Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

Карнавалът във Венеция!

Номер на оферта

/

215700

Дати & цени

Цената включва

транспорт с автобус лицензиран за международен превоз включващ магистрални и гранични такси, чекпойнт такси и паркинги
2 нощувки със закуски 3* хотел в района на Йезоло / Тревизо
медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро от ЗД Евроинс -
Екскурзия до Верона и Падуа
водач по време на цялото пътуване.

Цената не включва

входни такси на посещаваните обекти
билет за корабче осъществяващо трансфер Пунта Сабиони – Венеция - Пунта Сабиони - 20 евро
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Програма на пътуването

ВЕНЕЦИЯ-ВЕРОНА-ПАДУА

Дати :01.02-05.02.2018

І Ден – Отпътуване в 23.00 часа от храм-паметник ”Св. Александър Невски”, София. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватска, Словения. Нощен преход.
ІІ Ден – Около обяд пристигане в района на Лидо ди Йезоло/ Йезоло / Тревизо- Италия.
Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.
ІІІ Ден – Закуска. Екскурзия до Верона (града на Ромео и Жулиета) и Падуа. Разглеждат се-Арена ди Верона (един от най-добре запазените амфитеатри в Европа), пиаца Бра (най-големия площад във Верона), паметника на италианския крал Виктор Емануел ІІ, къщата на Жулиета, пиаца дела Ербе и др. Свободно време за разходка по търговската улица Мазини. Отпътуване за Падуа. Пешеходна разходка – площад Прато де ла Вале (най-известния и красив площад в Падуа), базиликата Сан Антонио (прекрасен архитектурен шедьовър съхраняващ изключителни произведения на изкуството) и др. Завръщане в хотела. Нощувка
ІV Ден – Закуска. Напускане на хотела и потегляне за Пунта Сабиони, откъдето се осъществява трансфер с корабче до Венеция. Разходка из града: Двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, базиликата Сан Марко с едноименния площад, часовниковата кула, камбанарията, моста Риалто, Канале Гранде и др. Свободно време за да се потопим в Карнавалната атмосфера на града проведен за пръв път през XIII в. По програмата на организаторите, в този ден се провежда прочутия „полет на ангела”.Отпътуване за България – привечер. Нощен преход.
V Ден – Пристигане в София преди обяд.


Начин на плащане: 50% от пакетната цена при записване за екскурзията. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи -5 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта/задграничен паспорт, с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителите!
Забележки:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!
При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Карнавали 2023 - Италия |  Карнавали 2023 - Венеция

Избрани оферти