Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бол

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ХЪРВАТИЯ - О. БРАЧ С НАЙ-КРАСИВИТЕ ПЛАЖОВЕ НА АДРИАТИКА НОВО!

Номер на оферта

/

215325

Дати & цени

Цената включва

v 1 нощувка, 1 закуска и 1 вечеря в хотел 3* в района на Загреб
v 3 нощувки, 1 закуска, 1 вечеря и 2 All Inclusive в Bonaca resort 3* на остров Брач (в близост до плажа Златни Рат);
v 1 нощувка, 1 закуска и 1 вечеря в хотел 3* в Сараево;
v Транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/
v Водач от фирмата организатор
v Екскурзоводски услуги
v Групова медицинска застраховка с Асистънс с покритие 5000 евро в ЗК Уника

Цената не включва

v Входни такси за туристически обекти, музеи, разходи от личен характер
v Входен билет за Плитвичките езера - за възрастен 110 kn., за деца до 18г. 55kn;
v Допълнителна екскурзия с лодка до остров Хвар – 25-30 евро на човек
v Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70 г. - 5 лева; от 71 до 75г. – 7 лева; от 76 до 85 г. – 15 лева.
v Доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

Програма на пътуването

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ХЪРВАТИЯ - О. БРАЧ С НАЙ-КРАСИВИТЕ ПЛАЖОВЕ НА АДРИАТИКА НОВО!
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

ЗАГРЕБ - ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА - ЗАДАР - СПЛИТ - О.БРАЧ
02.05.2018г.-07.05.2018г.
6 дни / 5 нощувки
Цена: 600 лв.

1 ДЕН - СОФИЯ – ЗАГРЕБ
Отпътуване в 06.00ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски” в София. Пътуване по маршрут: София - Белград - Загреб. Пристигане в Загреб в късния следобяд. Панорамна обиколка и пешеходна разходка в хърватската столица: Катедралата, площад Каптол, улица Илица, Горни град, църквата Св.Марк. Настаняване в хотел в района на Загреб. Вечеря. Нощувка
2 ДЕН - ЗАГРЕБ – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА - ЗАДАР – СПЛИТ - ОСТРОВ БРАЧ
Закуска. Отпътуване рано сутринта за Плитвички езера - тюркоазените очи на Хърватска. Плитвичките езера са най-красивият и известен хърватски национален парк, представляващ 16 езера свързани чрез 56 водопада, които са се образували между планинските масиви: Мала Капела и Плесевица. Поради различни природни особености, езерата се делят на Горни и Долни. Най-високото от тях, Прошчанското езеро, се намира на 639 м надморска височина, а най-ниското, Новаковича брод, е на 503 м. Разглеждане на езерата – около 3 часа. Продължаване по пътя за Задар. Кратка туристическа програма в Задар- един от най-укрепените градове на Адриатическото крайбрежие в древността, запазил и до днес красотата и величието си - кръглата църква Св. Донат от 9-ти век, руините на Римския форум от II век пр.Хр., Задарската катедрала, Цитаделата. Отпътуване за Сплит - културен и икономически център на Средна Далмация. Преди 1700г. римският император Диоклециан избира този залив за построяване на дворец, в който да живее след оттеглянето си. Кратка туристическа програма в историческата част на града – двореца на Диоклециан (UNESCO), Катедралата, Храма на Юпитер, Колонадата, Вестибюла, променадата Рива. Качване на ферибота за остров Брач. Островът е известен със своя бял камък и каменоделната си индустрия. Камъкът използван за строежа на двореца в Сплит на римския император Диоклециан е с произход именно от този остров, а в днешно време камък от остров Брач е използван при строежа на Белия дом във Вашингтон. Пристигане на остров Брач, трансфер и настаняване в хотел в град Бол – в близост до плажът Златни Рат. Плажът е с фин пясък и е една от най-големите атракции на острова – той е с дължина 500 м. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН - БОЛ – ХВАР* - БОЛ
Закуска. Свободно време.
По желание срещу доплащане - екскурзия до съседния остров Хвар.
Връщане в хотела.
Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН - БОЛ
Свободно време за плаж и почивка и изхранване на база All Inclusive в хотела. Нощувка.
5 ДЕН - БОЛ – МОСТАР - САРАЕВО
Закуска. Рано сутринта отпътуване с ферибота от Сумартин за Макарска (или Супетар за Сплит в зависимост от атмосферните условия). Продължаваме към град Мостар в Босна и Херцеговина. Разглеждане на Старият турски мост над река Неретва построен през 16в. /Мостът е в списъка за културни наследства на UNESCO. По време на ожесточените сражения през 1993г. е разрушен, и отново възстановен и открит през 2004г./. Разходка по тесните калдаръмени улички на старата част на града. Продължаваме към столица Сараево. Панорамен тур на Сараево: моста на Айфел и историческия мост, където е бил убит австро-унгарския престолонаследник Фердинанд /причина за започването на Първата световна война/, Инат къща, Кметството. Вечеря. Нощувка.
6 ДЕН - СРАЕВО – СОФИЯ
Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на Сараево и свободно време за разходка по Баш Чаршия – пазарът на града. Отпътуване за България по маршрут СараевоВишеградЧачакНишСофия. Пристигане в София късно вечерта.
ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001094/23.11.2016г., „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
52

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
v All Inclusive пакета включва:
v Закуска (08:00-10:00 ч.), Обяд (12:30 -14:00 ч.), Вечеря (19:00 – 21:00ч.)
v Късна закуска (10:00-12:00ч.), следобедна закуска (16:00 – 17:30ч.), среднощна закуска (22:30 – 00:00ч.)
v All Inclusive Bar (10:00 – 23:00ч.) – безалкохолни и алкохолни напитки, кафе, чай и коктейли
v безплатно ползване на тенис корта на хотела – по 1 час на ден за стая
v безплатно ползване на велосипеди – всеки гост получава 6 часа безплатно ползване на велосипедите, 2 пъти седмично
v безплатно ползване на фитнес уреди
v безплатно ползване на тенис маси
v Необходими документи:
v Лична карта или задграничен паспорт
v За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
v Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
v Начин на плащане:
v Депозит - 100лв. на човек при записване
v Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване
v ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата.
v Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. v Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
v Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.
v За програми, в които не са упоменати хотелите, в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
v Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
v Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Бол |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Бол |  Великден 2024 - Хърватия |  Великден 2024 - Бол

Избрани оферти