Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лимасол

Майски празници в Кипър на супер цена!

Номер на оферта

/

195754

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София-Ларнака-София
- Летищни такси
- Ръчен багаж с размери 42 x 25 x 35 см.
- 4 нощувки с вкл.закуски в двойна стая, в избрания хотел в Кипър
- Организиран трансфер летище-хотел-летище
- Медицинска застраховка

Цената не включва

- Доплащане за голям салонен багаж: 14 евро на посока или чекиран куфар до 23 кг: 35 евро на посока
- Допълнителни екскурзии на място

Програма на пътуването

Майски празници в Кипър на супер цена!
Дати: 23-27 май 2017 г.
4 нощувки
Цена на човек от 260 евро!
Ограничени места!

Хотели, които участват в програмата:

River Beach Apartments
Americanas Street, Germasogeia, 4048 Лимасол, Кипър

Намира се на 5 минути пеша от плажа. Разположен в центъра на област Йермасуджия, апартаментен комплекс River Beach Apartments предлага модерно обзаведени помещения за настаняване с напълно оборудвана кухня и изглед към Средиземно море. Той включва плувен басейн с шезлонги и чадъри, заобиколен от градина с палмови дръвчета. Точно до комплекса има 2 ресторанта, които предлагат закуска, обяд и вечеря. На пешеходно разстояние ще откриете също пекарна, кафене и банки. Международно летище Ларнака отстои на 70 километра, а летище Пафос - на 65 километра. Oсигурени са безплатна Wi-Fi връзка и безплатен частен паркинг.

Настаняване в апартамент 65 кв. м:
Цена на човек: 370 евро



Senator Hotel Apartments
Yianni Ritsou 21, 5330 Айя Напа, Кипър

Намира се на 10 минути пеша от плажа. Намиращ се в Агия Напа, апартхотел Senator предлага просторни апартаменти, които са на няколко минути пеша от нощния живот на курорта. Той разполага с 3 басейна с шезлонги. Плажът Ниси е на 15 минути пеша. Хотелът е разположен в уединена градина и предлага модерни апартаменти с възможност за самостоятелно приготвяне на храна и пране, и с климатик и сателитна телевизия. Във всеки от тях ще откриете напълно оборудван кухненски бокс. Ресторантът е отворен за закуска, обяд и вечеря. Той предлага кипърски и интернационални специалитети, приготвени с пресни местни продукти. Барът на хотела предлага студена бира и коктейли. Възможностите за развлечения в оживения хотел Senator Apartments включват караоке и зала за игри. Гостите могат да се гмуркат или да играят тенис на маса, а децата могат да се забавляват в плитката част на басейна.

Цена на човек:
260 евро
305 евро с вкл.закуски
340 евро евро с вкл.закуски и вечери


Panas Holiday Village ****
3, Petreris Street, 5343 Айя Напа, Кипър

Намира се на 5 минути пеша от плажа. Panas Holiday Village се намира на плажната ивица в Агия Напа и разполага с 2 басейна и тенис корт и предлага целодневни развлекателни програми. Помещенията за настаняване са с възможност за готвене и пране и разполагат с балкони с изглед към Средиземно море или обширните градини. Сезонният ресторант Arcadia предлага разнообразни международни и кипърски специалитети, както и местни вина. През летните месеци гостите могат да се хранят в открития ресторант Arethousa. Бар Дионис сервира коктейли и гурме кафета през целия ден. Хотелът разполага със закрит басейн, сауна и добре обзаведен фитнес център. За малките гости са осигурени детска площадка и детски басейн. Центърът на комплекса и плаж Nissi са на около 15 минути пеша. Воден парк WaterWorld е на 1,5 километра. Предлага се безплатен частен паркинг.

Цена на човек:
270 евро
295 евро с вкл.закуски
380 евро евро с вкл.закуски и вечери


Bella Napa Bay Hotel ***
47 Kryou Nerou Avenue, 5341 Айя Напа, Кипър

Намира се на 3 минути пеша от плажа. Този 3-звезден хотелски комплекс е само на 300 метра от плажа и на 1 километър от центъра на Агия Напа. Всички стаи имат просторни балкони, много от тях с гледка към морето. Всяка стая в Bella Napa включва сателитна телевизия и баня със сешоар. Срещу заплащане се предлага Wi-Fi достъп до интернет. Хотел Bella Napa Bay разполага с голям открит басейн и тераса с шезлонги. Освен това има и фитнес зала с модерни съоръжения и хидромасажна вана, сауна и парна баня. Гостите могат да играят тенис на осветени кортове с твърда повърхност. Хотел Bella Napa Bay притежава 2 ресторанта: ресторант Napa предлага тематичен бюфет всяка вечер, докато в ресторант Belle View гостите могат да се хранят на фона на великолепна гледка към Средиземно море. Има също лоби бар и бар край басейна, които предлагат напитки и леки закуски. Вечерните забавления в хотела включват музика на живо, танци и Кипърска вечер с фолклорно представление.

Цена на човек:
305 евро с вкл.закуски
365 евро евро с вкл.закуски и вечери


Полетно разписание:

23 май: София Ларнака 13:00 15:05
27 май: Ларнака София 15:40 18:05

Тагове

Оферти - Кипър |  Оферти - Лимасол |  Екскурзии - Кипър |  Екскурзии - Лимасол |  Майски празници - Кипър |  Майски празници - Лимасол

Избрани оферти