Начало / Екскурзии / Екскурзии - Върнячка баня

Нова година във Върнячка баня - ПРОМОЦИЯ

Номер на оферта

/

208252

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с туристически автобус
- 3 нощувки хотел BANSBUS 3*във Върнячка Баня ( реновиран през 2017 г.) - http://www.banbus.co.rs/wellnes-spa/srbija-wellness/vrnjacka-banja/turisticko-ugostiteljski-centar-banbus.html
- 3 закуски на блок маса
- 2 ПРАЗНИЧНИ ВЕЧЕРИ- НОВОГОДИШНА на 31.12 и РЕПРИЗ на 01.01 в ресторанта на хотелa с НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ЖИВА МУЗКА.
- 1 стандартна вечеря ( без напитки ) по меню в ресторанта на хотела.
- Посещение на манастира Жича и гр. Кралево
- Посещение на гр.Ниш
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро ( доплащане за лица над 69 г. – 2 лв. на ден.)
- Всички магистрални и гранични такси.

Цената не включва

- Транспорт в двете посоки от Нова Загора и Стара Загора- 35 лв и Пловдив - 25 лв. при мин. 10 човека от региона.
- Входни такси за СПА център във Върнячка баня – хотел Меркур Нови и ползване на УЕЛНЕС център „Fons Romanus”( Римски извор ) - http://www.vrnjcispa.rs/index.php?option=content&task=view&id=631&Itemid=
- Входни такси на посещаваните обекти
- Туристическа такса- 1,20 евро на нощувка за възрастен, 0.60 евро на дете от 7 до 15 г. - – заплаща се задължително на рецепция на хотела
- Напитки и изхранване извън посочените
- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание – цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

Нова Година 2018 в СПА курорта Върнячка Баня, Сърбия

НОВО ! : Тръгване от Нова Загора, Стара Загора и Пловдив

1 ден 30.12.2017
Отпътуване от София от Храм – паметник „Александър Невски в 7.00 ч. за Сърбия през ГКПП „ Калотина“. Пристигане в СПА курорта Върнячка баня .Настаняване в хотела.
Организирана пешеходна обиколка на града с екскурзовод около 1 час.
Благоприятните ефекти от минералната вода тук са известни още епохата на Римляните . Върнячка Баня е сравнявана с известните СПА курорти като чешкия Карлови Вари. Днес има седем минерални извора – топли и студени, четири от които се използват за спа терапии. Топлата вода е уникална с това, че е с постоянна температура като телесната температура на човека (36,5 ° C), използва се за пиене и къпане. Студената минерална вода е от 14 до 27° C.
Възможност за посещение на СПА центъра на хотел Меркур Нови „Fons Romanus”( Римски извор ) ( входа се заплаща допълнително ).
Вечеря. ( без включени напитки ) в ресторанта на хотела.

2 ден 31.12.2017
Закуска. Посещение на един от най- почитаните от сърбите манастири – Жича . Манастир Жича е от онзи тип манастири с огромни зелени дворове с много пейки, със стари иглолистни дървета и сгради в ярки цветове. Има нещо много успокояващо в тази 800 –годишна обител, в яркочервената и катедрална църква, в историите за пищни коронации на крале. Отпътуване за Кралево. Пешеходна разходка в центъра на града.
Завръщане в хотела. Свободно време.

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотелa с НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ЖИВА МУЗИКА
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!
!
3 ден 01.01.2018
Закуска. Свободно време за разходка из курорта или посещение на СПА центъра на хотел Меркур Нови ( входа се заплаща допълнително ).
Вечерта : ГАЛА ВЕЧЕРЯ „ РЕПРИЗ“ по меню (традиционно за сърбите повторение на Новогодишната вечер ). Отново ще има жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.

4 ден 02.01.2018
Закуска. Oтпътуване за България. По пътя посещение на Ниш- пешеходна туристическа обиколк аиз центъра на града. Завръщане в София вечерта.

ИМА СВОБОДНИ МЕСТА !!!

ЦЕНИ за отпътуване от София:

Дати: 30.12.2017г.- 02.01.2018г.- 3 нощувки


- Възрастен в двойна / тройна стая: 379 лв.
- Дете 2 -11.99 г. с двама възрастни в двойна стая без да ползва легло: 140 лв.
- Дете 2 -6.99 г. с двама възрастни в тройна стая ( на стандартно легло ): 249 лв.
- Дете 7 -11.99 г. с двама възрастни в тройна стая на ( на стандартно легло ): 299 лв.


НОВО : Тръгване от Нова Загора, Стара Загора и Пловдив при мин. 10 човека от региона
Доплащане за двете посоки : от Нова Загора и Стара Загора : 35 лв., от Пловдив: 25 лв.

За пътуване със собствен транспорт- отстъпка 30 лв. ( пътуващите с кола нямат туристическата програма и медицинска застраховка )

Начин на плащане: 50% от пакетната цена при резервация. Доплащане до 07.12.2017г.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ за предложението ни Нова година във Върнячка баня позвънете на тел. 0878 775 222 или копирайте линка към програмата в нашия сайт:

http://www.serdikaholidays.bg/novagodina/nova_godina_sarbia/view?oid=15

Можете да направите запитване и през бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Върнячка баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Върнячка баня |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Върнячка баня

Избрани оферти