неговите сгради е шедьовър на изкуството. Ще разгледате и кралския олтар – Храма на Изумрудения Буда, в който се намира най-почитания от тайландците образ на Буда. След което ще посетите и Ват По (Wat Po) – храм от изключително значение, тъй като тук се съхранява впечатляващата бронзова статуя на Полегналия Буда и храма Wat Trimit, в който се намира статуя на Буда от масивно злато. Следобед – свободно време. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време или по желание еднодневна екскурзия до плаващия пазар "Дамнерн Садуак" (допълнително се заплаща - 110 лв на човек) , който се намира недалеч от Бангкок. Пътуването до кея е с комфортни автобуси, а след това ще се качите на дълги моторни лодки, за да стигнете пазара. Ще обядвате в ресторант в Розовата градина с изглед към реката. След обяда отпътуване за тайландско село, където ще видите тайски традиционни танци, шоу на слонове и други забавления.

или

По желание еднодневна екскурзия до Аютая (допълнително се заплаща - 110 лв на човек). Едно от задължителните места в програмата на всеки турист за Тайланд е Аютая - някогашна столица на Тайланд. Намира се на 90 км. северно от Банкок и екскурзията включва разглеждане на гигантските бронзови статуи на Уат Монкол Борпит, Уат Фра Срисанпеч и Уат Чай Монкол. Разходка с лодка до Банг-Па-Ин - някогашна лятна резиденция на кралското семейство и красив образец на тайската архитектура. Обяд по време на екскурзията.

Нощувка.

Ден 5

Закуска. Трансфер до летището. Вътрешен полет до о-в Пукет. Трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание еднодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (допълнително се заплаща - 88 лв на човек). За екскурзията се тръгва от хотела рано сутрин към кея Ао Пор. Следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. След това пристигане на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). Посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. Продължаване към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. Тръгване от острова Лава и връщане на кея на залива Ао Пор. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание целодневна обиколка на Пукет с неговите екзотични плажове (допълнително се заплаща - 137 лв на човек). В тази екскурзия ще се насладите на красотите на остров Пукет, по време на автобусната Ви разходка покрай плажовете Патонг, Карон и Ката. Ще спрете на панорамната площадка „Трите плажа”, от която се разкрива прекрасна гледка към красивите заливи на Ката Ной, Ката, Карон и остров Ко Пу – това е едно от най-живописните места на острова. Тази екскурзия ще Ви запознае с най-забележителните красоти на „Перлата на Андаманско море”. Тя включва и разходка с автобус из град Пукет, която ще Ви запознае със сградите в китайско-португалски стил. Посещават се още фабрика за скъпоценни камъни, храмът Ват Чалонг, фабрика за кашу и за други местни продукти и още места за красиви гледки. Връщане в хотела в Пукет. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Свободно време с възможност за плаж или по желание екскурзия до остров Фи-Фи (допълнително се заплаща - 120 лв на човек). С тази екскурзия ще посетите един от най - известните заливи - Мая бей, който се намира на Ко Фифи Ле. Това е островът, на който е сниман филмът "Плажът" с участието на Леонардо Ди Каприо. Плажът на Мая бей е един от най-красивите в света. Включен обяд коктейлна почерпка на борда. Нощувка.

Ден 9

Закуска. Свободно време с възможност за плаж или по желание Сафари тур със слонове (допълнително се заплаща - 120 лв на човек). Това е най-популярният тур на острова, който включва яздене на слонове сред природата на Пукет, разходка с плоскодънна дървена лодка до плажа Чалонг. Нощувка.

Ден 10

Закуска. По желание посещение на шоуто „Пукет Фантазия“ с включена вечеря (допълнително се заплаща - 157 лв на човек). Това е най-популярното атракционно шоу на Пукет, което съчетава програма в стила на Лас Вегас с елементи на „Дисниленд“ – изключителен спектакъл, претворил тайландската култура и история чрез ефектни акробатични номера, пиротехника и цирково представление с 30 слона. По време на шоуто ще имате възможност да наблюдавате демонстрация на занаяти или дори да пояздите слон. Гостите ще могат да опитат разкошните ястия от блок масата на ресторант „Голдън Манора“, разположен в същия комплекс. По време на представлението не се разрешава използването на каквито и да било средства за снимане. Нощувка

Ден 11

Закуска. Свободно време. Нощувка

Ден 12

Полет от Пукет за Доха. Полет до София.

Допълнителна информация

Условия на офертата:

Цената е на човек в двойна стая.
Ваучерът е валиден при двама пълноплащащи.
Местата по офертата са ограничени
Програмата е примерна и може да варира според полетните разписания, наличностите на екскурзиите и индивидуалните желания на туристите
Информация относно резервации можете да получите като се свържете с нас по телефон +359 89785 11 46 или по имейл: info@arttravel.bg .
Плащанията се извършват в брой в наш офис или по банков път.
Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня в брой, по банков път или с кредитна/дебитна карта. Върху офертните цени не се начислява ДДС.
При необходимост Арт Травел Холидейз си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта, за което ще бъдете уведомени своевременно.
Арт Травел Холидейз е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 418830 от 22.06.2016 г
При резервация с начална дата на пътуването в срок по-голям от 1 месец се заплаща 50% от сумата на момента и останилите 50% до 30 дни преди датата на заминаване. Условието не важи за хотели със строга политика за резервиране (non-refundable), при споменатите оферти се изисква незабавно плащане на цялата сума.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти