Начало / Почивки / Почивки - Шарм ел Шейх

Нова Година 2019 в Шарм Ел Шейх с -30% ОТСТЪПКА

Номер на оферта

/

118388

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София–Истанбул–Шарм Ел Шейх–Истанбул – София с включен 1 брой регистриран багаж до 20 кг и 1 брой ръчен багаж с размери до 55x40x23 см, до 8 кг;
- 8 нощувки в избрания от Вас хотел в Шарм Ел Шейх на база All inclusive (настаняване веднага при пристигане и късно освобождаване, съобразени с полетното разписание);
- Трансфер летище - хотел – летище;
- Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5 000 евро на ЗАД "Армеец";
- Обслужване от представител на фирмата – партньор в Египет.

Цената не включва

- Входна виза за Египет – $30 (заплаща се и се получава при пристигане на летището в Шарм Ел Шейх);
- Допълнителни екскурзии (заявяват се в България при закупуване на пакета);
- Разходи от личен характер;
- Новогодишна празнична вечеря.

Програма на пътуването

SUPER LAST MUNITE ОТСТЪПКА -30%!

ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА


ПРОГРАМА:


Първи ден - Втори ден 26.12.2018 - 27.12.2018 / СофияИстанбул – Шарм Ел Шейх
Заминаване от Летище София – Терминaл 2 с редовен полет през Истанбул до Шарм Ел Шейх. Посрещане на летище Шарм Ел Шейх от представител на фирмата – партньор в Египет, уреждане на визови и митнически формалности. Трансфер до избрания от Вас хотел в Шарм Ел Шейх. Настаняване веднага, закуска, свободно време, обяд, вечеря и нощувка.

Трети ден - Осми ден 28.12.2018 - 02.01.2019 / Шарм Ел Шейх
Закуска. Свободно време и плаж. Възможности за допълнителни екскурзии срещу заплащане. Обяд, вечеря и нощувка.

Девети ден 03.01.2019 / Шарм Ел Шейх – ИстанбулСофия
Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Шарм Ел Шейх за полет TK701 в 03:35 ч. до София през Истанбул.


===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================


Полетно разписание:
26.12.2018 София - Истанбул 21:15 23:30
27.12.2018 Истанбул - Шарм Ел Шейх 01:05 02:40
03.01.2019 Шарм Ел Шейх - Истанбул 03:35 07:25
03.01.2019 Истанбул - София 08:35 08:50


SUPER LAST MUNITE ОТСТЪПКА -30%!


Хотели по програмата:


1. CORAL HILLS 4*

Цена на възрастен в двойна стая 1695 лв.
Цена на единична стая 1902 лв.
Цена на възрастен на допълнително легло 1660 лв.
Цена на първо или второ дете до 14 г. на допълнително легло 1488 лв.

Местоположение:
Coral Hills се намира в близост до известните коралови рифове и първите места за гмуркане на залива Наама. Международното летище Шарм ел Шейх е на 20 минути с кола.
Стаи:
Оборудвани с големи прозорци, климатизираните стаи са оборудвани със сателитна телевизия и самостоятелна баня с вана. Много от стаите са с изглед към басейна.
Услуги:
Tози хотел предлага голям открит басейн и просторни стаи със самостоятелни балкони. Coral Hills Resort разполага с център за гмуркане, на 20 минути път с кола от оживения залив Na"ama.Гостите на хотел Coral Hills Resort Sharm El-Sheikh могат да се поглезят на шезлонгите край басейна или да се насладят на отпускащ следобед под сянката на чадър. На място има също гореща вана, спа център и фитнес център.


2. ХОТЕЛ HILTON SHARK"S BAY RESORT 5*

Цена на възрастен в двойна стая 1935 лв.
Цена на единична стая 2287 лв.
Цена на възрастен на допълнително легло 1900 лв.
Цена на дете до 14 г. на допълнително легло 1608 лв.

Важно: посочените цени важат за резервации до 31.07.2018 г.

