Начало / Почивки / Почивки - Гоце Делчев

Елегантна горска вила под наем до Гоце Делчев

Номер на оферта

/

151539

Дати & цени

Цената включва

Наем за цялата вила
Почистване на къшата и смяна на спалното бельо на 3 дни
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Програма на пътуването

Представяме Ви елегантна горска вила разположена на тихо и спокойно място в местността Попови ливади (Папаз Чаир) в красивата Пирин планина, на 15 км. от Гоце Делчев, на 65 км. от Банско и на 115км. от Кавала. Вилата е изградена изцяло от екологични материали като преобладават естественият камък и дърво, предаваща уникална планинска атмосфера, със собствен стил, излъчваща уют, накратко – собствен рай. Тази прекрасна вила Ви предоставя чудесната възможност да се откъснете от шума и натоварения трафик на забързания град и да се насладите на една спокойна и пълноценна почивка.

Вилата е двуетажна, обзаведена с мебели от масивна дървесина. Разполага с 3 спални, две бани с тоалетни, голяма дневна с камина с височина 5 метра, кът за сядане пред камината, телевизор с плосък екран и добре оборудван кухненски бокс с трапезна маса със 6 стола. Във вилата могат да се настанят 6 души.

Заобиколена с борово гора, планински въздух и свежестта на уникалният климат в района. Двора на вилата е просторен и богато озеленен с красиви каменни зидове и градинска мебел, лятно барбекю в които можете да изкарвате латентните вечери.


Цени:

Летен сезон 350 лева/ден
Зимен сезон 400 лева/ден

Повече информация и други оферти на www.relax-bg.com

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Гоце Делчев |  Почивки - България |  Почивки - Гоце Делчев |  Почивка на планина - България |  Почивка на планина - Гоце Делчев

Избрани оферти