Начало / Почивки / Почивки - Ларнака

Почивка в Кипър, Агия Напа (22.09.-29.09.2019) - самолетна екскурзия

Номер на оферта

/

229425

Дати & цени

Цената включва

==>Самолетен билет София - Ларнака с а/к България Ер
==>Летищни такси и кетъринг на борда на самолета
==>Салонен багаж до 10 кг. и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.
==>Трансфер летище - хотел - летище
==>7 нощувки със закуски и вечери (без включени напитки) в хотел по избор
==>Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

==>Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
==>Застраховка "Отмяна на пътуване" - възстановява заплатената сумата при невъзможност за пътуване по здравословни причини според условията на застрахователя. Заявява се САМО по време на резервация.
==>Екскурзии по желание - заявяват се на място /на руски или английски език/

Ориентировъчни цени за екскурзиите*:

- Обз. екскурзия на острова "Гранд Тур" - 65 EUR на възрастен / 45 EUR на дете
- екскурзия "Кирения - Северен Кипър" - 75 EUR на възрастен / 40 EUR на дете
- екскурзия "Пафос - Курион" - 55 EUR на възрастен / 28 EUR на дете
- екскурзия с яздене на магарета - 59 EUR на възрастен / 35 EUR на дете /
- екскурзия "Морско Сафари" - 80 EUR на възрастен / 45 EUR на дете

*Забележка: горният списък включва част от най - популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Програма на пътуването

МИНИ ПОЧИВКА В КИПЪР - 7 нощувки
Индивидуална самолетна екскурзия, осъществява се при мин. двама записани туристи

Дата: 22.09.-29.09.2019
Резервации: депозит при резервация -50% от стойността на екскурзията, доплащане - до 45 дни преди датата на отпътуване.

Хотел Corfu е разположен само на 5 минути пеша от оживения център на Агия Напа с магазини и ресторанти, с изглед към плажа Grecian и рибарското пристанище в Агия Напа. Стаите са оборудвани с телевизор с плосък екран със сателитна телевизия, балкон, Разполага с открит басейн, както и отделен детски басейн и детска площадка.
www.corfuhotel.com.cy

Хотел Florida е разположен в туристическата зона, на 1 км от центъра на гр. Агия Напа, на 200 м от пясъчен плаж. Разстоянието до международното летище Ларнака - 55 км. В непосредствена близост до хотела се намират многобройни туристически забележителности, магазини и кафенета. На плажа - чадъри, шезлонги: платено
https://cyprotelflorida.com/

Хотел Nestor се намира на 250 м от центъра на Агиа Напа и на няколко минути пешa от чудесен плаж с белоснежен пясък. В удобна близост са разположени разнообразни ресторанти, барове, магазини и нощни клубове. Хотелът е идеален избор за семейна почивка. Предлага безплатен WiFi, открит басейн със сладка вода и джакузи, спа-услуги. На плажа - чадъри, шезлонги: платено
http://www.nestorhotel.com.cy/

Цените са валидни за ранни записвания за ограничен брой места!

Пакетна цена на човек в двойна стая със закуска и вечеря:
При настаняване в хотел Corfu Hotel 3*
В стая тип Superior Sea View: 581 € HB
В стая тип Delux Sea View: 598 € HB

При настаняване в хотел Florida Hotel 4*
В стая тип Standard Inland View: 637 € HB
В стая тип Standard Sea View: 672 € HB

При настаняване в хотел Nestor Hotel 4*
В стая тип Double Superior Mountain View: 766 € HB
В стая тип Double Superior Sea View: 801 € HB

ПРОГРАМА:
ДЕН 1
СофияЛарнака

Заминаване от летище София, Терминал 2 с директен полет до Ларнака на България Ер в 16:15 ч.. Кацане на летище Ларнака в 18:20 ч. Трансфер до хотела в Агиа Напа. Настаняване. Вечеря. Нощувка.


ДЕН 2

Закуска. Свободно време.Вечеря. Нощувка.


