Начало / Почивки / Почивки - Кушадасъ

Нова година в Кушадасъ, FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*, от Варна

Номер на оферта

/

210725

Дати & цени

Цената включва

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА НОВОГОДИШНАТА ГАЛА ВЕЧЕРЯ.
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години Представител на TA по време на пътуването
Обслужване на място на български език от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва

Пакетните цени не включват:
Новогодишна гала вечеря - доплащането е указано в цените към всеки хотел.
Допълнителни екскурзии
Медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласноу словията на ЗАД „Алианц България“, гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел. 02 930 23 55
Разходи от личен характер

Програма на пътуването

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА НОВОГОДИШНАТА ГАЛА ВЕЧЕРЯ.

Програма: Първи ден 28.12.2017
Отпътуване от Варна в 18:00 ч. от ул. Антим I, Арх. музей.

Втори ден 29.12.2017 - Пети ден 01.01.2018
Закуска. Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Вечеря

Шести ден 02.01.2018
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България в 12.00 часа. Пристигане на следващия ден.


ГРАФИК НА ОТПЪТУВАНЕ:
ВАРНА 18:00ч. от ул. Антим I
СЛ.БРЯГ 19:20ч. бензиностанция ОМВ
БУРАС 20;00ч. бензиностанция ОМВ до хотел Мираж

Разположение:
Хотелът е разположен на 122 км. от летище Милас, на 5 км. от центъра на Кушадасъ, на брега на морето. Построен през 1989 г., последно реновиран през 2004 г.

В стаите:
Хотелът разполага с общо 335 стаи, от които 314 стандартни стаи, 1 апартамент за младоженци, 46 джуниър суита, 8 суита, 4 конекшън стаи, 2 президентски суита. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с вана, сешоар, минибар (платен), сейф (безплатен), балкон.

На територията на хотела:
Основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта (с предварителна резервация), 4 бара, 2 открити басейн, закрит отопляем басейн, магазини, СПА център, амфитеатър, дискотека, паркинг.
За децата: детски басейн, детска площадка, мини клуб (4-11 г.), младежки клуб, детски басейн, мини диско.
Безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес, дартс, тенис на маса, тенис корт, топки и ракети за тенис, плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, анимация, Wi-Fi интернет в лоби.
Платени услуги: масаж, фризьор, магазини, видеоигри, интернет кафе, химическо чистене, лекар, детегледачка, осветление за тенис корта, билярд, моторни водни спортове, уроци по гмуркане, минибар в стаите, Wi-Fi интернет в стаите.
Плаж: платформа с дължина 150 м. и ширина 20 м. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейните – безплатно. Плажни кърпи – срещу депозит.

Хранене:
All Inclusive – закуска, обяд и вечеря на шведска маса, допълнителни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Кушадасъ |  Почивки - Турция |  Почивки - Кушадасъ |  Нова година 2024 - Турция |  Нова година 2024 - Кушадасъ

Избрани оферти