Начало / Екскурзии / Екскурзии - Атина

Last minute: Санторини на супер цена!

Номер на оферта

/

202038

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София-Санторини-София, полет през Атина
- Летищни такси
- Ръчен багаж до 8 кг
- Организиран трансфер летище-хотел-летище /трансфера е с шатъл автобус. Доплащане за частен трансфер с кола – 30 евро на човек, двупосочен/
- 8 нощувки с вкл.закуски в избрания хотел в Санторини
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Допълнителни екскурзии на място:

* Екскурзия до вулкана и горещите извори, Тирасия и Залеза в Ия

През 1400 пр.н.е. вулканът на острова изригнал с такава мощ, че централната част на Санторини излетяла във въздуха. На нейно място се образувал огромен кратер, наречен калдера, който се запълнил с морска вода. Дори днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в калдерата, има активен вулканичен кратер. При тази екскурзия ще посетите кратера на вулкана и горещите извори, намиращи се в близост до него. Препоръчително е да имате удобни обувки, слънчеви очила и шапка.

Вечерно посещение на световно известния град Ия – мястото, откъдето се наблюдават най-красивите залези на света. Това е една от причините за високия брой посещения на остров Санторини.

Продължителност на екскурзията: 10 ч.

Цена: 70 евро на човек

Цената включва:
- Транспорт
- Екскурзоводско обслужване на руски език


* Разходка до Акротири - древен минойски град на над 3500 години

Обиколката е с продължителност от около 6 часа и половина, като първо се посещава манастир Prophet Elias, построен на най-високата част на остров Санторини и предлагащ невероятна гледка. След това ще посетим традиционното селище Megalohori, Акротири - известния плаж Perivolos; винарна за дегустация или шопинг по желание.

Цена: 75 евро на човек

Цената включва:
- Транспорт
- Екскурзоводско обслужване на английски език

* Разходка до Калдерата

С автобус ще се отправите към новото пристанище Атиониос, откъдето ще се качите на корабче за да стигнете до вулканичния остров Неа Камени.Ще се изкачите по каменист и стръмен път до кратерите на все още активния вулкан. Следващото спиране на корабчето е на втория остров Лава Палеа Камени, където се намират горещите извори, в които ще имате възможност да плувате. След това ще отплавате към остров Тирасия. Там може да се насладите на слънцето и плажа, или да посетите традиционното селище Манолас, до което ще стигнете поклащайки се на гърба на магарета. След около 2 часа корабчето ще се отправи обратно и ще имате възможност да направите страхотни снимки на уникалните скали на Калдерата.

Цена: 45 евро на възрастен

Цената включва:
- Трансфер до корабчето и обратно
- Екскурзоводско обслужване на английски език

Цената не включва:

- 2 евро входна такса; яздене на магарета
* Необходимо е да носите удобни обувки, слънцезащитен крем

Програма на пътуването

Last minute: Санторини на супер цена!
8 нощувки в Санторини
Дати: 28 август - 5 септември 2017 г.
Цена на човек от 745 евро!
Ограничени места!!


Хотели, които участват в програмата:

Aegean Plaza Hotel 4*
Main Street, Камари, 84700, Гърция

Разположен в невероятния курорт Камари на остров Санторини, на 50 метра от черен пясъчен плаж, напълно обновеният хотел Aegean Plaza Ви очаква в своите традиционни интериори, допълнени от модерни елементи.
Хотелът разполага с отлични съоръжения, сред които невероятен открит басейн, около който са разположени стаите, а също и с бар край басейна. Гостите имат различни възможности за спорт, например за тенис и фитнес. Този хотел представлява отлично място за престой на красивия остров Санторини.

Пакетна цена на човек:
1100 евро с вкл.закуски



Iliada Hotel 2*
Perivolos, Периволос, 84703, Гърция

Семейният хотел Iliada се намира само на 100 м от черния пясъчен плаж Пери?волос на остров Санторини. Предлага бар край басейна, хидромасажна вана и безплатен Wi-Fi във всички части, а стаите разполагат с балкон или вътрешен двор.Стаите в цикладски стил в хотел Iliada са с гледка към градината, басейна или частична гледка към Егейско море. Всяка е оборудвана с климатик, плоскоекранен телевизор, хладилник и сешоар.

Пакетна цена на човек:
775 евро с вкл.закуски



Atlantis Beach Villa 3*
Main Street, Периволос, 84703, Гърция

Atlantis Beach Villa се намира директно на първа линия на уникален черен пясъчен плаж на Периволос.Сред различните предлагани удобства, Atlantis Beach Villa разполага с плувен басейн, шезлонги и бар на басейна. Въпреки, че е разположен на по-тихо място, хотел Atlantis се намира в близост до ресторанти, механи и барове. Центърът на Периса е само на 10 минути пеша и Водният парк на Санторини е с лесен достъп, само на 600 метра от хотела.

Пакетна цена на човек:
745 евро с вкл.закуски


Полетно разписание:

28 август: София Атина 1045 1200
28 август: Атина Санторини 1540 1625
05 септември: Санторини Атина 0640 0725
05 септември: Атина София 0850 1005

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Атина |  Есен 2023 - Гърция |  Есен 2023 - Атина

Избрани оферти