Начало / Почивки / Почивки - Сицилия

Потвърдена за 19.05; и 27.09.18! СИЦИЛИЯ - самолет от Варна

Номер на оферта

/

220700

Дати & цени

Програма на пътуването

Почивки
СИЦИЛИЯ 2018 - самолетна почивка с директен чартър от Варна - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 19.05; 27.09.2018
Цена: от 950 BGN

ПРОГРАМА:

ДЕН-1 /
Полет от ВарнаКатания. Трансфер до хотела. Свободно време.
ДЕН-2 /
Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж или полудневна екскурзия по желание: Чефалу.
ДЕН-3 /
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Етна и Таормина.
ДЕН-4 /
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Духът на Сицилия.
ДЕН-5 /
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Ериче и Седжеста.
ДЕН-6 /
Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия по желание: Палермо и Монреале.
ДЕН-7 /
Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Какамо.
ДЕН-8 /
Трансфер до летището за полет КатанияВарна.
Acacia Resort 4* LUX - полупансион

http://www.acaciaresort.eu/
Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.
19.05.2018 - 1320 лв
27.09.2018 - 1300 лв
Fiesta Resort 4* - полупансион

http://www.palladiumhotelgroup.com/en/sicily-campofelice-di-roccella/
Най-доброто съчетание между лукс, уют, множество екстри, екзотични градини, собствен плаж при това на изключителна цена.
19.05.2018 - 1160 лв
27.09.2018 - 1180 лв
Costa Verde 4* - полупансион

http://www.hotel-costaverde.it/
Хотел Costa Verde 4*, Чефалу, Сицилия е разположен на хълмовете над прекрасен залив с чудесен панорамен изглед към околността.
27.09.2018 - 950 лв
Santa Lucia 3* - полупансион

http://lesabbiedoro.it/
Перфектният избор, ако обичате вечерните разходки, в едно от най-романтичните кътчета на Сицилия. Почти на нивото на 4*
19.05.2018 - 950 лв
27.09.2018 - 970 лв
Eden Village Sikania Resort & SPA 4* - ол инклузив

http://www.sikaniaresort.it/
Категорично най-търсеният хотел в Сицилия на български пазар. Вече 5 години се наложи като №1 в съотношението си цена/ качество!
19.05.2018 - 1250 лв
Цената включва:

- Самолетен билет с директен чартърен полет
- Летищни такси
- Регистриран багаж 15 кг и 7 кг ръчен багаж
- 7 нощувки в избрания хотел
- Изхранване според хотела
- Трансфер летище – хотел – летище
- Чадъри и шезлонги на плажа и на басейна
- Ползване на екстри на хотела
- Анимация
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс
- Представител на туроператора с български език за целия престой
Цената не включва – задължително доплащания:

- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета
- Общинска такса – ако има такава, се заплаща на рецепция и се определя едностранно, без предупреждение от местната общинска администрация (до 2016г не е имало общинска такса и все още не е обявена такава за 2017г)
- Допълнителни екскурзии
Доплащания по желание, на човек:

- Според хотела
- Услуги на място: Според хотела, който сте избрали
Резервации:

Депозит 350 лв при резервация
Доплащане 31 дни преди датата на пътуване
Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: 100 лв
от 60 до 31 дни: 350 лв
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa
Полетно разписание:

ВарнаКатания 15:10 / 16:00
КатанияВарна 12:30 / 14:20
Acacia Resort 4* LUX

Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*. Хотела е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк Parco delle Madonie. В курорта Campofelice di Rocella. Разстоянието до летището на Палермо е 84 км, а до Чефалу, основна забележителност в Сицилия е 15 км.
Модерен, елегантен и комфортен хотел Acacia Resort 4* е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк Parco delle Madonie. За комфорта и пълноценната почивка на гостите са на разположение градина от 40 000 кв.м, голям басейн, собствен плаж и множество спортни съоръжения, заобиколени от богата зеленина от тропически растения. Релакс, романтика и възможност да се отдадете на световно известанта местна кухня.
Acacia Resort 4* има 4 вътрешни, климатизирани зали за хранене с възможност за хранене и на открито.
Ресторанта предлага Сицилианска и национална кухня с изискан вкус, благодарение на специално селектираните продукти. През деня е отворен бар на басейна 12.05 – 29.09. В хотела има и пиано-бар с вътрешна и външна част.
Стаи: 240 стаи всички са с климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, сейф, телефон, мини-бар, сешоар и обзаведена баня с душ или вана.
Superior стаите са разположени в основната сграда. Всички са с покрита, обзаведена и уютна тераса, където можете да се насладите на закуската или на романтична вечеря на свещи.
Хотела предлага различни видове спортове: голям басейн, детски басейн, мини-футбол, тенис, плажен волейбол, кану, мини голф, фитнес уреди и съоръжения на открито. Гостите на хотела ползват спортните съоръжения безплатно.
Acacia Resort 4* е известна със своя СПА център на покрива, където можете спокойно да отдъхнете и да направите различни масажи. СПА центъра предлага басейн със съоръжения за воден масаж (150 кв.м.), фитнес, панорамна сауна, парна баня, воден масаж на краката, басейн с джетове и зона за релакс.
Хотела е на първа линия и има частен плаж с чадъри и шезлонги (от 12.05 до 06.10). Самата плажна ивица не е много широка и за това, като естествено продължение между плажа и басейна има отлично поддържана поляна, където са разположени по-голямата част от чадърите и шезлонгите. Плажа е пясък и камъни.
Acacia Resort 4*LUX предлага на своите гости много голям, 16 000 кв.м., екзотичен басейн, с форма на лагуна, с множество видове тропически растения и цветя.
Бара на басейна работи от 12.05 до 29.09, където гостите на хотела могат да си поръчат различни закуски, напитки и коктейли.
Цялата територия на хотела от 40 000 кв.м. е една истинска райска, цветна градина. Можете да поседнете на сянка или да се разходите между тропическа растителност, потопени в уханието на цветя.
За децата има множество съоръжения за игра, детски басейн и мини-клуб работещ от 09.06 до 15.09. За младежите има Junior club, с възможност за провеждане на интерактивни игри и състезания по футбол, тенис и други.
Acacia Resort 4*LUX предлага ежедневно различно забавления за своите гости, обслужвани от отлично обучен аниматорски екип от 09.06 до 15.09.
Всяка вечер има пиано-бар.
Acacia Resort 4*LUX има 3 семинарни зали, които могат да бъдат ползвани за срещи на до 240 човека.
В района на конгресния център и до бара има безплатен безжичен интернет.
Ежедневно има организиран трансфер до Чефалу в 09:00 / 11:00 / 15:00 и от Чефалу в 15:30 / 18:30. Цена – 3 евро в посока.
Настаняване след 16:00. Напускане на стаите до 10:00.
Описание на изхранването:

Закуска и вечеря – включени в цената. Закуската е от 07:00 до 10:00, а вечерята от 19:30 до 21:30, на блок-маса. Напитките се заплащат допълнително.
Веднъж седмично има Сицилианска вечер с фолклорна група и Сицилиански специалитети. От юни до септември веднъж седмично има Тропическа вечер.
Обяд – предлага се срещу доплащане. Можете да поръчате специалитети от менюто на ресторанта или да похапнете на бързо пица или салати на бара.
Magic Moments – всяка вечер между 18:30 и 19:30 в основния бар се предлагат вкусни разядки и чудесни коктейли на специални цени.
Fiesta Resort 4*