Местоположение:
Хотелът се намира на 5 км. от международното летище в Шарм Ел Шейх. Разположен на брега на Червено море, курортът е заобиколен от красиви палми.
В хотела:
24-часова рецепция, коли под наем, обмяна на валута, съхранение на багаж, химическо чистене, бизнес център, салон за красота, магазин за сувенири, сейф, безжичен интернет, 13 ресторанта, бар, снек бар, 7 открити басейна, 2 фитнес центъра, тенис корт, дартс, гмуркане, мини голф, сауна, спа център, масаж, 2 детски клуба, детска площадка, вечерни развлечения.
Платени Услуги:
Пералня, химическо чистене, лекар на повикване, фризьорски салон. магазини, интернет-кафе.
Стаи:
Всички стаи са оборудвани с климатик, сейф, телевизор със сателитни канали, телефон, хладилник, балкон, баня, сешоар, тоалетни принадлежности, машина за кафе и чай.


3. ХОТЕЛ AURORA ORIENTAL RESORT 5*

Цена на възрастен в двойна стая 1850 лв.
Цена на единична стая 2110 лв.
Цена на възрастен на допълнително легло 1816 лв.
Цена на първо или второ дете до 12 г. на допълнително легло 1565 лв.

Местоположение:
Този хотелски комплекс на първа линия до плажа предлага просторни модерни стаи с изглед към Червено море или басейна. Хотелът с гледка към остров Тиран се намира само на 20 минути с кола от залива Наема. Персоналът на денонощната рецепция организира трансфери до международно летище Шарм ел Шейх, разположено на 10 километра. Този хотелски комплекс се намира пред оживения развлекателен център La Strada в район Nabq.
Стаи:
Всички светли стаи в Oriental Sharm El Sheikh са със самостоятелен балкон и включват минибар, сейф и вентилатор. В самостоятелните бани има вана и душ.
Услуги:
Голямата фитнес зала предлага на гостите възможност да тренират. Те могат също да се отпуснат край басейна или в лоби бара.
Ресторант:
Ресторантът е тематично оформен в средиземноморски стил, с меко осветление и уютни кътчета за сядане. Тук можете да се насладите на закуска на шведска маса. В Sharm El Sheikh Aurora Oriental Resort има на разположение и рум-сървиз.


4. ХОТЕЛ JAZ MIRABEL BEACH 5*

Цена на възрастен в двойна стая 2196 лв.
Цена на единична стая 2628 лв.

Местоположение:
Хотелът се намира на 11 км. от летището, на 25 км. от залива Naama Bay, в района на Nabq Bay, на брега на морето. Построен е през 2006 г. Състои се от основна 2-етажна сграда и комплекс от 3-етажни корпуса.
В хотела:
5 ресторанта, 5 бара, 4 открити басейна (2 отопляеми), 3 водни пързалки (Mirabel Park), паркинг, За децата: 2 басейна (отопляеми през зимата), детски клуб, детска площадка, детегледачка (платено), детски колички, детско меню, детски кът и столчета в ресторанта.
Плаж: Собствен, пясъчен. Чадъри, шезлонги и плажни кърпи на плажа и при басейна - безплатно.
Стаи:
Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ, сешоар, мини бар(платен), сейф (безплатен), балкон.
Платени Услуги:
СПА център (масажи, пилинги), фризьорски салон, пералня и химическо чистене, билярд, магазини, интернет, дайвинг център, водни спортове, автобус до града.
Услуги включени в цената:
Фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи. тенис на маса, тенис корт (осветление - платено), наем на тенис ракети, аеробика и водна гимнастика, водна топка, детски футбол, дартс, боча, футбол и мини футбол, плажен волейбол, баскетбол, анимационна шоу програма, музика на живо.



