Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Непознатата Холандия - от София и Варна - 06.07.2019 г.

Номер на оферта

/

226884

Дати & цени

Цената включва

• Самолетни билети Варна /София – Амстердам – София / Варна с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
• 5 нощувки със закуски в хотели кат.3* - 1 в Хогевен , 3 в района на Бодегравен , 1 в Амстердам,
• Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
• Водач-екскурзовод на български език по време на цялото пътуване
• Туристическа програма в Гийтхорн, Зволе, замакът Хет Лу, Амерсфорт, замъкът Де Хаар, Утрехт, Амстердам
• Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

• Входни такси за посещаваните обекти
• Разходи от личен характер
• Градски такси

Програма на пътуването

-------------------------

Непознатата Холандия

Маршрут: Гитхорн - Зволе – Хет Ло – Амерсфорт – Утрехт Де Хаар – Гауда – Киндердейк – Амстердам

6 дни / 5 нощувки

ДАТА: 06.07.2019 - 11.07.2019 г.

-----------------

ЦЕНА на човек в двойна стая:

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ:
672 евро/1314 лв. при записване до 25.04.2019.

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от ВАРНА:
786 евро/1538 лв. при записване до 25.04.2019.


Стандартна цена за отпътуване от София: 723 евро/1414 лв.

Стандартна цена за отпътуване от Варна: 837 евро/1638 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

За много българи, пътуващи често в чужбина, Венеция, Версай, замъците в Бавария, вятърните мелници в Миконос и ред сродни забележителности вече отдавна са минали в графата "Познато". Само че изброените туристически перли имат и подобия в холандски вариант. Вижте програмата, която ви предлагаме под заглавието "НЕПОЗНАТАТА ХОЛАНДИЯ", и ако ви заинтригува, заповядайте да пътувате с нас.

АКЦЕНТИ В ПРОГРАМАТА:

ГИТХОРН – приказното царство на тишината... или селцето в което няма улици
ЗВОЛЕ – градът на щастливите хора...Там където уличното изкуство много добре съжителства със старинното
ХЕТ ЛО – в провинция Гелдерланд се намира 300-годишно имение; наричат го “Холандския Версай” заради симетрично изградените във френски стил градини
АМЕРСФОРТ – средновековен град заселен още през 10 век. Съхранил в себе си средновековния чар и множество паметници на архитектурата от 13 век
УТРЕХТ – един от най-старите градове на Холандия. От тук е минавала северната граница на римската империя и днес в центъра на града могат да се видят останки от римско време
ДЕ ХААР - това средновековно архитектурно творение е най- големия и приказен замък на Холандия с висящите си мостове и кулите по крепостните стени, това е място където ще се почувствате като в приказка
КИНДЕРДАЙК – това е мястото на което ще разберете що е то “Ниската земя“ част от културното наследство на ЮНЕСКО – тук са съхранени и разположени 19 традиционни холандски мелници, който се издигат около един дълъг дренажен канал.

=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1: 06.07.2019
Среща на летище София, Терминал 2 с водача на групата в 05:00ч. и полет за Амстердам в 07:10 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. (За туристите от Варна полет за София в 05:00-05:55 ч.) Пристигане на летището в Амстердам в 09:00 ч.
Oтпътуване за Гитхорн – „Холандската Венеция“ или „Градът на тишината“ или „Градът, в който няма нито една улица“. Разходка с лодка в Гитхорн.
Свободно време. Отпътуване за Зволе, настаняване в хотела. Туристическа програма в старата част на града: църквата Св. Михаил от 15 век, кметството, бронзовата статуя на Адам - копие на известната статуя на Роден. Свободно време. Нощувка в Hoogeven 1BB.

Ден 2: 07.07.2019
Закуска.
Отпътуване за летния дворец на нидерланското кралско семейство Хет Лу, наричан още „Холандския Версай”, с над 300 – годишна история. Разходка в градините на двореца.
Отпътуване и разходка в малкия средновековен град Амерсфорт.
Настаняване hotel Tulip Inn Bodegraven. Нощувка

Ден 3: 08.07.2019
Закуска.
Отпътуване за най- големия нидерландски замък Де Хаар. Де Хаар притежава всичко, което бихте очаквали от един замък – кули, оръдия, ровове, спускащи се мостове.
След разглеждане на замъка oтпътуване за четвъртия по големина град в Холандия - Утрехт. Разходка в старата част на града: катедралата Св. Мартин с нейната. висока 115 м кула, двуетажния канал Oudegracht.
Свободно време.
Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4: 09.07.2019
Закуска.
По желание, срещу доплащане - отпътуване за град Гауда, провинция Южна Холандия. Градът е известен в цял свят със своето сирене Гауда и вкусните вафли с петмез. Разходка в старата част на града, разглеждане на Пазарния площад със сградата на кметството - една от най-старите готически постройки от обществено значение в Холандия. Църквата „Свети Йоан Кръстител“ от 13 век.
След обяд отпътуване към комплекса от вятърни мелници Киндердайк – 19 запазени мелници, част от културното наследство на ЮНЕСКО. Разходка с корабче по канала.
Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5: 10.07.2019
Закуска.
Отпътуване за Амстердам. Оставяне на багажа в хотела.
Пълен туристически ден в Амстердам. По желание посещение на два от най - известните музеи: Музеят на Ван Гог с най-голямата колекция в света творби на великия художник. В музея има и много произведения на други импресионисти като Моне и Гоген. Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд.
След музеите ще разгледаме един от най–големите цветни пазари, а след обяд ще се разходим по каналите на Амстердам и в старата част на града, като ще започнем с Катедралата от 1302 г. на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът „Де Вален“ (de Wallen) е т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала.
Какво още? Площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в.
Свободно време
Нощувка в Amsterdam 1BB.

Ден 6: 11.07.2019
Трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч. Полет от София до Варна 14:50ч. Кацане на летището във Варна 15:40

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за записване и начин на плащане:
Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.

Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.

Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.

---------------------

Ориентировъчни входни такси:

Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
Национален музей (Rijksmuseum) – 18.00 еврo
Музея на бирата Хайникен – 22.00 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
Доплащане:
Билет за Музея Ван Гог (заявява се и се заплаща от България) – 40 лв
Еднодневна екскурзия до Гауда и Киндердайк – ден 4 ти – 100 лв

Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Ранни записвания 2024 - Холандия |  Ранни записвания 2024 - Амстердам

Избрани оферти