ДЕН 3

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


ДЕН 4

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


ДЕН 5

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


ДЕН 6
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8
ЛарнакаСофия

Закуска. Напускане на хотела до обяд. Трансфер до летището в Ларнака за полет в 19:00 ч. Кацане на летище София, Терминал 2 в 21:15 ч.


Полетно разписание:
19.09.2019 FB 855 София-Ларнака 16:15-18:20
24.09.2019 FB 856 Ларнака- София 19:00-21:15


Примерни екскурзии по желание - заявяват се на място /на руски или английски език/:

"Кипърски колорит - яздене на магарета". Започнете кипърското си приключение с едно увлекателно пътешествие, което ще ви запознае със селските традиции на Кипър. Магаретата, които са се превърнали във "визитна картичка" на острова, до неотдавна са били истински помощници във всяко домакинство. В парка на животните ще ви посрещнат с истинско кипърско гостоприемство. Ще се насладите на селски хляб, традиционно кипърско сирене, маслини и местната спиртна напитка "Зивания". След задължителна инструкция, ще се придвижите, яздейки магаре, до църквата "Свети Георги", украсена с великолепни стенописи. А след това - вечеря с домашно приготвени ястия и вина (включени в цената на екскурзията). Уроците по национални танци и сиртаки няма да оставят никого безразличен. Доброто настроение и приятната атмосфера са гарантирани. Препоръчваме да бъдете с удобни обувки. Връщане в хотела.
"Гранд тур на острова" - увлекателна обзорна екскурзия, която ще ви запознае с историята, културата и традициите на острова. В планинското селце Лефкара ще видите традиционната каменна архитектура на острова, сребърни накити, както и известната местна дантела. След това, преминавайки през много малки села и покрайнините на столицата Никозия, ще достигнете до планината Троодос. Ще се изкачите до най-високата точка на острова - Олимпус, откъдето се открива живописна гледка към залива Морфу. Следващата спирка е световноизвестният манастир "Кикос" - не само един от най-богатите, но и от най-големите и най-известни манастири в Кипър. Този манастир повече от 900 години пази чудотворната икона на Богородица, която според преданието е изписана от самия апостол Лука. Обяд (включен в цената на екскурзията) в традиционна селска таверна ще ви позволи да опитате особеностите на националната кухня. В края на обиколката ще посетите винарна, където ще дегустирате кипърски вина. Пояснения: според правилата, посетителите на манастири трябва да бъдат облечени в съответствие - шорти и открити рамене не се допускат; поредността на посещенията на забележителности може да бъде променена;
"Пафос - Курион" - тази екскурзия ще ви разходи по стъпките на боговете и знаменитите места на острова, за които се носят легенди и митове. Ще посетите древния град-държава Курион, където ще видите впечатляващия амфитеатър от гръко-римската епоха и дома на Евстолий. Ненапразно Кипър е наричан „Остров на любовта“, тъй като според преданието точно тук гръцката богиня на любовта и красотата е излязла от морската пяна. Влюбените, които са се къпали там, където е родена Афродита, вече никога няма да се разделят, а този който още не е намерил любовта си, задължително ще я срещне. Ще посетите древната столица на острова – град Пафос, където ще се отбиете в дома на Дионис. Това място е прочуто със своите уникални мозайки с изображения на митични и исторически сцени. В края на пътешествието ще имате възможност да се разходите по крайбрежната улица на Пафос и да похапнете (обяда не е включен в цената на екскурзията). Препоръчваме да носите слънцезащитен крем, бански и плажна кърпа. Поредността на посещенията на забележителности може да бъде променена. Връщане в хотела.

*Забележка: горният списък включва част от най - популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място.

Тагове

Оферти - Кипър |  Оферти - Ларнака |  Почивки - Кипър |  Почивки - Ларнака |  22 септември - 2023 - Кипър |  22 септември - 2023 - Ларнака

Избрани оферти