Начало / Екскурзии / Екскурзии - Вършац

Нова Година 2018! ВЪРШАЦ - полупансион с две гала вечери и неограничени напитки

Номер на оферта

/

212777

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:


- 3 нощувки, 3 закуски в хотел Srbija 3*, Вършац
- 1 обикновенa вечеря
- 2 празнични вечери на блок маса с музика на живо и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
- транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
- водач от фирмата организатор
- екскурзоводско обслужване
- групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:


- входни такси за туристическите забележителности
- екскурзия до Тимишоара, Румъния – 20 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място) НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!
- доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
- доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

Програма на пътуването

Празнични оферти
Нова Година 2018 в Сърбия - ВЪРШАЦ - полупансион с две празнични вечери и неограничени напитки - автобусна екскурзия от Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив, София - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 30.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 425 BGN

НОВА ГОДИНА 2018 във Вършац, Сърбия

Продължителност: 4 дни /3 нощувки
Включен пансион: 3 закуски, 1 стандартна вечеря и 2 празнични вечери на блок маса с музика на живо и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
Хотел по програмата - SRBIJA 3* - www.hotelsrbija.rs
Датa на отпътуване: 30.12.2017 – 02.01.2018
ПРОГРАМА:

1 ДЕН | 30.12 | СОФИЯ – ВЪРШАЦ
(След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив - срещу допълнително заплащане).
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Пирот – Смедерево - Вършац. Пристигане в късния следобяд във Вършац - един от най-красивите градове в област Войводина Разположен е на 85 km североизточно от Белград, на ръба на Панонската равнина, в подножието на планината Вършац, само на 14 км от границата с Румъния. Вършац е град на изкуството, бизнеса и спорта. Града има уникална връзка между богатата му традиция и съвременния живот. Символите на града са Кулата, Гроздето и близкият манастир Месич. Връзката между трите е неизвестността. Напълно неизвестно е кога точно е построена кулата над града. Все още няма надеждни доказателства кога е построен манастира Месич, има някои предположения, че е през 1030, но тако е вярно той ще се окаже най-старият манастир в Сръбската православна история. Гроздето - известно е, че лозя са били засадени тук по времето на римляните и даките, но никой не знае кой и кога точно го е направил за първи път. Вършац е известен със своите лозя и качествени вина. Някои винарски изби в селата около Вършац са станали символи на т.нар Път на виното на Вършац. Най-голямото събитие в района е празничния гроздобер който се провежда всяка година през септември. Вършац е известен и със своите хълмове, които имат богата екосистема и са много специфични по своя характер, това се дължи на факта, че те са островни планини, които някога са били част от Панонско море. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН | 31.12 |ВЪРШАЦ
Закуска. Пешеходна туристическа обиколка в централната част на града: Владичански двор – седалище на Банатската епархия, Съборната църква от 18 век, сградата на Общината, великолепната Катедрала посветена на св. Герхард, построена в периода 1860-1863г. е една от най-впечатляващит сгради в града,
Свободно време. Подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря. Нощувка.
3 ДЕН | 01.01 |ВЪРШАЦ – (ТИМИШОРА*)
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Тимишоара, Румъния. Тимишоара - градът е известен с прозвището си „малката Виена”, тъй като центъра на града напомня този на Виена. Тимишоара е била част от Австро-Унгарската империя чак до края на Първата Световна война. Именно от този град започва и революцията, с която се слага край на режима на Чаушеско в Румъния. Панорамен тур – започваме от централния площад Унирий с колоната на Света Троица издигната в памет на жертвите на чумната епидемия. Всички сгради на площада са в Австрийски стил от XVIII в., продължаваме към площада на Свободата – най-старият площад в града. Ще минем покрай замъка на Янош Хуняди от XV в. и през площада на Победата, където се намират Операта от XIX в. и Политехническия университет. Завършваме нашата обиколка при внушителната Митрополитска православна катедрала. Свободно време за посещение на Коледния базар в Тимишоара – всяка година в града се организира Коледен базар, на който може да намерите множество традиционни сувенири, греяно вино, икони и да опитате традиционната румънска Коледна кухня. Връщане във Вършац. Втора празнична вечеря (Реприза). Нощувка.
4 ДЕН | 02.01 | ВЪРШАЦ - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.
ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:


хотел SRBIJA 3*

Открит през 1983 г. разполага с 78 стаи, от които 8 апартамента. От 2008 г. е част от испанска хотелиерска компания. На разположение на гостите и посетителите на хотела са: ресторант Алкудия с национална и международна кухня, три модерно оборудвани зали, подходящи за организиране на всякакви събития и конгресни мероприятия, безплатен интернет достъп в целия хотел и бизнес кът във фоайето. Налице е също така използването на хотелски велосипеди, паркинг и автомивка.
Допълнителни услуги, които ще запълнят вашият престой: Верде бар", Caffe & Gelateria "Buon Giorno" салон за красота, фитнес зала. На рецепцията има бюро за обмяна на валута /отворено 24 часа/,
Цени:

- на човек в двойна стая - 425 лв.
- единична стая - 595 лева
- трети възрастен - 410 лева
- дете до 13,99 с двама възрастни - 305 лева
При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
- Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.
Начин на плащане:

- аванс в размер на 100 лева на човек при записване,
- доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
0041

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Вършац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Вършац |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Вършац

Избрани оферти