Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Предколедна Виена - самолетна екскурзия с водач от България

Номер на оферта

/

122959

Дати & цени

Цената включва

-Самолетен билет София – Виена – София с авиокомпания България Еър;
-Летищни такси;
-3 нощувка със закуска в cъответния хотел във Виена;
-Обзорен тур на Виена с професионален екскурзовод на български език;
-Трансфер летище – хотел – хотел;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
-Водач от България.

Цената не включва

-Екскурзия до Виенската гора и Баден – 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете;
-Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург" с местен екскурзовод на български език (с включена входна такса) на турист – 60 лв. за възрастен / 30 лв. за дете;
-Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод (с включена входна такса за Съкровищницата) – 45 лв. за възрастен / 23 лв. за дете;
-Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включена входна такса – 75 лв. за възрастен / 38 лв. за дете;
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕНА

Виена е олицетворение на културата, аристократизма и спокойствието. Никъде другаде класическата музика не звучи така мелодично, шоколадът не е толкова сладък и архитектурата не е по-внушителна.

Във Виена има общо 12 коледни базара за добро настроение. Най-големият базар, с над 150 къщички, се намира на централния площад Ратхаусплац (Rathausplatz). Традиционно от тук можете да си купите коледни лакомства и ръчно изработена украса за елхата и дома и да се насладите на прекрасното предколедно настроение на града.

------------------------------------

Директни полети с Bulgaria Air

4 дни/3 нощувки

Хотел Franz Joseph 4*

https://www.deraghotels.de/hotel-kaiser-franz-joseph-wien/en/

ДАТА: 13.12. – 16.12.2018 г.

=============================================================

ЦЕНА на човек в двойна стая, с включени летищни такси, за резервации до 20.11.2018 г.: 790 лв.*

*Промо цена за резервации САМО в периода 07.11.-16.11.: 750 лв.!



=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:


Kaiser Franz Joseph 4* Superior
https://www.deraghotels.de/hotel-kaiser-franz-joseph-wien/en/

Местоположение
Хотел Kaiser Franz Joseph 4* се намира в спокойния 19-ти район във Виена и предразполага своите гости за една почивка сред забързаното градско ежедневие. Хотелът е разположен само на 100 метра от трамвайна спирка за директен транспорт до центъра на Виена, както и е в близост до множество таверни.

Хотел
Изискан и стилен, хотелът държи на качестовото на услугите които предлага, в това число лоби бар, фитнес център и сауна, солариум (заплаща се допълнително) и масаж (заплаща се допълнително). Учтивият персонал е готов да упъти гостите на хотела, а на рецепцията могат да се ползват от билетни и консиержски услуги.

Стаи
Стаите са около 20 кв.м. и са носочени към комфорта на своите гости. Красиви и стилни, всяка стая разполага със сателитна телевизия, високоспкоростен безплатен интернет, мини-бар, работни бюро и собствен санитарен възел. Настаняването може да бъде на 2 отделни или на 1 двойно легло.

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН-1
Събиране на летище София за полет до Виена. Кацане във Виена. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 1 час. Настаняване. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка

ДЕН-2
Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод.
Възможност за допълнителни екскурзии:
-Полудневна екскурзия - посещение на Императорската съкровищница в Хофбург с местен екскурзовод на български език, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища. Нощувка.

ДЕН-3
Закуска. Свободно време. Нощувка.
Възможност за допълнителни екскурзии:
-Полудневна екскурзия „Виенската гора и Баден” с местен екскурзовод – посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството "Светият кръст"
-Полудневна екскурзия - посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"с местен екскурзовод на български език.

ДЕН-4
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време. Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун с включен вход. Трансфер до летището. Полет за София. Кацане в София.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Часове на полетите:
СофияВиена: Излита в 15:00 ч. / Каца в 15:35 ч.
ВиенаСофия: Излита в 21:25 ч. / Каца в 23:55 ч.

*Възможни са промени в полетното разписание

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
-Минимален брой за провеждане на пътуването 24 туристи. Седалките в полета и стаите в хотела са гарантирани.
-Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии е 20 пълноплащащи
-Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
-Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Условия за прекратяване на договор:

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.


ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат с беседа на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорен тур на Виена
Включена в цената
Разглеждане на: дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело.
Цената включва: трансфер и екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Виенската гора и Баден
90 лева / 45 лева (деца 2 – 12 г.)
Посещение на красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството "Светият кръст", където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори.
Цената включва: трансфер и екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Посещение на двореца Шьонбрун
75 лева / 38 лева (деца 2 – 12г)
Шонбрун и неговите красиви барокови градини са абсолютно задължително задължително да бъдат постени за всеки гост на Виена. Построен от известния архитект Фишер фон Ерлах през 17-ти век, двореца днес е част от свтовното културно наследство на ЮНЕСКО.
Екскурзията ще Ви покаже красотите на част от всичките 1000 стаи, много от тях декорирани от императрица Мария Терезия. Двореца се е ползвал за лятна резиденция на кралското семейство, а в градини има много интересни забележителности, като лабиринта от растителност и зоологическа градина.
Цената включва: транспорт, входен билет и тур с екскурзовод на български.
Ценатане включва: разходи от личен характер.

Посещение на Императорската съкровищница в двореца Хофбург
45 лева / 23 лева (деца 2 – 12 г.)
Императорската съкровищница е място, където се съхраняват най-значимите и богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история, както и Копието на съдбата, за което се носи преданието, че онзи, който го притежава ще завладее света.
Цената включва: екскурзовоско обслужване на български език, входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер.

Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург"
60 лева / 30 лева (деца 2 – 12 г.)
Посещение на императорския дворец и разглеждане покоите на император Франц Йозеф І и императрица Елизабета Баварска – Сиси.
Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език, входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Предколедни екскурзии - Австрия |  Предколедни екскурзии - Виена

Избрани оферти