Хотел Fiesta Resort Sicilia 4* e разположен в района на курорта Campofelice di Roccella, в сърцето на прекрасни и екзотични градини. Най-близките магазини се намират на около 4км. Само на 15 км се намира живописното градче Чефалу – основна туристическа дестинация на острова, до който лесно може да се достигне с автобус – 3 пъти дневно, срещу заплащане. Палермо е на 45 км от хотела и може да се достигне с автобусен транспорт – 1 път дневно, срещу съответното заплащане.
Хотелския комплекс е реновиран през 2009 г. И разполага с 548 стаи и 12 едноетажни фамилни бунгала. Състои се от 2 основни части – Fiesta Garden Beach и Fiesta Athenee Palace, ползващи обща инфраструктура – амфитеатър, спортни съоръжения, бар на плажа, на басейните, басейни, градини, плаж, анимация. Всеки от хотелите има собствена рецепция, бар, ресторант.
Всяка стая е оборудвана с красиви мебели, с чудесен дизайн и модерни санитарни помещения (вана или душ), както и сателитна телевизия, климатик, телефон, мини-бар, отопление, сешоар, сейф срещу заплащане, балкон или тераса и малък хладилник, който се запълва при заявка и доплащане.
На територията на хотела има мини-клуб за децата и квалифициран аниматорски персонал, който забавлява гостите с театрални постановки, мюзикъли и пиеси на живо, вечерни шоу програми в амфитеатъра, пиано бар, дискотека. А?веднъж седмично има сицилианска вечер с жива музика и местни специалитети.
За най-малките гости на хотела от 4 до 12 г се предлага мини-клуб, а също така детски басейн и площадка за игра.
Хотелът предлага разнообразни възможности за спорт: 3 тенис корта, тенис на маса, боча, мини-голф, игрища за мини-футбол и плажен волейбол, ,водна гимнастика, стрелба с лък, велосипеди под наем
Fiesta Resort 4* предлага на своите гости 2 басейна с прясна, сладка вода, 1 басейн с морска вода и детски басейн. Athenee Palace предлага срещу доплащане ползване на вътрешен отоплен басейн. Чадъри и шезлонги около басейните и плажа са безплатни за гостите на комплекса.
Разполага със собствен, добре поддържан плаж – пясъчна и камениста част. Гостите на хотела ползват безплатно чадъри и шезлонги. Плажните кърпи от хотела се ползват срещу 2,50 евро при вземане на кърпата и за всяка следваща смяна.
Всяка от частите на хотела разполага с луксозен лоби бар и ресторант, предлагащ хранене на блок-маса или а ла карт меню със средиземноморска, сицилианска и международна кухня, специален шоу – кукинг.
През летния сезон (Юни – Септември) в комплекса отварят врати – пицария, бар на плажа и басейна, амфитеатър и дискотека на открито.
Описание на изхранването
Закуска и вечеря – включени в цената, се предлагат в основните ресторанти във всеки от двата хотела, на богата блок-маса с голямо разнообразие от топли и студени храни.
Веднъж седмично се организира типична Сицилианска вечеря с местни специалитети и фолклорна музика.
All Inclusive концепция
Богата закуска на бюфет до късно сутринта
Обеден бюфет (12:45 – 14:00) с пица, паста, салати и десерти, както и малки закуски
Вечеря на бюфет с международна кухня и тематични ястия. Веднъж седмично гала вечер
А-ла-карт ресторант „Sikania“
Бар на плажа (10:00 – 18:00) с международни напитки, горещи и студени закуски, сладолед (от средата на юни до средата на септември е отворен от 10:00 до 24:00
Един път седмично барбекю в ресторант „Sikania“
Кафе, чай, бисквити от 16:00 до 17:00
Местни и интернационални напитки и коктейли в баровете и ресторантите
Мини-бар попълван 2 пъти седмично с минерална вода и безалкохолни напитки
Безплатно ползване на сейф в стаята
Безплатно ползване на кърпи на плажа
Кошарка за бебе се заплаща на място
Не е позволено настаняването с домашни любимци
Препоръчват се обувки за плаж
Santa Lucia 3*

