Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Почивка в Тайланд - остров Ко Ланта и Банкок!

Номер на оферта

/

187923

Дати & цени

Цената включва

Професионално подбран маршрут, с акцент върху най- големите забележителности на региона.
Всяка от програмите ни е предварително проверена и оценена преди да я предложим на вас.
Полет: София- Банкок - София, с включени летищни такси.
Вътрешен полет: Банкок - Краби - Банкок
7 нощувки в 3 звезди хотели, с 7 закуски! При желание възможност за отсядане в 4 звезди хотел срещу допълнително заплащане!
Транспорт - самолет, такси, микробус, лодка.
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.
Всички трансфери по програмата.

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии.
Виза за Тайланд
Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор
Пари за лични разходи
Възможност за настаняване в по- висока категория хотел, срещу допълнително заплащане.

Програма на пътуването

9 дни/7 нощувки на цена от 2399 лв., при индивидуално пътуване.
Възможност за групово пътуване с български водач, на цена от
2799 лв. и при минимум от 9 пътуващи.

Период на пътуване: 01.03 - 01.05.2017

София - Ко Ланта - Банкок - София.

Посетете страната на усмивките - Тайланд! Потопете се в чистите води на Андаманско море и се насладете на чудна смесица от будистки пагоди, екзотична и дива природа, прекрасно местно население, изумителен нощен живот и невероятно вкусна храна.

Ден 1/2 - Полет до Банкок, а от там към Краби. Трансфер до Ко Ланта и настаняване в хотел.

Ден 3/5 - Свободно време. Ще имате три цели дни на разположение, в които да се насладите на белия пясък, кристално чистата вода и удивителната тропическа природа.

Ко Ланта (Ko Lanta) е остров край Андаманското крайбрежие на Южен Тайланд. Подобно на много други дестинации в провинция Краби, той е известна дестинация за гмуркане и притежава дълги бели плажове. Островът не е толкова популярен сред туристите и е подходящ за хора, които търсят почивка, разходки по плажа и любуване на залеза, далеч от шумните тайландски плажове. Същевременно е близо до известните Фи Фи острови (Ko Phi Phi), където партито е денонощно!

Населението на Ко Ланта е смесица от будисти, таоисти, мюсюлмани, и дори тн. морски цигани. Районът обаче не страда от никакво религиозно напрежение и всички живеят в мир и хармония. Уникалното за острова е, че местните са запазили автентичността си и начин им на живот е почти напълно незасегнат, въпреки посещенията на туристи.

Който желае може да си направи разходка с лодка до някои от многото съседни острови. Да се разходи до някое селце на самият остров,да си направи един от невероятните местни масажи, да се гмурка с шнорхел, да кара каяк в прозрачните води или друго приключение срещу допълнително заплащане.

Ден 6 - Днес ще се придвижим до Банкок. Ще се настаним в хотел в центъра на града, близо до известната улица Као Сан, на пешеходно разстояние от всички по- важни туристически забележителности!
С желаещите от групата срещу допълнително заплащане ще посетим Кралският дворец и храмът на изумрудения Буда, а на залез слънце ще отидем до Уат Арун.

Можем да организираме и круиз с вечеря по река Чао Прая и да се полюбуваме на светлините на Банкок.

Ден 7/8 - Свободно време да усетите атмосферата на Банкок.

На разположение ще имате карта на града и цялата информация, която ви е необходима за да отидете, където поискате в града с вашето собствено темпо. Вашият български водач, който добре познава Банкок, също ще е на разположение по всяко време и може да отговаря на въпросите Ви, както и да си направите разходка заедно!

По желание срещу допълнително заплащане можем да организираме посещение на старата столица на Тайланд - Аютая (което силно препоръчваме!); посещение на известния плаващ пазар, където може да опитате всякакви местни вкусотии, както и други допълнителни екскурзии.
Вечерите Ви предлагаме да се потопите в цветния и неповторим нощен живот на Банкок.

Ден 9 - Трансфер до летището и отпътуване за София..

За единична стая се доплащат 320 лв. По желание и при възможност, комбиниране с други индивидуално пътуващи.

Визов режим: Изискват се визи за българи. Предварително се издават в тайландското посолство в София.

Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Записване за екскурзията: Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път, и плащане на цялата сума до един месец преди заминаване. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Изпращане на копие на международния Ви паспорт.
Важно!
Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти