Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Лондон - Берлин - самолетна екскурзия - 6 нощувки - 10.07.2018 г.

Номер на оферта

/

167048

Дати & цени

Цената включва

* 6 нощувки със закуски в хотели 3*;
* Самолетен билет София-Лондон с включени летищни такси и и багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 20см;
* Самолетен билет Берлин-София с включени летищни такси и и багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 20см;
* Автобусен транспорт по програмата;
* Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
* Медицинска застраховка;
* Фериботен билет.

Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

* Входните такси на посещаваните туристически обекти;
* Трансфер до летище София и обратно за туристите от Пловдив и Хасково – 25лв.
* Музея „Ван Гог“/входна такса и резервация/ - 22 евро/43 лв., за лица до 18г. – безплатно;
* Еднодневна екскурзия до “Уиндзор” , “Оксфорд” и „Стратфорд на Ейвън“ /автобусен транспорт, екскурзовод и входни такси/ – 75 евро /147 лв.
* Музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо” /резервация и входна такса/ до 15г. – 24 GBP/53 лв., над 16г. – 29 GBP/64 лв.
* Лондонското око /резервация и входна такса/ до 15г. – 20 GBP/44 лв., над 16г. – 25 GBP/55 лв.
* регистриран багаж- 150 лв.
* разходи от личен характер
* застраховка „отмяна на пътуване”

Програма на пътуването

ЛондонБерлин: самолет

Маршрут: София – ЛОНДОН – Гринуич - Уиндзор – ОксфордСтратфорд на Ейвън –
Амстердам – Антверпен – БерлинСофия

7 дни / 6 нощувки

ДАТИ: 10.07. - 16.07.2018 г.

----------------------------------------------------------

ЦЕНИ:

Отстъпка от цената при записване до 28.02.2018: 70лв. или до изчерпване на промоционалните места.

Възрастен в двойна/ тройна стая: 1095 лв.
Единична стая: 1545 лв.
Дете до 12 г. с двама възрастни: 1045 лв.

* Първа вноска 30%, доплащане до 20 дни преди отпътуването.

------------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА

10.07.2018: Отпътуване в 06.00ч. от летище София за Лондон с полет на Wizzair /по желание трансфер до летище София за туристите от Хасково и Пловдив/. В 07.25ч. пристигане в Лондон. Посрещане на летище Лутън от представител екскурзовод на български език. Панорамна обиколка на Лондон: двореца “Бъкингам”, абатството “Уестминстър”, Парламента, “Даунинг стрийт”, “Трафалгар скуеър”, лондонското Сити, катедралата “Свети Павел”, крепостта и моста “Тауър”. Свободно време или по желание посещение на музея на восъчните фигури ”Мадам Тюсо", при предварителна резервация, превърнал се в символ и главна туристическа атракция на Лондон. От 1835г до ден днешен, многократно допълван с фигури на най-известните личности в политиката и изкуството. Ще може да се фотографирате с любимите си актьори и изпълнители певци. По желание посещение на Лондонското око /при предварителна резервация/ - вторият символ на Лондон. Построен на брега на река Темза през 1999г. в чест на новото хилядолетие, от където идва и името „Колелото на хилядолетието“. Качвайки се на 135 височина, ще може да видите и снимате цял Лондон и ще бъдете един от 3 000 000 му посетители. Нощувка

11.07.2018: Закуска. Свободен ден в Лондон или по желание рано сутринта отпътуване на еднодневна екскурзия до “Уиндзор” / един от символите на кралската власт в Англия, построен от Уилям Завоевателя, считан за най-стария и най-голям замък в света/, Оксфорд един от най старите и известни университети от 13 век, разположен на река Темза. Карфакс е центърът, от където тръгват четирите улици още от Средновековието и там са разположени забележителностите на града: Бодлианската библиотека, Шелдънският театър, църквите „Св. Майкъл“ и „Св. Дева Мария“, Стратфорд на Ейвън / родното място на Уилям Шекспир/. Градът е разположен на реката Ейвън и е град-декор с известните къщи, край които е минал животът на Краля на литературата - Уилям Шекспир. Тук се намира и църквата “Холи Тринити“, където можете да прочетете на български език за интересни моменти от живота на писателя, а в двора е и неговият гроб, както и на много други известни личности от Стратфорд /вход: 3 английски лири/. Отпътуване обратно към Лондон. Вечерта свободно време и възможност за разходка до Ковънт Гардън, квартала“Сохо“ и други места за разходка из града. Нощувка.

12.07.2018: Закуска. Свободен ден в Лондон. Отпътуване и разглеждане на oбсерваторията “Гринуич”. Тук се намира нулевият меридиан, тук се отчита точното астрономическо време, тук се намира и Кралската обсерватория, както и Гринуичкият музей с навигационните и отчитащи времето уреди. Отпътуване с ферибот за Франция. Това е едно невероятно пътешествие от близо два часа и възможността да изпратите и да се снимате на залеза на слънцето. Да се откъснете от Острова и да се приземите на Стария континент Европа. Нощувка.

13.07.2018: Закуска. Отпътуване и разглеждане на Антверпен - един от най-красивите и запленяващи белгийски градове. Градът е известен като „Диамантеният град“ и градът на Рубенс - тук се намира родната къща на великия художник, неговото ателие и градината, в която е творил и рисувал своите известни картини /вход: 10 евро/. Катедралата, където са 4-те известни картини в оригинал на Рубенс /вход: 6 евро/ , Кметството и площада „Брабо“, свързан с легендата за основаването на града. Отпътуване и разглеждане на Амстердам - централния площад “Дам” където е Кралският дворец - намирате се под морското ниво и сте върху 11 000 пилона, върху които е построен центърът на града, Националния паметник на Освобождението, свързан с жертвите от Втората Световна Война, Цветния пазар, от където можете да си купите най-различни лукувици и сувенири, площад “Рембранд” и пресъздадената от съвременните художници негова „Нощна стража“. Нощувка.

14.07.2018: Закуска. Свободно време в Амстердам и възможност за посещение на музеи: музеят Ван Гог, „Стаделик музеум“, „Рейкс музеум“, музея на Ане Франк или Цветния пазар. Отпътуване за Германия. Нощувка.

15.07.2018: Закуска. Отпътуване и разглеждане на Берлин. Панорамната и пешеходна обиколка на космополитната германска столица ще започне от Чекпойнт Чарли към Александърплац с гигантската Телевизионна кула с височина 368м и Часовника, показващ времето навсякъде по света, Кметството. Разходката по една от най-представителните улици „Унтер ден линден“ е разходка из германската история. От двете страни са разположени Катедралата, Арсенала, Операта, Старата библиотека, Университета Хумболд, Новата стражева, паметници на генерали и корфюрсти. Ще достигнем до един от най-красивите 2/2 площади “Жендарменмаркет“ и до „Потсдамерплац - един архитектурен паметник от бъдещето. През правителствения квартал ще достигнем до грандиозната сграда на Райхстага и до един от символине на Берлин – Бранденбургската врата. Нощувка.

16.07.2018: Закуска. Свободно време в Берлин. Трансфер до летището в Берлин. В 16:05ч. отпътуване от Берлин за София. В 19:20ч. пристигане в София. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Общи условия:
* Първа вноска 30%, доплащане до 20 дни преди отпътуването.
* Възможни са промени в последователността на посещенията.
* Местата в автобуса се определят по реда на записване.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Участието в допълнителните посещения (по желание) се заявява задължително при резервация за екскурзията, заплащат се с окончателната вноска и се осъществяват при минимум 20 туристи!
* Резервации се приемат срещу копие от личните документи на пътуващите и заявени допълнителни услуги!

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Лято в чужбина - Великобритания |  Лято в чужбина - Лондон

Избрани оферти