Начало / Екскурзии / Екскурзии - Атина

Саронически Залив 2018

Номер на оферта

/

217076

Дати & цени

Цената включва

наем на лодката оборудвана с 4 двойни каюти, 2 бани с тоалетна, хладилник, печка и т.н.
надуваема лодка с извънбордов двигател
нощувки на борда в двойна каюта
чаршафи и кърпи
шкипер
пристанищни такси
разходи за гориво и вода на лодката
риболовно оборудване за морски риболов при Ваше желание
задължителното финално почистване на яхтата

Цената не включва

транспорт от София – Атина – София
храна и напитки на борда, но при Ваш интерес, имаме практика да зареждаме яхтата
лични разходи

Програма на пътуването

Имаме удоволствието да ви поканим на едно различно плаване! Сароническият залив е нашата нова дестинация през 2018 година. Бъдете с нас докато откриваме чудесата на това митично място!

Програма:

Ден 1: Тръгване от Атина към остров Егина. Предстоят ни около 4 часа плаване (20 морски мили). Разглеждане на местните забележителности и нощуване в пристанището на гр. Егина

Ден 2: Потегляме към Ермиони – около 6 часа плаване (34 морски мили). Свободна програма, разглеждане на забележителностите на пристанищния град и нощувка в пристанището.

Ден 3: Плаване до остров Спецес – 2 часа плаване (10 морски мили). Плаж и разглеждане на забележителностите. Нощувка в пристанището.

Ден 4: Отплаване към остров Хидра – 2-3 часа (16 морски мили) – разходка и разглеждане на забележителностите и нощуване на котва в залива св. Никола.

Ден 5: Плаване до остров Порос – 2 часа (12 морски мили) – разходка, плаж и разглеждане на забележителностите. Нощуване в пристанището.

Ден 6: Отплаване към Епидаврус – около 4 часа (21 морски мили) – разходка, плаж и нощуване в пристанището.

Ден 7: Завръщане в Атина – около 6 часа плаване (30 морски мили). Отпътуване.

Островите, разположени в Сароническия залив югозападно от Атина, са сред най-красивите и интересни от всички гръцки острови. В началото на сезон 2018, SP Kayak & Sailing ще ви предложи възможност да плавате в този, по-малко познат, но уникален и живописен район.

Сароническите острови са разположени в близост един до друг, преходите с яхта са в рамките на два или три часа на платна, което ги прави изключително подходящи за хора, които за първи път се качват на яхта.

Дългите пясъчни плажове, ароматни борови гори, скалисти носове на фона на брилянтно слънце и кристално синя вода предоставят безкрайно разнообразие от живописни гледки и неповторима красота. Екскурзията с яхта е най-добрият начин да се опознае това уникално място.

Забележителностите и местните обичаи са изключително разнообразни. Туристите могат да се насладят на уникалната керамика, неустоимите лакомства и местни специалитети: сладки от шам фъстък, бадемови торти, разнообразие от морски дарове и риби, които могат да бъдат опитани навсякъде в магазините и ресторантите по тесните, криволичещи улици на самобитните градчета.

Сароническите острови в са най-близката островна група до Атина. Те са много популярни и сред атиняните, но предпочитана дестинация за туристи от целия свят, затова ние бихме ви посъветвали да ги посетите извън натоварения туристически сезон.

Допълнителна информация

10% ранно записване – при внасяне на капаро за плаване до края на месец март 2018.
10% за групи – при готови групи от 6 или 8 човека
10% за редовни клиенти и приятели на SP Kayak & Sailing

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Атина |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Атина

Избрани оферти