Начало / Екскурзии / Екскурзии - Инсбрук

Потвърдена! Лято 2018 в тиролските АЛПИ: Австрия-Италия-Лихтенщайн, автобус

Номер на оферта

/

209654

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- транспорт с автобус,
- 7 нощувки със закуски и 5 вечери, от които 1 – в Словения в хотел 3***, 5 – в Зеефелд в хотел 4****, 1 – в Загреб в хотел 3***,
- туристическа програма – посещение на Кортина д’Ампецо, Бардолино, Пунта Сан Виджилио, Сирмионе,
- водач от агенцията.

Цената не включва

Цената не включва:

- медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на ЗАД „Булстрад“ – 10 лв., над 65 г. – 15 лв., над 70 г. – 20 лв.;
- доплащане за единична стая – 235 лв.;
- при недостигнат мин.брой от 35 туристи и при записани не по – малко от 30 тур. – 45 лв.
- екскурзия до Инсбрук и Ватенс с включен транспорт и водач – 25 EUR
- екскурзия до Болцано и Мерано с включен транспорт и водач – 39 EUR
- екскурзия до Вадуц и Хур с включен транспорт и водач – 45 EUR
- Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Програма на пътуването

Екскурзии
АВСТРИЯ - лято в тиролските Алпи: Сирмионе, Бардолино, Зефелд, Инсбрук, Ватенс, Болцано, Мерано, Вадуц, Хур, Кортина д"Ампецо - автобусна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 10.07; 19.07.2018
Цена: 895 BGN

София - Сирмионе - Бардолино - Зефелд – ИнсбрукВатенс – Болцано – Мерано – Вадуц – Хур – Кортина д’Ампецо - София

8 дни /7 нощувки /7 закуски/ 5 вечери
Ранни записвания:отстъпка от 60 лв. от пакетната цена за записвания до 17.12.2017

Програма:

1 ден
СофияСловения
Отпътуване от София в 06.30 ч. от пл. „Св. Ал. Невски”. Пристигане вечерта в хотела в Словения. Нощувка.
2 ден
Сирмионе - Бардолино - Зефелд
Закуска. Отпътуване за Италия и за емблематичното езеро Лаго ди Гарда – най-голямото езеро в Италия, където красотата на средиземноморската природа среща очарованието на южните Алпи. Първа спирка в селището Сирмионе, старинно селище, живописно разположено на тесен полуостров в южната част на езерото Гарда. По желание посещение на замъка Рока Скалинджери. Следваща спирка в Бардолино, известно с производството на червено вино. Продължаване за областта Тирол, където се издигат величествено едни от най – красивите дялове на Алпийската планинска система. Настаняване в хотел в известния курорт Зефелд. Вечеря. Нощувка.
3 ден
Зефелд - ИнсбрукВатенс - Зефелд
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до столицата на областта Тирол и музея на Сваровски. Отпътуване за Инсбрук. Пристигане и начало на пешеходна разходка - Старият град, площад Мария Терезия, от който се открива незабравима гледка към връх Нордкете (2 334 м), Кулата Щадтурм, която е част от сградата на старото Кметство, Голденес Дахл (“Златният навес”), Хелблингхаус с интересна фасада в стил рококо, Катедралата Св. Якоб. Посещение на кристалните светове на Сваровски – ултра модерният музей, посветен на тази търговска марка, наложила се в последните години. Връщане в хотела. Вечеря.
4 ден
Зефелд - Гармиш Партенкирхе - Цугшпитце - Зефелд
Закуска. Екскурзия до Гармиш Партенкирхе и Цугшпитце. През този ден имате възможност да се изкачите на най – високия връх на Баварските алпи Цугшпитце, от който се откриват спиращи дъха гледки. Районът е известен със своите 38 писти, като една от тях е популярното трасе Кандахар – смятано за едно от най – големите изпитания. Екскурзията предвижда посещение на световно известния курорт Гармиш Партенкирхен, от където ще започне удобно пътуване с влак, до красивото езеро Айбзее. Оттам следва вълнуващо изкачване с лифт до върха, откъдето ще се разкрият незабравими панорами към подножието на върха. След като групата се съвземе от зашеметяващите гледки, предстои спускане с лифт над глетчера Цугшпитце до височина 2600 м и оттам посредством нова железница, групата ще стигне до изходната позиция. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ден
Зефелд - Болцано – Мерано - Зефелд
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Болцано и Мерано. През този ден ви предлагаме да опознаете Южен Тирол. Това е район, който независимо, че след края на Първата световна война е включен в границите на Италия, в него може да се усети една атмосфера, която е смесица между Централна Европа и Средиземноморието. Първа спирка в Болцано, очарователно място, в което обичайният контраст между старото и новото не се усеща. Типичните и традиционни фасади на сградите с гипсови украси, пастелни цветове и аркади се редуват в различни декорации и височини. Аркадите на старото Кметство са особено красиви със своите заострени арки и стенописи. Площадът на града, който е известен като „салонът” е посветен на Волтер. Продължаване за Мерано. С уникалното си месторазположение, богатата растителност и мекия климат, това място привлича членове на европейските кралски семейства още от древността до наши дни. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден
Зефелд - Вадуц – Хур - Зефелд
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Вадуц и Хур. Пристигане във Вадуц - столицата на Княжество Лихтейнщайн – съвършенството на миниатюрите, царството на банките и пощенските марки. По желание панорамна разходка с влакче. Продължаване за Хур - един от най – старите градове в Швейцария, разположен на р. Рейн. Масивните каменни сгради, мекият климат, градините и лозята около града му придават характерната за Алпите специфична красота. Разходка из историческия център на града. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден
Доломитите – Кортина д’Ампецо – Загреб
Закуска. Отпътуване за Кортина д’Ампецо – най – известният италиански курорт в сърцето на зашеметяващите Доломити, обгръщащи Кортина с „амфитеатър” от скалисти зъбери, някои от тях над 3000 м, разположен в подножието на доломита Монте Кристало „Планински кристал“. Спирка за разходка. Продължаване за Загреб. Настаняване в хотел. Нощувка.
8 ден
Загреб - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София веечрта около 22.00 ч.

Ранни записвания:отстъпка от 60 лв. от пакетната цена за записвания до 17.12.2017

10.07.2018 - 895 лв.

19.07.2018 - 895 лв.


Информация за музейни такси:

Инсбрук: кулата Шадтурм – 3,00 EUR, деца – 1.50 EUR, Голденес Дахл – безпл.; вход за музея – 4.00 EUR, ученици, възр. над 60 г. и групи от мин. 10 тур. - 2.00 EUR, Ватенс: вход за музея на Сваровски – 19 ЕUR, деца до 14 г. – 7.50 EUR и групи от мин. 10 тур. – 17.00 EUR, Цугшпитце: комбиниран билет за железница и лифт - 53 EUR , за деца до 16 г. – 31 EUR, за групи мин. от 15 тур. – 44 EUR, Вадуц - влакче във Вадуц – 8 CHF – при група от 20 туриста, индивидуален билет 10.50 CHF, деца до 16 г. – 5 CHF.

Забележка:

- Допълнителните мероприятия се провеждат при мин. 20 туристи, включват транспорт и водач. Входните такси, туристически влакчета, железници и лифт се заплащат на място.
- Минимален брой туристи: 35
- Срок за уведомление при недостигнат мин. бр. туристи: 7 дни преди началната дата.
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни

Начин на плащане:

депозит – 30 % от пакетната цена,
доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
0011

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Инсбрук |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Инсбрук |  Ранни записвания 2024 - Австрия |  Ранни записвания 2024 - Инсбрук

Избрани оферти