Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кутаиси

ГРУЗИЯ ВСЕКИ ВТОРНИК,ГРУПА,4 нощ.+зак,билет,трансфери,гид,застр.

Номер на оферта

/

186466

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
• Самолетен билет София-Кутаиси-София с авиокомпания Wizzair
• 4 нощувки в хотел 3* в Тбилиси – Далида, Роял, Алианс или подобен
• Трансфер: летище-хотел-летище
• Всички описани екскурзии и входни такси за посещавани обекти и за лифта в Тбилиси
• Транспорт по време на цялата програма
• Английскоговорящ/рускоговорящ екскурзовод по време на цялата програма
• 1 вечеря в традиционен грузински ресторант
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек (за лица до 65 години)

Цената не включва

Цената НЕ включва:
• Голям салонен багаж с размери /56 x 45 x 25 см/ - 40 лв. /към 1.12.16/
• 1 чекиран багаж – до 23кг /ширина: 1,499м, височина: 1,194м дължина: 1,715м/ – 64 лв /към 1.12.16./
• Бакшиши и разходи от личен характер
• Доплащане за единична стая – 110,00 лева
• Доплащане за настаняване в двойна стая в хотел 4* - 174.00 лв
• Доплащане за посещение във винарска изба, обед и дегустация в Мцхета - 50 лв.
• Доплащане за посещение във винарска изба и дегустация в Сигнахи – 20 лв.
• Застраховка “Отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.
• Доплащане за застраховка за лица над 65 години – 10 лв.

Програма на пътуването

ПРОЛЕТ В ГРУЗИЯ
ВСЕКИ ВТОРНИК ОТ МАРТ ДО СЕПТЕМВРИ

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА
С включване в сборни групи с екскурзовод на английски/руски език
ПРИМЕРНИ ДАТИ
5 дни / 4 нощувки

4.04-8.04.2017
Цена: 670.00 лв

ПРОГРАМА
4.04.2017 ВТОРНИК
Полет на Wizzair в 14:40 ч. Кацане на летището в Кутаиси в 18:05 местно време. Групов трансфер до Тбилиси. Настаняване в хотел. Нощувка.
5.04.2017 СРЯДА
Закуска в хотела.
Сити тур в Тбилиси. Посещават се Катедралната църква „Света Троица“, намираща се в центъра на града на хълма Свети Иля, църквата Метехи (5 век), крепостта Нарикала, Мостът на мира и паркър Рике, храмът Сиони.
Заминаване за Мцхета – първата столица на Груция. Разглеждат се катедралният храм Светицховели (11 век), в основите на който според преданието се пази Хитонът Господен, манастирът Джвари (5 век).
По желание и срещу допълнително заплащане – посещение на домашна винарска изба, където се провежда дегустация на грузинско вино и чача (традиционно грузинско бренди), урок по грузинска кулинария и обед.
Връщане в Тбилиси. Свободно време. Нощувка.
6.04.2017 ЧЕТВЪРТЪК
Закуска в хотела. Екскурзия до родината на грузинското винопроизводство – Кахетия. Посещение на Сигнахи – града на любовта, манастирския комплекс Свети Георги (Бодбе), базиликата „Света Нино“.
По желание: посещение на винарска изба в Сигнахи, дегустация на различни сортове вино и чача.
Връщане в Тбилиси. Трансфер до един от най-добрите ресторанти в Тбилиси. Традиционна грузинска вечеря, съпроводена от музикално-танцова програма.
Нощувка.
7.04.2017 ПЕТЪК
Закуска в хотела.
Свободно време. По желание и срещу допълнително заплащане – допълнителни екскурзии в Гори и Уплисцихе, Ананури, Гудаури и Казбеги или Давид Гардежи.
Нощувка.
8.04.2017 СЪБОТА
Закуска в хотела. Групов трансфер до Кутаиси. Полет за София в 12:35 ч. местно време. Кацане в София в 14:10 ч.


ВАЖНО : Цените са калкулирани по цени на полетите към 01.2017
ВАЖНО: ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА ПРЕТЪРПИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ.
ПОСОЧЕНИТЕ В ОФЕРТАТА ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ЗА ОГРАНИЧЕН БРОЙ МЕСТА, КАЛКУЛИРАНИ СА ПО НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА КОНКРЕТНАTA ДАТА НА ПЪТУВАНЕ.
УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:
- РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 300 лв НА ЧОВЕК до 24 часа след потвърждението на резервацията. ДЕПОЗИТЪТ Е НЕВЪЗВРАЩАЕМ!
- ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 21 дни преди датата на пътуването.

Необходими документи: задграничен паспорт. трите имена на латиница по паспорт + ЕГН

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден задграничен паспорт с дата на изтичане минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).

ЗАСТРАХОВКИ :
*Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е „ Групама Застраховане „ ЕАД , гр. София, бул „ Цариградско шосе „ №47 А, блок V, ет.3 и номерът на застрахователната полица е № 7500170000001/2016 с валидност до 31.12.2017 г.
* Медицинската застраховка е сключена в ЗК „УНИКА Живот” АД, България, 1612 София, ул. „Юнак” 11-13. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпакета и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
* Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” на „ МОНДИАЛ АССИСТАНСЕ ", по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


ТРАНСПОРТ : САМОЛЕТ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Wizz Air Hungary Ltd.
BUD International Airport Building 221
H-1185 Budapest

Тагове

Оферти - Грузия |  Оферти - Кутаиси |  Екскурзии - Грузия |  Екскурзии - Кутаиси |  Екзотична почивка 2024 - Грузия |  Екзотична почивка 2024 - Кутаиси

Избрани оферти