Начало / Екскурзии / Екскурзии - Одрин

Шопинг в Одрин и Чорлу - 2 дни от 27 януари 2018 - ТОП оферта!

Номер на оферта

/

215215

Дати & цени

Цената включва

организиран автобусен транспорт
1 нощувка със закуска в град Одрин
медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК "Евроинс"
екскурзоводско обслужване

Цената не включва

лични разходи

Програма на пътуването

Автобусна екскурзия: 2 дни/1 нощувка

Дата на отпътуване: 27.01.2018 г.
Дата на връщане: 28.01.2018 г.

Цена на турист в двойна стая: 115 лв.

--------------------------------------------------

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

1 ден, събота

Тръгване в 6.00 от Руски паметник по посока Пловдив/ спирка при бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург/, Свиленград, Капитан Андреево/Капъ куле,Чорлу.

В 13.00 туристите пристигат в Чорлу и посещават магазина за хавлии и спално бельо "Тач",както и представителните магазини на текстилните фабрики, разположени около града.

В 17.00 групата отпътува за Одрин, където ще бъде настанена в хотел Балта/Hotel Balta*** или подобен на него, разположен близо до Покрития пазар и джамията Селимие.

2 ден, неделя

Закуска в хотела. Тези,които желаят, ще присъстват на светата литургия в българската църква "Свети Георги", богата със своята история и със сбирката си от предмети, свързани с бита на българите от Беломорска Тракия.

Следва посещение на Покрития пазар и на близките до него магазини, откъдето туристите могат да купят порцеланови и текстилни изделия, ядки, сладкиши и много други стоки.

Преди отпътуването за София групата пазарува на Стоковата борса в града/Bostan pazari за купуване на перилни препарати, сладкиши и храни, след което туристите посещават намиращата е в близост българска църква "Свети Свети Константин и Елена".

Тръгване към София в 17.00, пристигане - към 21.30 вечерта.

----------------------------------------------

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

За пътуването в Република Турция е необходим валиден задграничен паспорт!

Общи данни за паспортов и визов режим:
Необходим е задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на пътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Децата под 18 години трябва да имат задграничен паспорт и ако пътуват без родителите или само с единия родител - трябва да представят оригинал и копие на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите!

Туроператорът не носи отговорност за нередовните документи на туристите!

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Одрин |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Одрин |  Уикенд почивка - Турция |  Уикенд почивка - Одрин

Избрани оферти