Чефалу е разположен в живописен залив, отличаващ се с места за романтични вечерни разходки. Емблемата на града е уникалната катедрала в арабско – нормански стил, датираща от времето на Роджър II. В далечината се забелязват силуетите на Еолийските острови, които са под опеката на Юнеско.
Santa Lucia 3* е наскоро реновиран хотел в Чефалу – наричан Перлата на Тиренско море. Разположен е на малък нос, от където се открива прекрасната гледка към целия град.
В близост до хотела се намира както главния път, така и крайбрежната алея по които може да се достигне до центъра на Чефалу, който е разположен на пешеходно разстояние (около 20 минути).
Точно пред хотела е разположена и спирка на градския транспорт.
Хотелът се състои от 2 основни сгради на различни нива, свързани помежду си. Гостите на всяка от двете сгради ползват обща рецепция, голям и изцяло реновиран ресторант, ТВ зала, пиано-бар, бар край басейна, кафетерия, тенис-кортове, безплатен паркинг.
Всяка сграда е оборудвана с асансьори, големи тераси и общи помещения за разходка.
В хотела се приемат плащания с всички популярни видове кредитни карти.
Santa Lucia 3* е разположен на северното крайбрежие на Сицилия, известно с кристално чистото си море и живописни пейзажи. Хотела разполага със собствен пясъчно-каменист плаж, разположен пред хотела. Чадърите и шезлонгите на плажа са безплатни, при наличност на свободни, от средата на май до края на септември.
Заемащ централно място в комплекса от басейна се открива спираща дъха гледка към залива Чефалу. Басейна е със сладка вода и с детска секция.
Ежедневно има уроци по плуване, водна аеробика и игри, ръководени от талантлив екип аниматори. Чадъри и шезлонги около басейна са безплатни.
В хотела на разположение са няколко конферентни зали, с капацитет 500 човека, подходящи за провеждане на конференции, съвещания и бизнес срещи. Подходящи са за организиране на различни видове тийм билдинг.
Хотелът може да организира Вашето сватбено тържество, както и различни видове банкети с тематични поводи.
Хотелът разполага с общо 256 стаи, повечето от които с изглед към морето. Всяка стая е оборудвана със санитарни помещения (вана или душ), както и сателитна телевизия, телефон, хладилник, сешоар, сейф (безплатен), климатик, функциониращ от средата на юни до средата на септември.
На територията на комплекса са разположени специализиран ресторант с местна и средиземноморска кухня. Ресторанта е изцяло реновиран през 2014-та. Храненията са на блок-маса в основния ресторант на хотела, като при подходящо време може да се ползва терасата. Веднъж седмично се организира Сицилианска вечер. Веднъж седмично се организира гала-вечеря.
Costa Verde 4*, Чефалу

Costa Verde 4*, Чефалу, Сицилия е разположен на хълмовете над прекрасен залив с чудесен панорамен изглед към околността. Хотелът е разположен на около 6км от най-красивия курорт на остров Сицилия – Чефалу, до центъра, на който се стига с редовен автобусен транспорт, срещу 3 евро в посока и на около 1,5 километра от плажа, собственост на хотела. За гостите на хотела се предлага безплатен транспорт до плажа няколко пъти дневно.
Хотелът е приятен и комфортен, разполага с ресторант с тераса, грил ресторант на плажа, кафетерия, 3 бара, пиано-бар, басейн с детска част, телевизионна зала, салон за красота, магазини, асансьор, дискотека, паркинг.
Хотелът разполага с 380 стаи, около 23 квадратни метра, с баня с вана или душ, сешоар, телефон, сателитна телевизия, хладилник, климатик (от средата на юни до средата на септември), балкон. На разположение на гостите се предлагат и стаи с изглед море.
Costa Verde 4* предлага за ползване на своите гости: плувен басейн с чадъри и шезлонги, развлекателни програми, пианобар, 2 игрища за бока, стрелба с лък, 2 тенис корта, игрище за мини-футбол. На плажа от юни до септември има безплатно кану, уинд-сърф, лодки. Срещу заплащане: солариум, в близост до хотела – нов аква парк (от юни до септември, с изключение на Понеделник), спа център с парна баня, джакузи, масажи и терапии.
Аниматорския екип организира ежедневно от юни до септември, забавления и шоу програми в амфитеатъра.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Чефалу - Полудневна - 30 euro
Ериче и Сиджеста Целодневна - 46 euro
Етна и Таормина - Целодневна - 80 euro
Палермо и Катедралата в Монреале - Целодневна - 55 euro
Какамо - Полудневна - 40 euro
Духът на Сицилия, с дегустация на известните сладки FIASCONARO - Полудневна - 40 euro
Пакет – 3 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста - 150 euro
Пакет – 4 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста, Чефалу - 170 euro
Пакет – 5 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста, Чефалу, Духът на Сицилия - 210 euro
0040

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Сицилия |  Почивки - Италия |  Почивки - Сицилия |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Сицилия

Избрани оферти