Начало / Екскурзии / Екскурзии - Превеза

ЙОНИЙСКО КРАЙБРЕЖИЕ - ПРЕВЕЗА-Септемврийски празници

Номер на оферта

/

168844

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с комфортен автобус;
3 нощувки със закуски и вечери на блок маса с включени напитки в хотел Poseidon beach 3*- www.poseidonbeach.gr
Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 2 000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
Пътни, входни и магистрални такси;
Водач през цялото пътуване и престой на място;

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Круиз 7 Йонийски острова – 34 €, деца до 11.99 г. – 50% /с включени обяд +напитка на борда на кораба / ;
Екскурзия до о-в Корфу с включени фериботни билети:
32 € - възрастен; деца до 11.99 г. – 50%
Входна такса на двореца Ахилион – 8 €; при 14 човека – 5 €
/ няма отстъпки за деца /;
За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място на представителя !!!

Програма на пътуването

1-ви ден: Отпътуване от София в 6:00 ч. от храм-паметник „Ал. Невски“ по маршрут СофияСолунВерияКозаниЙоанина – Превеза. Късният следобяд пристигане в хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание * Екскурзия - Круиз 7 Йонийски острова / целодневен с включен обяд /. Един незабравим ден, в който ще имате възможност да посетите най-забележителните Йонийски острови без да загубите възможност за плаж: Лефкада - ще поплувате на най-хубавия му плаж Порто Кадзики, Кефалоня – най-големият от Йонийските острови; Итака – островът на Одисей; Скорпиос, Спарти и Скорпиди – бившите вече острови на Онасис; Мадури и Меганиси. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание * Екскурзия до остров Корфу /целодневна / с панорамна обиколка на града - разглеждане старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св.Спиридон", двореца "Ахилийон"- лятната резиденция на Императрица Сиси и Мишия остров с беседа на български език. Свободно време в Корфу град и обратно прибиране в хотела.
Вечеря. Нощувка.
4-ти ден: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Хотел Посейдон Бийч 3*

Локация: Poseidon Beach Hotel е разположен в приказно място Kanali-Kastrosykia Превеза, на 18 км от центъра на град Превеза, на 30 км от град Лефкада и 10 метра от кристално чистите води на Йонийско море, с плаж, подходящи за плуване. Хотелът е на три етажа, заобиколен от градини, цветя, дървета и чисто синьо море.

Хотелска част: Poseidon Beach Hotel разполага с три етажа, заобиколен от градини, цветя, дървета и чисто синьо море. Стаите и апартаментите са проектирани да предлагат всички съвременни удобства съчетани с красива гледка, на 10 метра от морето. Големи, удобни стаи с модерно оборудване. Всички стаи са с голяма тераса.

Допълнителни услуги: голям басейн , детски басейн, бар басейн, детска площадка за игра, механа, която работи вечерите на брега на морето и където може да се насладите на прясна риба и други изкушения в жаравата; бар с изглед към морето, с разнообразие от напитки, сладоледи, коктейли и десерти; зоологическа градина с елени, яребици, зайци, фазани ; водни спортове на плажа; паркинг, рецепция, сейф, плажен волейбол.

Круиз 7 Йонийски / Гръцки острова. Сутринта трансфер с автобус до остров Лефкада, селището Нидри / едно от любимите места за почивка на Мария Калас /. Към 10:00 се взема кораб, който отплава към южната и западната части на о-ва. По пътя се виждат няколко прекрасни селища на Лефкада - Poros, Syvota, Vasiliki и др. От западната страна корабът спира в близост до един от прекрасните плажове на Лефкада – Porto Katsiki . Възможност за къпане и плаж. След това корабът се отправя към най-големия от Йонийските острови – Кефалоня и по – специално селището Fiscardo /единствено запазило се от голямото земетресение 1957 г./. Свободно време на о-ва. Круизът продължава към митичния остров Итака. Ще имате възможност за плаж и къпане. Корабът се отправя обратно на север към бившите вече островите на Онасис, като по пътя се спира за снимки в пещерата Papanikolis на остров Meganisi. Следва възможност за плуване до най-големия от островите на Онасис – Scorpios. Пътят минава покрай другите два негови острова Sparti и Skorpidi, както и острова на великия гръцки поет Aristotelis Valouritis – о-в Madouri, който се намират съвсем близо до Нидри, където започва и завършва прекрасния круиз в Йонийско море. Трансфер до хотела.
Препоръчват се удобни обувки, шапка, очила, бански костюм, слънцезащитни средства, хавлии и дрехи за преобличане.
Круиз 7 Йонийски острова – 34 €, деца до 11.99 г. – 50% / с включени обяд +напитка на борда на кораба /;
Остров Корфу – отпътува се сутринта с автобус до Игуменица, откъдето групата се качва на ферибот. Пристига се в главния град на острова Корфу след около 1 час и 45 минути. Панорамната обиколка на града започва с посещение на двореца Ахилион - лятната резиденция на Императрица Сиси, разглеждане старата и новата крепост, разходка по главната част - Листон, църквата "Св.Спиридон", и др. с беседа на български език. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града и шопинг. Към 16:30 часа се взема обратен ферибот до Игуменица и трансфер с автобуса до хотела.
Екскурзия до о-в Корфу с включени фериботни билети: 32 € - възрастен; деца до 11.99 г. – 50%
Входна такса на двореца Ахилион – 8 €; Над 14 човека – 5 € / децата не ползват отстъпки /;

Допълнителна информация

299 лв. за трети турист, настанен в двойна стая
380 лв. на турист, настанен в единична стая
125 лв. на дете от 0-5,99 г., настанено в стая с двама възрастни
195 лв. на дете от 6 г.-11,99 г. настанено в стая с двама възрастни

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Превеза |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Превеза |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Превеза

Избрани оферти