Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

ОСТРОВ ЗАКИНТОС - почивки в хотел MAJESTIC 4* ALL. Обслужване на български език!

Номер на оферта

/

218728

Дати & цени

Цената включва

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена до 24 ч. след писмено потвърждение; доплащане – 20 дни преди датата на отпътуване

Заминаване всяка събота от 25.08.2018 - 29.09.2018

Majestic Hotel & Spa 4* - Lagana
Хотелът се намира в сърцето на търсения курорт на острова – Лагана. На 350 м. от плажа и та 5 м. от центъра на курорта. На разположение на гостите са: голям ресторант, бар, басейн с детска секция – чадъри и шезлонги, СПА център. Статие са просторни, с балкон, климатик / включен в цената /, хладилник, сателитна телевизия, сешоар, сейф, телефон.

25/08 – 01/09/18: 1415 лв
01/09 – 08/09/18: 1235 лв
08/09 – 15/09/18: 1235 лв
15/09 – 22/09/18: 1205 лв
22/09 - 29/09/18: 1205 лв

Пакетната цена включва:

---Самолетен билет София – Закинтос – София с включени летищни такси в размер на 90 евро;
---7 нощувки в хотел Majestic Hotel & Spa 4* на ALL INCLUSIVE
---Трансфер летище – хотел – летище;
---Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
---Български представител на място;

Цената не включва

Пакетната цена не включва:

ЕКСККУРЗИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК:
---Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 35 €- възрастен и 25 € деца до 11.99 г.

---Еднодневна екскурзия до о-в Кефалоня с включени фериботни билети: 50 €- възрастен и 35 € деца до 11.99 г. Цената не включва входа за Мелисани –7 € ;

---Гръцка вечер с програма - 25 € възрастен и 20 € - деца до 11.99 г.

---Плаж в друго населено място - 5 €.

---Туристическа обиколка на град Закинтос – 10 € възрастен и 5 € деца до 11.99 г.

---Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат в България.

Програма на пътуването

всяка събота от 25.08.2018 - 29.09.2018

Описание на програмата по дни:
ден първи
Програмата започва със среща на групата на летище София с наш представител за полет от София до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място (заплащат се допълнително).
Нощувка.

ден втори-ден трети
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления.
Нощувка.

ден четвърти
По желание можете да се включите в организирана целодневна екскурзия „Обиколка на острова”. Интересна екскурзия, която ще Ви даде възможност да опознаете очарователните кътчета на острова. Първо ще посетите най-голямата винарна, в която ще Ви покажат старата и новата школа за производство на вино и ще можете да дегустирате вино и да си купите за спомен. След това ще се отправите към пристанището Porto Vromi, където ще се прехвърлите на лодки и ще разгледате известните "Сини Скали". Продължавайки нататък през планинските селца, ще стигнете до тераса с спираща дъха гледка на корабокрущение - запазена марка на Закинтос. По-късно ще отидете до малкото селище Anafonitria, където ще посетите манастира Св.Дионисий-закрилник на острова. Вблизост ще направите стоп за обяд в таверна/обяда не е включен в цената/. Следваща спирка е традиционно селище, за да опитате от местното производство на жителите и да купите зехтин и мед за спомен.
Завръщане в хотела. Нощувка.

ден пети
Можете да организирате деня си самостоятелно и да се разходите до основния град Закинтос.
Нощувка.

ден шести
Ще имате възможност да огледате острова от съвсем друга гледна точка. Круиз около острова ще Ви отведе до най-интересните и красиви заливи, които някога сте виждали. Ще направите пълна обиколка, като следвате крайбрежната ивици на Закинтос и спирате, за да направите снимки и да поплувате в кристалните води.
Връщане в хотела около 18-19ч.
Нощувка.

ден седми
Можете да посветите деня за мероприятия по ваша идея или да се присъедините към допълнителната полудневна екскурзия „В търсене на костенурки Карета”. С лодка ще се придвижите към острова на костенурките и ще се впуснете в оживено търсене на защитените костенурки.
Нощувка.

ден осми
Предстои освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до София. Завръщане в България.


Линк към сайта и още хотели по програмата: https://goo.gl/Ctv3Hh

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Закинтос

Избрани оферти