Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Екскурзия - ТАЙЛАНД и КАМБОДЖА

Номер на оферта

/

200833

Дати & цени

Цената включва

v Самолетен билет с летищни такси София – Истанбул – Банкок – Истанбул – София (летищни такси са в размер на 366 евро към 28.10.2016)
v 9 нощувки н хотели 3* и 4 *,
v В Банкок IBIS Riverside Hotel
v В Патая Grand Bella Hotel
v В Сиам Рийп Somadevi Angkor Resort & Spa или подобни
v 9 полупансиона
v Трансфери хотел – летище –хотел
v 1 целодневна екскурзия в Банкок:
v Трети ден – Посещение на Гранд Палас и храма на Изумрудения Буда, храма на Златния Буда, Ват По, храма на Полегналия Буда и Мраморния храм.
v Посещение на комплекса Сафари уърд
v Трансфер с автобус: Патая – Сиам Рийп - Банкок
v Псещение на комплекса Ангкор Том
- Южната порта
- Храм Байон
- Храм Бафуон
- Храм Фименакас
- Храм Томанон
v Посещение на комплекса Ангкор Ват
v Входни такси за всички посещавани обекти по програмата
v Екскурзоводско обслужване от местен гид на английски или руски език
v Водач - екскурзовод от Географски свят по време на цялото пътуване
v Медицинска застраховка

Цената не включва

v Настаняване в единична стая – 540 лева
v Двукратна виза за Тайланд – 60 евро (издава се в България)
v виза за Камбоджа – 37 USD (издава се при влизане в страната)
v Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат в България)
v При група от 15 до 19 записани туристи се доплаща 270 лв. на човек.
v Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьори – около 3-4 USD на ден
v Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Екскурзия - ТАЙЛАНД и КАМБОДЖА
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


БанкокПатая – Сиам Рийп – Ангкор Ват
Период: 01 - 11.11.2017г.
11 дни/ 9 нощувки
Цена: 2988,00 лв.


1-ви ден
В 21.35 ч полет от София за Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 00.10ч.
2-ри ден
Полет от Истанбул за Банкок в 01.55ч. Кацане на международното летище Банкок в 14.50ч. Посрещане на летището от представител на фирмата партньор. Трансфер и настаняване в хотел IBIS Riverside Hotel или подобен. Вечеря в местен ресторант. След вечеря разходка в района на хотела. Нощувка.
3-ти ден
Закуска. Туристическа програма: разглеждане на Банкок и посещение на Гранд Палас, в който се намира храма на Изумрудения Буда (Ват Пра Кеау). След края на обиколката се посещава централната част на града, където ще имате свободно време за пазаруване и развлечения. След обяд разглеждане на най-известните храмове в Тайланд (храма на Златния Буда, Ват По, храма на Полегналия Буда, Мраморния храм – Ват Бенчамабопит). Вечеря. По желание по-късно вечерта посещение на квартал Патпонг, известен като „Квартала на Стриптийз баровете”. Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Свободно време за пазаруване и развлечения. По желание: посещение на старата тайландска столица Аютая, храмовите комплекси и летния дворец в Банг Па. (28 щатски долара) Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5-ти ден
Закуска. Посещение на комплекс Сафари уърлд, където ежедневно се представят различни шоу програми с лъвове, слонове, делфини и др. Отпътуване за известния Тайландски курорт Патая. Настаняване в Grand Bella Hotel или подобен. Вечеря в хотела. Нощувка.
6-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. По желание: посещение на ботаническата градина Нонг Нуч (цена 24 щатски долара). Прибиране в хотела. Свободно време. Вечеря. По желание: след вечеря посещение на шоуто на травеститите „Тифани” (цена 25 щатски долара). Нощувка.
7-ми ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Пожелание: посещение на Коралов остров с включен обяд (цена 29 щатски долара). Вечеря. Нощувка.
8-ми ден
Закуска. Отпътуване с автобус за Сиам Рийп, Камбоджа. Настаняване в Somadevi Angkor Resort & Spa или подобен. Вечеря. След вечеря разходка в града. Нощувка.
9-ти ден
Закуска. Сутринта посещение на Ангкор Том и разглеждане на Южната порта, храмовете Байон, Бафуон, Фимеанакас и Томанон. Следобед посещение на най-големия религиозен паметник в света - храм Ангкор Ват. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
10-ти ден
Закуска. Отпътуване с автобус за Банкок. Привечер настаняване хотел IBIS Riverside Hotel подобен. Вечеря. Свободно време. Нощувка.
11-ти ден
Закуска. Трансфер до летището на Банкок. Полет до Истанбул в 11.30ч. Кацане на летище Ататюрк в 18.25ч. Полет за София в 20.20 ч. В 20.40ч. кацане на терминал 2 в София.

Допълнителни екскурзии:
v Старата столица Аютая и летния дворец в Банг Па – Аютая се намира на 64 км северно от Бангкок и е основана 1350 г. изпълнява ролята на столица до 1767г., когато е превзета от бирманската армия. Банг Па се намира на 20 км от Аютая. – цена 28 USD.
v Ботаническа градина Нонг Нуч – намира се на около 18 км. южно от Патая. Разположена е върху 500 акра площ. В този парк можете да се разходите в обширни градини аранжирани в типичен тайландски, френски и европейски стил. В пределите на комплекса се намира и ферма за орхидеи. Също така ще видите къщи, построени в типичен тайландски стил. Специална атракция за туристите са ежедневно провежданите шоу програми, разкриващи тайландската култура и дух. Също така може да присъствате на религиозна церемония и на удивително шоу със слонове. – цена 24 USD.
v Шоуто на травеститите Тифани - Провежда се от 38 години и представя една от най-популярните шоу програми в света – цена 25 USD.
v Посещение на Коралов остров с включен обяд – цена 29 USD.

Обща информация за Тайланд и Камбоджа: ТУК!

44

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Документи за туристическа виза за Тайланд:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралство Тайланд
- Две актуални снимки паспортен формат
- 60 евро, платими при записване
v Документи за туристическа виза за Камбоджа:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Камбоджа
- Една актуална снимка паспортен формат.
- 30 USD, платими на място
v Условия за записване, начин на плащане и доплащане:
- Депозит 1000 лв. при резервация
- Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
v Цената е валидна за група от минимум 20 туристи.
v Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 14 дни преди датата на отпътуване
v Цената на екскурзията е калкулирана при валутен курс 1 щатски долар = 1,80 лева. v При промяна на съотношението с повече от 0,03 лева туроператорът си запазва правото да актуализира цената на пътуването.
v Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 10 записани туристи
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000860
/09.12.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти