Начало / Екскурзии / Екскурзии - Куала Лумпур

Потвърдена за 09.02.17! МАЛАЙЗИЯ - Куала Лумпур и о-в Ланкгави, самолет

Номер на оферта

/

186432

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетни билети София – Доха – Куала Лумпур – Доха- София и Куала Лумпур- остров Лангкави – Куала Лумпур с включени летищни такси* на авиокомпания Катар Еруейз и Малайзийски авиолинии;
- 2 нощувки със закуски в двойна стая в хотел Istana Kuala Lumpur 5* в Куала Лумпур;
- 5 нощувки със закуски в двойна стая в хотел The Westin Langkawi Resort & Spa 5* на остров Лангкави;
- Трансфер летище Куала Лумпур - хотел в Куала Лумпур - летище Куала Лумпур;
- Трансфер летище о-в Лангкави - хотел на о-в Лангкави - летище о-в Лангкави;
- Специален бонус – разглеждане на Птичия парк в Куала Лумпур;
- Водач – преводач от TO при група от 16 туристи;
- Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
- Летищните такси са актуални към 02.08.2016 и се фиксират към датата на доплащане, поради честата им променливост.

Цената не включва

Цената не включва:

- Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат предварително):
* Полудневна екскурзия на остров Лангкави „Oriental Village и въздушният мост“ - 95 лв;
* Полудневна екскурзия до крокодиловата ферма и океанариума на о-в Лангкави – 120лв;
Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори;
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове -20 лв;

Програма на пътуването

Екскурзии
МАЛАЙЗИЯ - Куала Лумпур и остров Ланкгави - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


10 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 09.02.2017
Цена: 2899 BGN

Промоционална цена 2 899 лв на основен пакет при група от 16 туристи за записване до 15.11.2016!

Като столица и най-голям град в Малайзия, Куала Лумпур е един от най-модерните и бързоразвиващи се мегаполиси в света, но същевременно запазил богатите си културни традиции от миналото. Той е място, където едни до други се издигат небостъргачи и огромни молове заедно с храмове, колоритни пазари и колониални сгради. К.Л., както го наричат местните, обединява по един наистина зашеметяващ начин старото с новото, забързаното с духовното и оставя всеки свой посетител с желанието да го посети отново.
Остров Лангкави (Островът на орлите) е един от най-красивите острови на Малайзия, чиято история е изпълнена с множество древни легенди и романтични предания. Разположен по северозападното крайбрежие на Малайзия, в топлите води на Андаманско море, островът е едно райско кътче от земята с недокосната, дива природа, където целогодишно цари слънчево, тропическо време.
Предимства на програмата:

- Най-добрата групова оферта за Малайзия на българския пазар – съотношение на качество с цена!
- Хотелски комфорт - настаняване само в подбрани 5* хотели!
- Специален бонус - включено посещение на Птичия парк в Куала Лумпур!
- Водач от ТО при група от 16 туристи!
Програма:

