Оферта номер: 174144

Величието на Русия - Москва и Санкт Петербург - от БУРГАС - 15.09.2018 г.

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Москва и Екскурзии в Русия.

Величието на Русия - Москва и Санкт Петербург - от БУРГАС - 15.09.2018 г.
от 2299 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
- самолетен билет за полети на Аерофлот Бургас – Москва и С. Петербург-Бургас
- лет. такси 210 лв.към 22.01.2018 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
- 3 нощувки със закуска в хотел Космос 3* в реновирани стандартни стаи
- 4 нощувки със закуска в хотел Москва 4* в С. Петербург в стандартни стаи
- 1 обяд в С. Петербург
- 1 обяд в Москва
- билет за високоскоростен влак Сапсан
- трансфери
- описаната програма с лицензиран екскурзовод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- слушалки по време на екскурзионната програма
- медицинска застраховка ( с покритие 50000 € )
- тур-лидер, представител на фирмата

Важно: От 26.03.18 има увеличение на YQ-такси и летищни такси на Аерофлот: 27 лв. на билет. Увеличението на таксите НЕ е включено в пакетната цена. Валидно е за всички резервации.
Цената не включва
- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 120 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане в България и 1 цв.снимка паспортен формат
- лични разходи
Величието на Русия - Москва и Санкт Петербург

Полет от БУРГАС

8 дни / 7 нощувки

ДАТD: 15.09 - 22.09.2018 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая: 2299 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

В Москва:
Хотел Космос 3*+
http://www.hotelcosmos.ru/rooms/standart_plus/
хотелът се намира на Проспект Мира, един от главните булеварди на Москва, срущу него е разположен изложбеният комплекс ВДНХ. Пеша може да се отиде до телевизионната кула Останкино и Музея на Космонавтиката. В кафетата и ресторантите на хотела са представени основните световни кухни. Хотелът разполага с фитнес и басейн. Настаняването е в реновирани стаи стадарт плюс. Метростанция ВДНХ – на 200 метра. До Червения площад – директна линия.

В Санкт Петербург:
Хотел Москва 4*- www.hotel-moscow.ru
Стандартен хотел 4*, с изключително добро разположение - в началото на Невски проспект, на площад Александър Невски, срещу Александро-Невската лавра. Настаняването е в стандартни двойни стаи. Вечер е възможно да се наблюдава вдигането на моста „Ал. Невски” над река Нева.
На 20 м. от хотела - ст.м.Александър Невски.

=============================================================

ПРОГРАМА

15 септ Излитане от летище Бургас в 20:30ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 23:50. Посрещане, трансфер до хотел Космос3*. Настаняване в реновирани стандартни стаи.Нощувка.

16 септ Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва : Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител –
символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. Връщане в хотела (ок. 4 часа). Свободно време. Нощувка.

17 септ Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата- Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства.
Обяд в ресторант в града.
Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. Връщане в хотела(продължителност на програмата около 8,5 часа).Нощувка.

18 септ Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до Ленинградската гара за високоскоростен луксозен влак Сапсан до Санкт Петербург (4 ч.- скорост до 250 км/ч).
Посрещане на Московската гара в С. Петербург и трансфер до хотел Москва 4*. Настаняване в стандартни стаи. Нощувка.

19 септ Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора” и др. Посещение на Казански събор - паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка.
Обяд в ресторант в града.
Обзорна екскурзия с екскурзовод на български език в Ермитажа(осн. сграда) – грандиозен дворцов ансамбъл -официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина II. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура - само оригинали. Свободно време в Ермитажа. Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 7,5 часа) Нощувка.

20 септ Закуска. Екскурзия по територията на Петропавловската крепост - исторически паметник на архитектурното и фортификационно руско изкуство от 17 век, от която води началото си градът Петербург с разглеждане на Петропавловския събор- началото на строителството му е през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор.В Събора са и белокаменните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 год.тук са и останките на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г.в Екатеринбург.
Автобусна екскурзия с екскурзовод на български език в Царско село - лятната резиденция на Екатерина Велика. Разглеждане на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разходка в парка на двореца (продължителност на програмата около 7,5 часа).
Нощувка

21 септ Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Петерхоф - извънградският дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове преливащи един в друг. Екскурзия с екскурзовод на бълг. език в Големия Дворец. Разглеждане на Нижний парк. Свободно време в парка. Трансфер до хотела. (ок.6 часа). Свободно време. Нощувка.

22 септ Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч, трансфер летище Пулково за полет Санкт ПетербургБургас с Аерофлот в 15:55ч. Пристигане на летище Бургас в 19:20 ч.

Полетното разписание е в местни времена.

Фирмата организатор си запазва правото за промени в последователността на провеждане на екскурзионната програма

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходим брой за осъществяване на екскурзията : 30 туристи.
В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 20 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената при желание на туристите.

Условия за резервация :
Депозит – 35%
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване

Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.
• По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================
Москва и Златният пръстен на Русия
от 2205 лв.
Москва и Златният пръстен на Русия
6 нощувки
Самолет
Москва
Транспорт - Москва Заведения - Москва Хотели - Москва Пазаруване - Москва Събития - Москва Забележителности - Москва
Оръжейната палата в Кремъл, Москва
Кремъл в Измайлово - комплекс от старинни сгради в Москва
Музей на водката в Москва (+ 5 факта за водката)