Начало / Почивки / Почивки - Миконос

Почивка на остров МИКОНОС - 7 нощувки+директен полет от Солун

Номер на оферта

/

42771

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет Солун - Миконос - Солун с включен багаж до 20 кг

Хотелско настаняване на избраната база изхранване за 7 нощувки

Трансфер летище - хотел - летище.

Цената не включва

Транспорт до Солун

Медицинска застраховка

Разходи от личен характер

Допълнителни екскурзии

Паркинг на летище Солун (3 EUR на кола на ден)

Програма на пътуването

ПОЧИВКА НА О-В МИКОНОС - 7 НОЩУВКИ С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ ОТ СОЛУН
Солун - остров Миконос - Солун

Полети на Ellinair всеки петък


Период: 31.05.2019 - 27.09.2019 г.

8 дни/7 нощувки

ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ: ВСЕКИ ПЕТЪК В ПЕРИОДА 31.05. - 27.09.2019 г.

=============================================================

ХОТЕЛИ - ПАКЕТНИ ЦЕНИ на човек в двойна стая за най-икономичната дата на заминаване

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА ЖЕЛАНА ОТ ВАС КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

------------------------------------------------

ALKISTIS HOTEL 3* - Цени от 736 EUR на човек;
GRAND BEACH HOTEL 4* - Цени от 684 EUR на човек;
ANDRONIKOS HOTEL 4* - Цени от 823 EUR на човек;
DELIADES HOTEL 4* - Цени от 955 EUR на човек;
SAINT JOHN HOTEL 5* - Цени от 966 EUR на човек;
MYKONOS RIVIERA 5* - Цени от 1284 EUR на човек;
BOHEME MYKONOS 5* - Цени от 1599 EUR на човек;
KIVOTOS MYKONOS 5* - Цени от 1585 EUR на човек.

============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА ЖЕЛАНА ОТ ВАС КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


============================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1:

Солун - Миконос. Полет от Солун за о-в Миконос в 14:30 ч. Пристигане на летище Миконос в 15:25 ч. Трансфер до избрания хотел. Нощувка.


ДЕН 2:

о-в Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия круиз до о-в Рениа и о-в Делос. По време на този круиз ще се насладите на кристално чистите води на Цикладско море. Първата спирка ще бъде на остров Рениа, който е част от историческия остров Делос, като двата са разделени само от малък канал. По време на круиза ще ви предложим освежителни напитки и вино. Ще можете да плувате в спокойните морски води, да се насладите на слънцето и пясъка или просто да се разходите из островчето. Обядът ще бъде сервиран на борда на кораба, като ще можете да опитате вкусно барбекю, гръцка салата, дзадзики, ориз, фета сирене, хляб и плодове. Около 14:30 ч. ще отплаваме към Делос, за да разгледаме археологическите останки. Ако не искате да посетите Делос, нашият капитан ще ви покаже друг плаж наблизо, където можете да продължите с плуването и почивката си. Ще се върнем на о-в Миконос около 17:00 ч. а по пътя обратно ще се насладите на спокойно пътешествие. Връщане в хотела и нощувка.


ДЕН 3:

о-в. Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия обиколка на о-в Миконос. Миконос е перлата на Егейско море - синьо небе, красиви снежнобели къщи, прекрасни плажове навсякъде... Ще започнем тура с разходка из малките и тесни улички на града, където ще можете да направите красиви снимки на пейзажите и лабиринтите. Ще разгледаме стария град, малкото пристанище и църквите. Разбира се ще видим и прочутите вятърни мелници и ще открием пеликана Петрос. След това ще опознаем острова с автобус, ще посетим някои от най-известните плажове, както и вътрешността на острова. Ще видим много рибари, малки параклиси и къщи, построени в характерния цикладски стил. Във второто по важност селище на острова, Ано Мера, на около 6 км от града, ще имате достатъчно време за разходки около площада и манастира Панагия Турлиани, построен през 16-ти в. Следващата ни спирка е плажът Калафитис, където ще имате време за почивка, да се освежите или да пиете кафе. Преди да се върнете в хотелите, ще отидем на място, което предлага красива гледка към града и съседните острови. Трансфер до хотела и нощувка.


