Следете най - изгодните оферти за пътуване тук!

Дисниленд Париж – забавление за малки и големи

Дисниленд Париж е приключение, което ще се хареса и на деца, и на родители. Срещата с любимите герои от анимациите на Дисни, както и адреналиновите атракции в увеселителния парк, успяват да ви пренесат в съвсем различен свят.

Първото важно нещо, което трябва да знаете, е че има два парка – парк Дисниленд и Уолт Дисни Студиос. В първия са въртележките, влакчетата, разходките с лодка, а във втория ще можете да надникнете зад кадър и да видите как се правят някои от любимите ви анимации. Един ден не е достатъчен и за двата парка, така че ако времето ви е ограничено, изберете само един.

В Дисниленд парка има атракции както за най-малките (въртележки, возене в чашите за чай на Шапкаря от „Алиса в Страната на чудесата“, лежерна разходка с лодка из подземното царство на карибските пирати), така и за по-големите деца – влакчета из американската пустош, разходка с круизен кораб. Сред най-екстремните атракции е изстрелване с „ракета“ в космоса, което няма да забравите. Има и 4D кино – разходка в кораба от „Междузвездни войни“.

Имайте предвид, че опашките са големи, като на всяка има електронно табло с приблизителното време, което се очаква да се редите (в пиковия сезон цифрите достигат до 170-200 минути). В парка се продава храна на всеки ъгъл, има няколко заведения, където можете да седнете на спокойствие, сувенирите също са навсякъде и не са твърде скъпи.

Дисниленд Париж се намира извън самия Париж. Дотам лесно се стига с влак до гара, която носи името Дисниленд.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Дисниленд.

Дата: 29 ноември 2013г.
4.5/5, 11284 гласа
Забележителности около Дисниленд