Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рио де Жанейро

Бразилия и Аржентина Буенос Айрес,

Номер на оферта

/

214031

Дати & цени

Цената включва

ПРОГРАМА


30 март 2018
Полет София-транзитно летище-Буенос Айрес.

31 март
Пристигане в Буенос Айрес.
Трансфер до квартал Рeколета и закуска в кафене La Biela (http://www.labiela.com) – едно от най-емблематичните заведения символ на бохемския живот в Реколета.
Следва туристическа обиколка на Буенос Айрес – един от най-красивите градове в Южна Америка, известен със своята европейска архитектура и често сравняван с Париж и Мадрид, но притежаващ свой собствен чар. Посещение на градския център – Авеню 9-ти Май с многобройните кафенета и театри, Площад Майо, където се намират Кметството, Градската Катедрала и президентската резиденция Каса Росада, сградата на Операта, кварталите Сан Телмо и Ла Бока, пъстрата улица Каминито, Парка Палермо, гробището Реколета.
След края на тура трансфер до хотела и настаняване.

1 април
Закуска. Свободна програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително заплащане тур до Тигре и круиз по делтата на река Парана.След края на тура свободно време за почивка. По желание посещение на Танго Шоу с вечеря.

2 април
Закуска. Почивка и свободна програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително
заплащане посещение на типично аржентинско ранчо.

3 април
Закуска. Почивка и свободно програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително заплащане еднодневен тур до Монтевидео, Уругвай.

4 април.
Закуска. Трансфер до летището.Полет Буенос Айрес – Игуасу.
Туристическа обиколка на водопадите от аржентинска страна. Пътуване с влакче през националния парк Игуасу и пешеходна разходка максимално близо до многобройните водопади, по време на която ще можете да срещнете и представители на местния животински свят – маймуни, гущери, мравояди и тн. По желание и срещу допълнително заплащане разходка с моторна лодка до подножието на водопада.
Трансфер и настаняване в хотела.
Вечерта по желание и срещу допълнително заплащане посещение на фолклорно шоу с вечеря, представящо традиционните танци на няколко южноамерикански нации - Бразилия, Парагвай, Аржентина и др.

5 април
Закуска. Туристическа обиколка на водопадите Игуасу от бразилска страна, откъдето се открива най-красивата гледка към най-големия от водопадите – Дяволското Гърло. По желание и срещу допълнително заплащане панорамен полет с хеликоптер над водопадите.

6 април
Трансфер до летището. Полет Игуасу – Рио де Жанейро. Трансфер и настаняване в хотела в района на Копакабана. Свободно време за плаж и разходка.

7 април
Закуска. Туристическа обиколка на Рио де Жанейро: посещение на хълма Захарната глава – пътуване с лифт до наблюдателната площадка на върха на хълма, откъдето можете да се насладите на цялата прелест на града и неговите природни забележителности. Турът продължава с посещение историческия и финансов център на Рио, най-високата катедрала в Южна Америка, митичният стадион Маракана.
Следобяд – свободно време за плаж.

8 април
Закуска. Посещение на хълма Корковадо на върха, на който е издигната световно известната статуя на Христос, откъдето се открива гледка към целия град, неговите плажове и Атлантическият океан. Следва пътуване до известните плажове в района “Ипанема” и “Льо Бльон”. Посещение на офиса и представителния магазин на H.Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка.
Следобяд - свободно време за плаж.

9 април
Закуска. Свободна програма в Рио Де Жанейро или по желание и срещу допълнително заплащане тур до тропически острови.

10 април
Закуска. Свободна програма в Рио де Жанейро. Трансфер до летището.
Полет Рио де Жанейро-транзитно летище-София.

11 април
Пристигане в София.

Програма на пътуването

Бразилия и Аржентина
Буенос Айрес, Игуасу, Рио де Жанейро
30 март - 11 април 2018 г.

при записване до 20 декември :в хотел 2*/3* - 2460 Евро


Самолетни билети в икономична класа за международни полети с включени летищни такси София-транзитно летище-Буенос Айрес, Рио де Жанейро-транзитно летище-София;
Самолетен билет в икономична класа Буенос Айрес-Игуасу;
Самолетен билет в икономична класа Игуасу-Рио де Жанейро;
4 нощувки в Буенос Айрес в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
4 нощувки в Рио де Жанейро в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
2 нощувки в Игуасу в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
Всички трансфери, описани в програмата;
тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни и паркови такси;
тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни и паркови такси;
полудневна туристическа обиколка в Рио де Жанейро с включено посещение на хълма Захарната Глава;
полудневна туристическа програма в Рио де Жанейро с включено посещение на планината Корковадо и статуята на Исус Христос;
посещение на офиса и представителния магазин на Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка;
полудневна туристическа обиколка на Буенос Айрес;
медицинска застраховка;
водач на групата от България, който е бил многократно по маршрута.


ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Пакетната цена НЕ ВКЛЮЧВА:
- участие в туровете по желание, за които се изисква допълнително заплащане
2. Пакетната е изготвена при цена на самолетните билети за вътрешните и международни полети от 617 евро + 536 евро летищни такси, валидна към момента на изготвяне на офертата. В случай, че към момента на издаване на билетите цената се промени, пакетната цена следва да бъде актуализирана спрямо новата цена.

http://www.bellatravel.eu/tour_1529.html

Тагове

Оферти - Бразилия |  Оферти - Рио де Жанейро |  Екскурзии - Бразилия |  Екскурзии - Рио де Жанейро |  Екзотична почивка 2024 - Бразилия |  Екзотична почивка 2024 - Рио де Жанейро

Избрани оферти