Начало / Почивки / Почивки - Халкидики

Халкидики ви очаква със супер цени за май месец!

Номер на оферта

/

195436

Дати & цени

Цената включва

- Съответен брой нощувки на избрания тип изхранване
- Безплатен паркинг

Цената не включва

- Транспорт

Програма на пътуването

Халкидики ви очаква със супер цени за май месец!
Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек от 70 евро!
3, 4 или 5 нощувки по избор!


Hotel Simeon ***
Metamоrfosis, Метаморфоси, 63083, Гърция
Полупансион

Хотел Simeon предлага басейн и снек-бар в село Метаморфоси на полуостров Ситония, само на 70 метра от пясъчния плаж. Намира се сред палмова градина и има помещения за настаняване с балкон с изглед към Егейско море, градината или селото.
В ресторанта на място можете да опитате гръцки и средиземноморски ястия. Снек-бара край басейна сервира освежителни напитки, пресни сокове и леки закуски през деня. На кратко разстояние пеша има ресторанти и супермаркети.

Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек за 4 нощувки:
70 евро с вкл.закуски и вечери



Alkyonis Hotel **
Katsirma 11, Неа Каликратия, 63080, Гърция

Хотелът се намира на плажа. Хотел Alkyonis се намира на красивия полуостров Халкидик?. Разположен е в известния туристически курорт Неа Каликратия. Във всички части е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет.
Хотел Alkyonis разполага с открит басейн и бар до басейна.
Гостите имат безплатен достъп до закрит басейн и фитнес център в близък хотел.
Хотелът е на 35 км от Солун и на 25 км от летище Македония.


Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек за 4 нощувки
125 евро с вкл.закуски и вечери



Porto Carras Meliton ****
Neos Marmaras Beach, Неос Мармарас, 63081, Гърция
Полупансион

Porto Carras Meliton е разположен сред естествен терен с площ от 17630 декара, до 9-километрова пясъчна плажна ивица. Той предлага изискани заведения за хранене, СПА център, мокър бар до басейна и голф игрище. От самостоятелния балкон на всяка стая се открива прекрасна гледка към морето, яхтеното пристанище или голф игрището. На разположение на гостите са закрит басейн с морска вода, басейн за таласотерапия, басейн с висока соленост и 6 хидромасажни вани.В комплекса има 15 бара и ресторанта. Предоставят се и специални детски менюта. По-късно вечер гостите могат да се насладят на музикални изпълнения на живо в бара.Плажът, награден с екологичната награда Син флаг, осигурява безброй възможности за тонизиране. Гостите имат избор между плуване, гмуркане с шнорхел, дълбоководно гмуркане, водни ски, уиндсърфинг, гребане на кану или ветроходство. Останалите съоръжения включват казино, кино на открито и 2 детски площадки.Хотелът е носител на отличието Зелен ключ за екологичен туристически обект и разполага също с бутици, минимаркет и магазин за подаръци на място. На разположение са още мини детски клуб и тинейджърски клуб.


Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек за 3 нощувки:
150 евро с вкл.закуски и вечери
25 % отстъпка от стандартните цени!!!



Athos Palace ****
Kallithea, Калитея Халкидики, 63077, Гърция

Този луксозен ол инклузив комплекс се намира на спокойно място до плажа на курорта Калитеа. Съоръженията включват 6 тенис корта и плувен басейн с олимпийски размери, който се пълни с прясна вода. Климатизираните стаи разполагат със сейф и сателитна телевизия, а много от тях имат и морски изглед. Hotel Athos Palace има собствено училище по гмуркане и предоставя разнообразни водни спортове като водни ски, каране на кану и гмуркане с водолазна екипировка. Останалите удобства включват закрит басейн и открит кинотеатър. Хотелският комплекс се намира само на 2 километра от оживения град Калитеа и на 75 километра от международното летище Македония в Солун.


Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек в двойна стая за 3 нощувки:
85 евро с вкл.закуски
95 евро с вкл.закуски и вечери
220 евро на ол инклузив



Porto Sani *****
Kassandra, Сани Бийч, 63077, Гърция

Porto Sani се намира само на метри от плажа в село Сани. Той предлага басейн тип лагуна и спа удобства. На разположение на гостите има елегантни стаи с балкон с гледка към басейна, градината или Егейско море. Ресторантът на Porto Sani сервира средиземноморски специалитети. Гостите могат да релаксират с питие в бара край басейна или в лобито.Удобствата включват и съоръжения за водни спортове. На място има още фитнес център и тенис корт.Международното летище Солун е на 70 км. Персоналът на рецепцията може да осигури коли и велосипеди под наем. В общите части на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi. Има безплатен частен паркинг на място.


Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек в суит за 5 нощувки:
470 евро полупансион
620 евро на пълен пансион




Toroni Blue Sea Hotel ***
Toroni, Торони, 63072, Гърция

Хотел Blue Sea се намира точно на пясъчния плаж в град Торони и предлага гръцки ресторант. На разположение има уелнес център и стаи с балкон, откриващ гледка към плувния басейн и към Егейско море. В общите части има безплатен Wi-Fi интернет.
В основния ресторант се сервира закуска на шведска маса. Таверна Stergios предлага пресни морски дарове и организира вечери с гръцка музика всяка седмица. Насладете се на питие от бара до басейна, докато се любувате на морската панорама.
Уелнес съоръженията включват фитнес център, сауна и хидромасажна вана. За по-малките гости е осигурена детска площадка.
Древните руини на Торони са на 300 метра. Пристанището Порто Куфо е на 1 километър, а село Неос Мармарас - на 15 километра. От персонала на 24-часовата рецепция може да получите информация за планината Атон, разположена на 40 километра.


Период: 01-31 май 2017 г.
Цена на човек, за 5 нощувки:
140 евро на полупансион
185 евро на пълен пансион

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Халкидики |  Почивки - Гърция |  Почивки - Халкидики |  Пролет 2024 - Гърция |  Пролет 2024 - Халкидики

Избрани оферти