Начало / Почивки / Почивки - Закинтос

Островът на костенурките - Закинтос с 4 нощ.

Номер на оферта

/

231603

Дати & цени

18 юни 2024 - 23 юни 2024 г. - Цена от 540 лв.
02 юли 2024 - 07 юли 2024 г. - Цена от 645 лв.
03 септември 2024 - 08 септември 2024 г. - Цена от 540 лв.
09 септември 2024 - 14 септември 2024 г. - Цена от 540 лв.
20 септември 2024 - 25 септември 2024 г. - Цена от 540 лв.

Цената включва

* транспорт от и до София с автобус, снабден с климатик, CD/DVD, микрофон, подвижни облегалки
* пътни такси
* 4 нощувки в хотел Varres 3***
* 4 закуски на блок маса
* медицинска застраховка с покритие 5000 евро
* туристическо и информационно обслужване на български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат предварително:
* доплащане за единична стая – 30 евро на вечер
* възможност за избор на седалка – (попитайте за повече информация в агенцията).
* застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ – Препоръчваме, в случай, че имате съмнения за уважителна причина да сте в невъзможност да пътувате (попитайте за повече информация в агенцията).

Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат на място:
* разходка в столицата Закинтос - 5 евро (при минимум 25 човека)
* круиз по крайбрежието на острова с посещение на Навагио, „Сините пещери” и плажа Циливи – 35 евро/ възрастен; 25 евро за деца до 11,99 г. (при минимум 25 човека)
* посещение на фабрика за зехтин и плажа Банана Бийч – 20 евро (при минимум 25човека)
* екскурзия до залива Лагана за разходка с корабче в търсене на костенурките – Карета и плаж – 35 евро; 20 евро на дете от 2 г. до 11,99 г. (при минимум 25 човека)
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела;

Програма на пътуването

Дестинация: Островът на костенурките - Закинтос с 4 нощ.

Маршрут: София - Закинтос – круиз Навагио – круиз Карета – Карета - Циливи - Банана Бийч – залива Лагана - София

6 дни/ 4 нощ.

дата:
18.06.2024 - 23.06.2024
02.07.2024 - 07.07.2024
03.09.2024 - 08.09.2024
09.09.2024 - 14.09.2024
20.09.2024 - 25.09.2024

ПРОМОЦИОНАЛНА цена на човек с включени пътни такси : 540 лв
За дата 02.07.2024 г. 645 лв.
==============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
==============================================================
ПРОГРАМА:
1 ден: Отпътуване от пл. Руски паметник, гр. София в 19:00 часа. по маршрут София - Кулата - Солун - Патра - Килини - остров Закинтос – Аликанас.

2 ден: Преминаване през моста Рио-Антирио на полуостров Пелопонес. От пристанище Килини с ферибот се отива към остров Закинтос. Пристигане около обяд в Закинтос. Свободен ден за почивка. По желание и срещу допълнително заплащане разходка в столицата град Закинтос. Пешеходна разходка с екскурзовод на български език в столицата Закинтос около: площад „Соломос” с прекрасните сгради, отразяващи типичната атмосфера на Закинтос; Византийският музей и Градската библиотека; Храмът на Дионисиос Соломос - едни от най-почитаните гръцки поети. Свободно време за разходка из града, вечеря и закупуване на сувенири. Нощувка.

3 ден: След закуска, по желание и срещу допълнително заплащане круиз по крайбрежието на острова с моторна лодка и посещение на плажа Циливи. Обиколката започва от пристанището Агиос Николас във Волимес. Първата ни спирка е на световно известния залив Навагио, който дължи името си на круширалия през 1983г. търговски кораб, превозвал контрабанда, където правим пауза за снимки. Тук след срутване за момента не се прави спирка за плуване и плаж. Когато всички приключат със снимките си, ще ви заведем на друго красиво място за плуване за да се насладите на кристално чистите води на района. След това ще се докоснете до красотата на тюркоазените води на „Сините пещери” където можете да се насладите на цялото северно крайбрежие на Закинтос и нос Скинари. Повечето обиколки не влизат в пещерите поради големия размер на плавателните съдове, но ние сме единствените, които ви отвеждат вътре, което прави това изживяване наистина незабравимо. В Пещерите имате възможност да плувате и да се полюбувате на този забележителен природен феномен. Циливи, известен още като Планос, е един от най- живописните плажове на Закинтос, който се намира в невероятно красив район с развита инфраструктура. Плажът е нaгрaдeн cъc Син Флaг с дълга плажна ивица с фин пясък, чисти и плитки води. Предлага и възможности за водни спортове. Свободно време за плаж, обяд и забавления. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден: Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане посещение на най-известната и голяма фабрика за зехтин на острова - Aristeon Olive Press & Museum с екскурзовод на български език. Ще се запознаете с процеса на производство на зехтина и други продукти от маслиновата суровина. Възможност за закупуване на зехтин и други продукти.След което ще се отправите към един от незабравимите плажове на острова - Банана Бийч, където ще можете да се насладите на кристалните води на Йонийско море. Банана Бийч разполага с различни водни спортове и няколко бийч бара. Плажната ивица е широка, с мек пясък и плитка синьо-зелена вода. Предпочитано място от всички туристи. Свободно време за плаж. Връщане в хотела вечерта. Нощувка.

5 ден: Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до залива Лагана за разходка с корабче в търсене на костенурките – Карета и плаж. Един от най-големите плажове на Гърция се намира в залива Лагана. Той е и естествено местообитание на средиземноморските костенурки Карета. По врема на разходата с лодка възможност за гмуркане и плуване. След това свободно вереме за разходка из курортното градче Лагана и плаж. Връщане в хотела вечерта. Нощувка.

6 ден: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София, пл. Руски паметник вечерта.
==============================================================
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Първа вноска: 200 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора.
* визи не се изискват
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

ВАЖНО:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Допълнителните екскурзии и услуги се осъществяват при събрана група от минимум 25 плащащи, , освен ако в конктетна програма за конкретна дата не е упоменато друго.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на програмата

* настаняването е възможно в единични, двойни и тройни стаи. Моля да имате предвид, че тройните стаи в много от случаите са двойна стая + допълнително легло. Туроператорът не може да влияе на този тип настаняване. Ако това ви притеснява, препоръчваме да изберете настаняване в двойна + единична стая.
==============================================================
ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА ПО ПРОГРАМАТА:
* 4 нощувки в хотел Varres 3***
* 4 закуски на блок маса

хотел Varess 3*
Разположен сред буйна зеленина на хълма Бохали и само на няколко км от центъра на град За?кинтос, хотел Varres предлага плувен басейн с тераса за слънчеви бани и панорамна гледка. Във всички части на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi достъп, климатик, телевизор, сейф и хладилник. Всички стаи са с балкон и гледка към басейна или околностите му, със собствена баня с душ или вана и сешоар. В елегантната трапезария на хотел Varres се сервира закуска на шведска маса. Хотелът разполага със снек-бар до басейна, ресторант и детска площадка. Оценен с ОТЛИЧНА оценка 8,6
=============================================================
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Закинтос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Закинтос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Закинтос

Избрани оферти