Задължително се заплащат Новогодишните вечери в:
-Хотел Hilton Shark"s Bay 5* - цена за възрастен - 125 лева; за дете от 7 г. до 14 г. - 62,50 лева
-Хотел Aurora Oriental 5* - цена за възрастен - 135 лева; за дете от 6 г. до 12 г. - 67,50 лева
-Хотел Jaz Mirabel Beach 5* - цена за възрастен - 300 лева; за дете до 12 г. - 150 лева
-Хотел Coral Hills 4* - цена за възрастен - 220 лева; за дете от 7 г. до 14 г. - 110 лева



Допълнителни екскурзии в Шарм Ел Шейх:

- Рас Мохамед с автобус – 112 лева (деца 2-12 г. - 82 лева)
Рас Мохамед е защитена територия на 30 километра южно от Шарм ел Шейх. Това е първи и единствен национален Египетски парк обявен за такъв през 1983 година и разположен върху 97 квадратни километра. Едно от трите места в света, където можете да видите мангрови гори, "Езерото на желанията" и уникални коралови рифове. По време на тура с продължителност от 07:30 до 17:00 часа ще имате възможност за шнорхелинг и гмуркане. Обяда с безалкохолни напитки се включва в цената.

- Рас Мохамед с лодка – 92 лева (деца 2-12 г. - 62 лева)
Туристите се транспортират до пристанището, откъдето тръгва лодката за Рас Мохамед. Очаква ви прекрасен ден на открито с възможност за шнорхелинг (екипировката не се включва). Приготвени са напитки и обяд. По време на пътуването ще има общо три спирки, с възможност за скокове във водата и плуване сред разноцветните корали на Червено море. Следва връщане към пристанището и съответно към хотелите.

- Бедуинска вечеря – 94 лева (деца 2-12 г. - 62 лева)
Това предложение за екскурзия включва посещение на Бедуинско поселище, където ще се насладите на вечеря с типична ориенталска кухня. Връщането в Шарм ел Шейх се предвижда за 22:00 часа.

- Морско пътешествие до остров Тиран – 82 лева (деца 2-12 г. - 62 лева)
Целодневно яхт пътуване ( от 07:30 часа -17:00 часа) с неограничени възможности за шнорхелинг и плуване в района на остров Тиран, придружени с вкусен обяд на борда на лодката ( с вкл. безалкохолни напитки). Шнорхелинг оборудването не се включва в цената.

- Лодка с прозрачно дъно– 45 лева (деца 2-12 г. - 30 лева)
По време на тази разходка ще имате възможността да се насладите на цялата красота на Червено море наблюдавайки го през лодката с прозрачно дъно.

- Мото сафари (по единично и по двойки) – 62 лева (деца 2-12 г. - 42 лева)
С микробус клиентите ще бъдат извозени до Мото център, където след кратък инструктаж за сигурност ще може да се насладите на високи скорости и шеметно препускане с едно или двуместни мотори.

- Шоу с делфини: възрастен – 62 лева (деца 2-12 г. - 38 лева)
Двучасова шоу-програма в Хадабет Ом Ел-Сид, по време на която може да се уверите във впечатляващата интелигентност на морските бозайници.

- Посещение на манастира Св. Екатерина + обяд – 112 лева (деца 2-12 г. - 82 лева)
Майката на римския император Константин Велики – Елена, е построила на това място параклис още през ІV век. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони. През цялото си съществуване никога не е бил ограбван и опожаряван – пазили са го всички владетели – и християни, и мюсюлмани! Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди.


Важно: За всички екскурзии туристите задължително трябва да носят паспортите си. Цените са валидни при минимум 4 човека.



ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
до 60 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – удържа се такса в размер на внесения депозит
от 29 до 20 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 85% от общата сума на туристическия пакет
по-малко от 19 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата сума на туристическия пакет
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 20 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Виза за Египет
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50%
Пълно плащане – 30 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват в офисите на туроператора в лева или с дебитна/кредитна карта или по банка.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Египет е необходимо да притежавате международен паспорт, валиден 6 месеца от датата на връщане
Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗАД "Армеец" АД, застрахователна полица № 17 100 1315 0000648285 от 04.01.2018 г.
Туроператорът предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт със ЗАД „Армеец“ АД до 5 дни след сключване на договор.
Местна валута: египетска лира

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

Допълнителна информация

SUPER LAST MUNITE ОТСТЪПКА -30%!

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Шарм ел Шейх |  Почивки - Египет |  Почивки - Шарм ел Шейх |  Нова година 2024 - Египет |  Нова година 2024 - Шарм ел Шейх

Избрани оферти