ДЕН 4:

о-в Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия до о-в Тинос. Тинос се намира само на 45 минути от Миконос и е 3 пъти по-голям от него. На Тинос има много какво да видите: старият град и най-известната и значима църква в Гърция - Евангелистрия с чудотворната си икона и магическата атмосфера; женският манастир Кехровуни, който се намира високо в планината и е обитаван от 40 монахини; традиционноте селце Волакс, което е дом на хората, които плетат кошници; долината на къщите на гълъбите от венецианско време; центърът на мраморното изкуство Пиргос; спокойния рибарски залив Панормос с приятните си таверни; красивите пейзажи, традиционни селца и гледки към Егейско море, които ще ви оставят незабравими спомени. Трансфер до хотела и нощуекс.


ДЕН 5:

о-в Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия Круиз по южното крайбрежие. Круизът ще ви отведе до кристално чистите води на Егейско море и красивите защитени плажове на южното крайбрежие на острова. Круизът започва от автобусната спирка на плажа Орнос. По време на този круиз ще преминете в близост до всички красиви плажове на южното крайбрежие. Ако времето позволява, ще стигнете и до необитаемия остров Драгониси с красивите му пещери и скални образувания, които се отразяват в морските води в различни цветове. Ако имате повече късмет, ще видите диви кози и орли. След това ще спрете на плажа Франгиас, където ще имате време за плуване и гмуркане в кристално чистите води. Тук е предвиден пикник на плажа с вино, узо и гръцки мезета. Следващата ви спирка ще бъде на красивия залив Калафитис, където можете да си починете и да обядвате в приятен ресторант в близост до морето. Менюто за обяд се състои от гръцка салата, дзадзики, хляб, печено пиле с картофи или вегетарианска паста, 1 чаша вино и вода. След обяда ще имате свободно време за почивка на плажа. На този плаж имате възможност да практикувате различни видове водни спортове. Следващата ви спирка ще бъде на известния плаж Paradise. Тук отново можете да поплувате или да се насладите на партито в бар Тропикана, който наскоро бе избран за един от най-добрите барове на плажа в света. След това ще се върнете в Орнос, като по пътя ще минете покрай плажа Плати Ялос, където също можете да слезете. Екскурзията приключва около 18 ч.


ДЕН 6:

о-в Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия "Винен и културен туризъм". Миконос е известен по цял свят като красив гръцки остров със снежно бели къщи, великолепни пясъчи плажове и космополитна атмосфера. По време на този тур ще можете да се запознаете с местните хора, тяхната култура и начин на живот. Екскурзията започва около 17:00 ч. на площад Фабрика. По време на кратка пешеходна разходка по главната улица и покрай старите пиратски алеи ще посетите Музея на земеделието с вятърната мелница Бонис, Фолклорния музей с интересни колекции на мебели, бижута, катини и предмети от бита на хората, Морския музей с фантастичните модели на кораби от всички епохи и стария фар на северната страна на острова. Втората част на тура е посветена на историята на гръцкото вино, за което ще можете да научите всичко в традиционна таверна, където ще можете да дегустирате. Екскурзията свършва около 21:00 ч. Трансфер до хотела и нощувка.

ДЕН 7:

о-в Миконос. Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание круиз по залез слънце. Ще отплавате от пристанището с освежаваща напитка и чаша вино, докато се наслаждавате на един от най-красивите залези в света в близост до вятърните мелници в района на Малката Венеция. Насладете се на вечерта и на спокойствието, което ви обгражда. Придължителност на круиза - 3 часа.


ДЕН 8:

Миконос - Солун. Полет от о-в Миконос до Солун в 16:10 ч. Пристигане в Солун в 17:05 ч.

==============================================================

Полетно разписание:
Солун - Миконос 14:30 - 15:25;
Миконос - Солун 16:10 - 17:05.

Превозвач: Ellin Air




============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА ЖЕЛАНА ОТ ВАС КОНКРЕТНА ДАТА И ХОТЕЛ, ЗА НАЛИЧНИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Миконос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Миконос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Миконос

Избрани оферти