Оферта номер: 229465

Езиков лагер Семмеринг, Австрия

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Грац и Екскурзии в Австрия.

Езиков лагер Семмеринг, Австрия
от 1630 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
· Транспорт с лицензиран автобус;

· 10 нощувки в хотел Sporthotel или подобен;

· Изхранване на база пълен пансион – закуска, обяд и вечеря на блок маса, като при целодневните екскурзии участниците получават пикник пакети за обяд;

· 25 учебни часа езиково обучение на немски или английски език от местни преподаватели и всяка вечер минимум един час работа по проекти

· Излетите до – Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Грац и Виена с включени входните такси за музеите по програмата както следва:

– Грац: Музея на рицарските доспехи или Етнографския музей;

– Виена: Природонаучния музей или Музея на изкуствата и автобусна обиколка на Виена, градините на Шьонбрун, Лабиринта или Зоологическата градина, посещение на увеселителния парк Пратера;

– Крепостта Оберкапфенберг и шоуто с грабливи птици;

– Манифактурата за производство на изделия от стъкло в Нойберг;

· В крайната цена е включена застраховка със застрахователно покритие от € 10 000;

· Безплатно ползване ( само с придружител ) – на закрит басейн, сауна, тенис на маса и др.

· Водата в лагера е питейна – АЛПИЙСКА – с доказани превъзходни вкусови качества;
Цената не включва
Билети за увеселителните съоръжения на Пратера – средна цена от 5 до 7 евро;
Разходи от личен характер;
Семмеринг, Австрия

Дати и цени:
Период на пътуване - 23.07 - 02.08.2019 г.

Пакетни цени за деца и младежи до 18 години - 1630 лева


Информация за хотела:
За участниците в летния ни лагер в Семмеринг, сме подбрали място за настняване – Sporthotel am Semmering с оценка в Booking 8.1
Sporthotel am Semmering се намира по средата между Виена и Грац. Той предлага директен достъп до ски пистите и туристическите пътеки на Семеринг. В хотела има безплатен Wi-Fi, сауна и голям закрит басейн. При заявка се предлагат масажи и козметични процедури.
В ресторанта се сервират богата закуска на шведска маса, както и традиционни австрийски и международни ястия за обяд и вечеря. Предлагат се и ястия за деца.


Програма:
Ден 1: Отпътуване от София 5:00 часа от пл. Ал. Невски от страната на Художествената академия, като за този ден пътуващите трябва да си вземат храна и вода за деня. Пристигане вечерта в хотел Sporthotel Semmering. Настаняване в комплекса. Вечеря.Нощувка.
Ден 2: Закуска. Тест по езика, с цел уточняване на нивото на владеенето му и разпределяне на децата по групи. Обяд. Релакс и спортна програма в лагера или околността. Вечеря. Нощувка.
Ден 3: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. След обяд разходка из китното градче M?rzzuschlag. Разглеждане на града и посещение на Музея на зимните спортове или Музея на Брамс. Свободно време за шопинг или топка от най-хубавия сладолед от EissalonJulia. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа.Нощувка.
Ден 4: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. Посещение на цеха за производство на изделия от стъкло и Мюнстер Нойберг. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа. Нощувка.
Ден 5: Закуска. Целодневна екскурзия до Грац - разглеждане на Музея на рицарските доспехи “Zeughaus” или Етнографския музей. Запознаване със забележителностите на града. Свободно време из централната, старинна част на Грац. Вечеря. Нощувка.
Ден 6: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:30 часа. Обяд. Посещение на град Gloggnitz – посещение на шоколадовата фабрика Lindt с прожекция на филм, дегустация и възможност закупуване на шоколадови изделия директно от производителя. Вечеря. Вечерно обучение от 20:00 до 21:00 часа. Нощувка.
Ден 7: Закуска. Целодневна екскурзия до Виена – посещение на Природонаучния музей или Музея на изкуствата, Шьонбрун - разходка в градините на двореца, посещение на ” Лабиринта” или Зоологическата градина (най-старата в Европа ). Вечеря. Нощувка.
Ден 8: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:00 часа. Обяд. Посещение на крепостта “Oberkapfenberg”, разглеждане и участие в най-голямата атракция – шоуто с грабливи птици, както и посещение на търговския център в град Kapfenberg. Вечеря. Нощувка.
Ден 9: Закуска. Езиково обучение от 9:00 до 12:00 часа. Обяд. Посещение на живописното градче MariaZell– разглеждане на Катедралата и фабриката“Pirker” – възможност за направа на меденки и свещи. Вечеря. Вечер – представяне на България. Нощувка.
Ден 10: Закуска. Излет до Виена – обиколка на Виена с автобус, пешеходен тур до площад Св. Стефан разходка и свободно време в центъра на Виена. Следобяд посещение на увеселителен парк PRATER. Вечеря. Нощувка.
Ден 11: Към 5:00 часа отпътуваме за България, като се предоставят лънч- пакети за изпът.


Допълителна информация:
За резервация са необходими 3 имена на пътуващия на латиница, ЕГН / дата на раждане, както и:
Депозит в размер на 300 лева;
Втора вноска през месец април;
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване;


Допълнителни екскурзии:
Целодневни екскурзии, с включени входни такси по посещаваните обекти: 2 пъти до Виена и една доГрац, както следват
Грац : двореца Егенберг или Музея на рицарските доспехи или Музея на модерното изкуство;
Виена : Природонаучния музей или Музея на изкуствата и автобусна обиколка на Виена, градините на Шьонбрун, Лабиринта или Зоологическата градина, посещение на Пратера;
Полудневни екскурзии, с включени входни такси по посещаваните обекти: Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Нойберг;
Езикова ваканция в Хиршегг, Австрия
от 1900 лв.
Езикова ваканция в Хиршегг, Австрия
14 нощувки
Автобус
Грац
Хотели - Грац
Ученически лагери и езикови ваканции - 5 предимства за родители и деца
Старият Грац - добре въоръжен и добре запазен стар град
Първи впечатления от приказната Австрия