Ден 1 /9 февруари 2017/ София – Доха
Отпътуване от летище София в 11:40 с полет на Qatar Airways за Доха. Кацане в 17:15 и продължение за Куала Лумпур с полет в 19:35.
Ден 2 /10 февруари 2017/ Доха - Куала Лумпур
Пристигане на летището в Куала Лумпур в 07:45 Посрещане и трансфер до столицата на Малайзия. Панорамна автобусна обиколка на града с фотостоп на кулите Петронас и площад Мердека - мястото, където е обявена независимостта на К.Л. на 31-ви август 1957г. Посещение на градския музей - Kuala Lumpur City Gallery, където можете да видите невероятния макет на града, съчетан с интересно светлинно шоу, както и да си закупите автентични „Made in Malaysia” сувенири. По време на обиколката ще видите най-интересните примери за могулска архитектура в града, като джамията Джамек със своите 3 купола, двор и минарета, подредени в симетрична композиция; сградата Султан Абдул Самад, някога помещавала администрацията на „Федералните Малайски Щати”, а сега Министерство на информацията, комуникациите и културата, впечатляваща с елегантната си структура и 41-метрова часовникова кула. Настаняване в хотел Istana Kuala Lumpur 5*. Хотелът е разположен на Bukit Bintang – най-оживеното място в Куала Лумпур, където можете да видите не само огромно разнообразие от ресторанти, кафенета и лъскави магазини, но и да наблюдавате някое от интересните улични представления. В близост се намира и шопинг улицата на Китайския квартал Petaling Street - едно от най-колоритните места в К.Л., където сергиите са отворени до късно през нощта и където пазаренето е начин на живот. Изключително впечатляващи са и най-високите Кули Близнаци в света – Petronas Towers (452м) осветени през нощта, като два блестящи скиптъра. Свободно време и нощувка.
Ден 3 /11 февруари 2017/ Куала Лумпур
Закуска. Специален бонус - посещение на уникалния Птичи парк – най-големият парк със свободно летящи птици в света, пазещ над 200 чуждестранни и местни вида. Тук можете да се забавлявате на шоуто с умните папагали Ара или да се снимате с изумителната на вид птица носорог.
Следобяд имате свободно време за разходка из многобройните шопинг улици на Куала Лумпур или възможност за изкачване на Кулите Близнаци, посещение на Аквариума или вечеря във въртящия се панорамен ресторант на Кулата на К.Л. (420м). Нощувка
Ден 4 /12 февруари 2017/ Куала Лумпур – остров Лангкави
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до остров Лангкави в 10:15. Пристигане в 11:10. Трансфер и настаняване хотел The Westin Langkawi Resort & Spa 5*. С лице към Андаманско море, разположеният край морето комплекс Westin Langkawi притежава собствен плаж и много други 5* удобства, включващи 6 заведения за хранене, СПА център и безплатен Wi-Fi интернет в общите части. Елегантните стаи имат модерен декор в успокояващи цветове. Всяка от добре оборудваните стаи разполага с персонален сейф, плоскоекранен телевизор, минибар и самостоятелна баня с вана.Гостите могат да играят тенис, да тренират във фитнес залата или просто да релаксират на плажa. Туристическото бюро предлага автомобили и велосипеди под наем. Ресторант Tide сервира разнообразие от пресни морски дарове, докато Seasonal Tastes предлага международни ястия на шведска маса. На леки закуски и освежаващи напитки можете да се насладите в Breeze Lounge and Splash - бара край басейна. Заобиколен от буйна зеленина, The Westin Langkawi Resort & Spa се намира само на 1 км от яхтеното пристанище на Лангкави и на 3 км от безмитните търговски центрове в град Куа.
Ден 5 - 8/13 - 16 февруари 2017/ остров Лангкави
Закуска. Свободно време за плаж, забавления и допълнителни екскурзии.
Остров Лангкави /Островът на орлите/ е една от най-известните и най-популярните плажни дестинации в Малайзия, островът е дом на исторически забележителности, чудесна храна, отлични възможности за гмуркане, вълнуващ нощен живот и пазаруване на много изгодни цени, защото се намира в безмитна зона.
Сред основните забележителности на острова са:
Океанариума, който се счита за един от най-големите в Азия, съдържа колекция от над 500 обитатели на местната морска фауна. Чрез подводен тунел от стъкло посетителите имат възможност да се разхождат, наблюдавайки живота на подземния свят в почти естествени условия.
Кабинковият лифт в северозападната част, отвежда до върха на планината Mat Cincang, откъдето се открива впечатляваща панорамна гледка към целия остров. На върха на планината е и Langkawi Sky Bridge – въздушният мост е пешеходен, дълъг е 125 метра и е на 700 метра над морското равнище.
Oriental Village – едно от най-екзотичните места на острова с чудесни възможности за пазаруване и кулинарни удоволствия. Крокодиловата ферма - тук са създадени условия, близки до естествените, за обитание на повече от 1000 вида всевъзможни крокодили и огромни алигатори.
Ден 9 /17 февруари 2017/ остров ЛангкавиКуала Лумпур
Закуска и освобождаване на стаите на обяд. Багажът може да бъде оставен в помещението за съхранение на багаж в хотела. Свободно време и трансфер до летището за полет до Куала Лумпур в 21:30. Кацане в 22:30.
Ден 10 /18 февруари 2017/ Куала Лумпур - София
Излитане за Доха в 02:05. Кацане в 05:10 и продължение за България с полет в 06:35. Пристигане на летище София в 10:40. Край на програмата
ЦЕНА ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ до 15.11.2016 при група минимум 16 туриста:

- на човек в двойна стая - 2899 лв + 580 лв летищни такски - обща цена 3479 лв
СТАНДАРТНА ЦЕНА:

- на човек в двойна стая - 3099 лв + 580 лв летищни такси - обща цена 3679 лв


Срокове за плащане:

- 1500 лв депозит при записване
- доплащане до 15.12.2016
- необходими документи за записване: валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване)
Забележка:

- Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
- Цените са изготвени при следните валутни курсове: 1USD=1.78лв. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, TO си запазва правото да преизчисли сумата по доплащането за екскурзията към датата на финално доплащане, която е 15.12.2016.
- Допълнителните екскуриите се осъществяват при минимум 10 записани туриста и с водач-преводач от TO.
- За посещението на Малайзия няма изисване за визи и задължителни ваксини.
0065

Тагове

Оферти - Малайзия |  Оферти - Куала Лумпур |  Екскурзии - Малайзия |  Екскурзии - Куала Лумпур |  Екзотична почивка 2024 - Малайзия |  Екзотична почивка 2024 - Куала Лумпур

Избрани оферти