Начало / Почивки / Почивки - Римини

Почивка в Римини със самолет за 24 май - 7 нощувки със закуска и вечеря

Номер на оферта

/

220927

Дати & цени

Цената включва

18.05-25.05.: 999 лв

В цената е включено:

---Самолетен билет за директен полет София - Болоня - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени летищни такси
---Ръчен багаж до 10 кг (55x40x23 см)* и чекиран багаж до 20 кг
---Трансфер летище - хотел - летище
---7 нощувки в стаи с балкон в хотел "Vittoria" 4*
---7 закуски на блок маса и вечери по меню със сервиране с включени 1/4 л вино и 1/2 л вода по време на вечерята. Вечерята в деня на пристигане е студена.
---Пешеходна разходка в центъра на Римини на български език
---Туристическа програма в Болоня на български език
---Ползване на басейн при подходящо време
---Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
---Асистанс на български език по време на целия престой

Цената не включва

В цената не е включено:

---Туристическа такса: 17,50 EUR на турист за целия престой (заплаща се от туристите на рецепцията на хотела). Деца до 13,99 г. не заплащат туристическа такса.
---Ползване на градски транспорт в Римини (2-5 EUR), Перуджа (3 EUR), Урбино (2 EUR)
---Двупосочен билет за корабче до Венеция (12 EUR на турист - заплаща се на място)
---Ползване на слушалки по време на екскурзиите във Венеция (3 EUR) и Флоренция (3 EUR) - заплащат се на място
---Ползване на чадъри и шезлонги на плажа (заплащат се на място)


Допълнителни услуги и екскурзии по програмата:
---Полудневна екскурзия до Сан Марино на български език при минимум 25 записани туристи: 49 лв за възр.; 25 лв за дете 2-11 г.
---Целодневна екскурзия до Перуджа и Асизи на български език при минимум 25 записани туристи: 75 лв за възр.; 38 лв за дете 2-11 г.
---Целодневна екскурзия до Венеция (без включен билет за корабче до Венеция) на български език при минимум 30 записани туристи: 125 лв за възр.; 63 лв за дете 2-11 г.
---Полудневна екскурзия до Урбино на български език при минимум 25 записани туристи: 55 лв за възр.; 28 лв за дете 2-11 г.
---Целодневна екскурзия до Флоренция на български език при минимум 30 записани туристи: 119 лв за възр.; 60 лв за дете 2-11 г.
---Полудневна екскурзия до Равена на български език при минимум 25 записани туристи: 55 лв за възр.; 28 лв за дете 2-11 г.

---Пакет от 4 екскурзии: Сан Марино; Перуджа и Асизи; Венеция; Флоренция. Екскурзиите се провеждат на български език и при определен минимум записани туристи, конкретно посочен за всяка екскурзии: 332 лв за възр.; 166 лв за деца 2-11 г.
---Пакет от 5 екскурзии: Сан Марино; Перуджа и Асизи; Венеция; Флоренция; Равена. Екскурзиите се провеждат на български език и при определен минимум записани туристи, конкретно посочен за всяка екскурзия: 381 лв за възр.; 191 лв за деца 2-11 г.

Програма на пътуването

Курортът Римини в Италия е известен с невероятния си 15-километров пясъчен плаж с фин и златист пясък. Плажът на Римини е разделен на 250 зони – свободни зони с безплатен достъп и зони, оборудвани с чадъри и шезлонги. Плажовете са оборудвани с тенис кортове и площадки за баскетбол и волейбол. За децата са осигурени безброй забавления – люлки, катерушки, пързалки, състезания, конкурси, организирани от усмихнати млади хора. Любителите на водните спортове имат възможност да наемат екипировка за гмуркане, също така се предлагат и уроци за начинаещи.


Хотел Vittoria 4* се намира в центъра на Ричоне, провинция Римини, на около 50 м от прекрасния плаж, в непосредствена близост до търговската улица "Ceccarini", известна с многобройните бутици на най-добрите италиански дизайнери, приютила и множество от популярните марки, както и малки магазинчета, полезни за туристите. Пред хотела има спирка на градски транспорт, която осигурява директна връзка с центъра на стария град Римини.
Римини е известен с невероятния си 15-километров пясъчен плаж с фин и златист пясък. Плажът е разделен на 250 зони – свободни зони с безплатен достъп и зони, оборудвани с чадъри и шезлонги, които се заплащат. Ориентировъчни цени на ден: 18 EUR за 1 чадър и 2 шезлонга; 10 EUR за 1 чадър и 1 шезлонг; 7,50 EUR за 1 шезлонг. Цената зависи от разположението на чадъра. Плажовете са оборудвани с тенис кортове и площадки за баскетбол и волейбол. За децата са осигурени безброй забавления – люлки, катерушки, пързалки, състезания, конкурси, организирани от усмихнати млади хора. Любителите на водните спортове имат възможност да наемат екипировка за гмуркане, също така се предлагат и уроци за начинаещи.
В хотела: Плувен басейн с хидромасажни джетове, джакузи до 12 места, отделен кът за деца, спортни игри, детски кът за игра, безплатен Wi-Fi в целия хотел, лоби бар и три конферентни зали.
В стаите: Стаите са с теракотен под, оборудвани са с директен телефон, телевизор, климатик, сейф срещу заплащане, баня с душ, огледало. Част от стаите са с балкон

От хотел Vittoria 4* до аквапарк Aquafan Riccione може да се стигне за около 30 мин. с автобус номер 58, който се хваща от спирка Bellini Porto (на 450 м от хотела) и спира на Berling Aquafan на 450 м от входа на парк „Аквафан“. Цената на билет в едната посока е 1,3 €. В аквапаркa се предлагат безбройни водни забавления - басейни за разпускане, басейн с изкуствени вълни, забавни водни улеи с 200 метра височина със спиращи дъха спирали. Най-популярните и предизвикващи смелчаците съоръжения са „Камикадзе“ - улей, по който се спускате с 65 км./ч.; „Туист“ три спирални тунела; „Спийдриул“ - най-новият атракцион под формата на огромна фуния. За най-малките има специално обособена зона, където те могат да се забавляват в обезопасени басейни и да вземат участие в различни игри. През това време родителите могат спокойно да се отпуснат, защото за децата се грижи квалифициран екип, който организира забавления. Билетът за възрастен е на цена 30 €. Децата с ръст от 100 до 140 см ползват цена с намаление - 21 евро. Деца с ръст под 100 см не заплащат входна такса.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Римини |  Почивки - Италия |  Почивки - Римини |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Римини

Избрани оферти