Начало / Екскурзии / Екскурзии - Москва

НЕИЗВЕСТНАТА РУСИЯ – ПЕТЗВЕЗДЕН КРУИЗ МОСКВА- САНКТ ПЕТЕРБУРГ

Номер на оферта

/

241716

Дати & цени

10 февруари 2024 - 30 юни 2024 г. - Цена от 6600 лв.

Цената включва

Описаната програма с екскурзовод на руски, или английски език на кораба; две нощувки със закуски в хотел Radisson Blu Белоруская, екскурзионна програма в Москва, круиз – на пълен пансион Москва, Углич, Горици и на островите Кижи, Мандроги и Валаам в двойни каюти делукс на средна палуба; екскурзионна програма в Санкт Петербург; една нощувка със закуска в хотел от същия клас в Санкт Петербург; входни такси за посещаваните музеи по програмата;

Цената не включва

Медицинска застраховка асистънс за 30000 евро с опция за лечение на корона вирус. Всеки турист я сключва при избран от него застраховател.
- Застраховка отмяна на пътуването. Всеки турист я сключва при избран от него застраховател.
- Транзитни нощувки, ако това се налага
- Самолетен билет с летищни такси- допълнително за датите на желания круиз.
Самолетния билет към 09.02.2024г. София- Истанбул- Москва- Санкт Петербург- Истанбул- София е с цена 540 евро. Цената не е гарантирана и подлежи на препотвърждение към датата на издаването на самолетните билети.
-Стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни- 490 лв
Трансфери по желание на туристите и според броя им.
– входните такси за обекти, посещавани по желание, или неупоменати в програмата;
– разходи от личен характер;
– разходи за градски транспорт.

Програма на пътуването

КРУИЗ МОСКВА, УГЛИЧ, ГОРИЦА, КИЖИ, МАНДРОГИ, ВАЛААМ, САНКТ ПЕТЕРБУРГ
На петзвездния кораб Мустай Карим
Период на пътуването :
24.08-03.09
ЦЕНА 6600 ЛЕВА
ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНИ КАЮТИ ДЕЛУКС НА СРЕДНАТАПАЛУБА
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ НА РУСКИ ИЛИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ЦЕНА 6792 ЛЕВА
ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНИ КАЮТИ ДЕЛУКС НА СРЕДНАТА ПАЛУБА
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ
НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Минимален брой за осъществяване на екскурзията : 6 души.

Депозит –1000лв. до 28.03.2024
след 28.03.2024г. –1000лв.в деня на записването
Останалата сума се заплаща не по-късно от 20.05.2024г.

Ден първи. Отпътуване за Москва Пристигане в Москва . Трансфер до хотел Radisson Blu Белоруская. Настаняване в хотела
Ден втори. Закуска в хотела. Отправяне на екскурзия в 9:00. Обзорна екскурзия-Червения площад, храм Василий Блажени- свободно време. Посещение на Кремъл и една от църквите в него. Продължение на обзорната екскурзия- Храм Христа Спасителя (самостоятелно посещение на храма), крайбрежната улица на Москва река, Новодевически манастир. Вечеря в града. Посещение на Третяковската галерия. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден трети: закуска в хотела. Трансфер до кораба. Настаняване в двуместни каюти главна палуба. Във всяка каюта има: климатик, санитарен възел с душ, телевизор, хладилник, сешоар. Отпътуване в 14:30.- Обяд на кораба, вечеря на кораба.
Ден четвърти: Закуска на кораба 8:00-8:30– Углич. Пешеходная экскурсия в Кремъл. Ексклузивен концерт на ансамбъла за хорово пеене а"капелла «Ковчег». Посещение Богоявленския мманастир. Обяд и вечеря на кораба.
Ден пети – 7:30 – 9:00 – Закуска, обяд и вечеря на борда.
Пристигане в Горици – Екскурзия във Ферапонтовия манастир.
Ден шести – 8:30-10:00- Закуска,обяд и вечеря на борда
Остров Кижи- Остров Кижи: едно от най-красивите и популярни места в Карелия. Намира се в Онежкото езеро. На острова се намира музей резерват на дърводелството под открито небе. Архитектурата на острова е близка до природата в буквален смисъл, защото всички архитектурни постройки са дървени. Къщите и църквите са построени в традиционен руски стил без пирони.
Екскурзия в Държавния етнографски комплекс под открито небе. Интерактивна фолклорна програма „Музика на северното село”
Ден седми-8:00-9:30- Закуска, обяд и вечеря на борда.
Мандроги. Мандроги е село на река Свир – В Мандроги ще видите къщи в традиционния руски стил. Ще можете да се докоснете до магията на руските народни занаяти, да видите изрязани от дърво герои от руските народни приказки, да похапнете традиционни ястия, и да посетите музея на водката.
Ден осми 6:30:8:00- Закуска, обяд и вечеря на кораба.
Валаам- Пешеходна экскурсия «Монашеските скитове на Валаам »
Екскурзия до Николския скит.
Ден девети:
8:00 – Пристигане в Санкт Петербург . Обиколна екскурзия на историческите забележителности в града (екскурзия по реките иканалите в рамките на обзорната екскурзия). Посещение на Ермитажа. Закуска, обяд и вечеря на борда. Преминаване под разтворените мостове на Санкт Петербург през нощта.
Ден десети – 7:00-9:00 Закуска на борда. Слизане от кораба.
9:30- отпътуване за Пушкин и Петерхов- в Пушкин-посещение на двореца с прочутата кехлибарена стая и разглеждане на парка на двореца. Петерхоф – извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Разглеждане на Долния парк. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка
Ден единадесети – Закуска в хотела, напускане на хотела, трансфер до летището–Отпътуване за България През Истанбул. Ще можете да почувствате приятния полъх на вятъра, да видите Русия в съвсем различна светлина.
Начин на плащане:
Депозит –1000лв. до 28.03.2024
след 28.03.2024г. –1000лв.в деня на записването
Останалата сума се заплаща не по-късно от 20.05.2024г
Необходими документи:
– Ксерокопие на първа страница на валиден задграничен паспорт/най- малко 6 месеца преди изтичането му/;
– Актуална цветна снимка паспортен формат на бял фон без очила – за визата;
– Попълнена визова анкета;
В случай, че необходимият брой туристи не бъде набран най–късно до 16 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени от тях депозити.

Внимание : туроператорът си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Москва |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Москва |  Круизи 2024 - Русия |  Круизи 2024 - Москва

Избрани оферти