Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Барселона - 3н - (от Варна и София)

Номер на оферта

/

189231

Дати & цени

Цената включва

1-ви ден

Полет от Варна до София (05:10ч-06:00ч.) и от София до Барселона (06:45ч.-11:35ч.) с авиокомпания България Ер. Пристигане в Барселона и посрещане от нашия представител. Tрансфер от летището до хотела и настаняване /при възможност/. Туристическа програма в Барселона с местен лицензиран екскурзовод. От хотела до централния площад Каталуния се придвижваме с метро, от където започва и нашата обиколка на стария град на Барселона. Пригответе се да минете по най-атрактивната улица Лас Рамблас. Тук ще видите коя е чешмата, от която според стара легенда, ако пиете, ще се завърнете в Барселона. Следва многоцветния пазар Ла Бокерия, театъра Лисеу, двореца Гуел, произведение на Гауди и площада Рейал. Достигаме старото пристанище на Барселона, където статуята на Колумб стои като компас за всички посетители. Обиколката продължава с разходка из тесните улички на Готическия квартал и посещение на площада Жаума, където един срещу друг се намират Кметството на Барселона и Народното събрание на Каталуния, двете най-важни институции за областта. Следва да видите Готическата катедрала на Барселона, истинско творение на архитектурата. След кратка почивка се отправяме към площад Испания и хълма Монтжуик. Ще разгледате този район от панорамна площадка, а след това по време на пешеходната обиколка ще видите Магическите фонтани, Дворецът на Националното Изкуство и Испанското село (посещение по желание). Привечер, разходка до площад Испания с възможност да се насладите на водното шоу на „Пеещите фонтани”. Нощувка.
2-ти ден

Закуска. Свободен ден или възможност за допълнителна полудневна екскурзия с автобус и местен лицензиран екскурзовод на български език “Изкуството на Гауди” (около 5 часа, срещу допълнително заплащане). Следобед свободно време и програма по интереси с възможност за посещение на Аквариума в Барселона, музея на Пикасо, разходка до стадион Ноу Камп и други. Вечерта, по желание посещение на фламенко шоу. Нощувка.
3-ти ден

Закуска. Свободен ден или възможност за допълнителна полудневна екскурзия с автобус и местен лицензиран екскурзовод на български език до Монтсерат (около 5 часа, срещу допълнително заплащане). Нощувка.
4-ти ден

Закуска. В 10:00ч. трансфер до летището на Барселона за полет в 12:45ч. до София. Пристигане в 19:00ч. и за туристите от Варна полет София-Варна (19:45ч-20:45ч).

Програма на пътуването

Дати: 18.03.2017
Престой: 4 дни / 3 нощувки
Цена: от 838 лв.

Цената включва:
Самолетен билет Варна-София-Барселона-София-Варна с редовни полети на авиокомпания България Ер и включен багаж до 23кг
Летищни такси
Трансфери летище – хотел – летище
3 нощувки със закуски в хотел кат.2/3* (“H TOP BCN City Hotel” или подобен) за легло в двойна стая - градски хотел
Панорамна обиколка на Барселона с местен лицензиран екскурзовод на български език
Представител на български език по време на престоя в Барселона
Цената не включва:
Допълнителни екскурзии – заплащат се предварително от България
Градска такса в Барселона - около 1 евро на човек на ден. Заплаща се от всеки турист на рецепцията при напускането на хотела.
Разходи за градски транспорт
Разходи от личен характер

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Пролет 2024 - Испания |  Пролет 2024 - Барселона

Избрани оферти