Начало / Екскурзии / Екскурзии - София

НАЙ-ДОБРОТО ОТ АЗИЯ

Номер на оферта

/

230025

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет за полети София – Сингапур - София

Летищни такси с включен 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж на човек

1 нощувка в хотел M Hotel Singapore 4* или еквивалентен

14 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Costa Fortuna

пълен пансион за изхранването на борда на кораба на бюфет и в основния ресторант

участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;

музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;

всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;

ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.

Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;

Трансферите по програмата

Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро за лица до 64 г.

Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва

Допълнителните екскурзии, предложени в програмата

Входни такси за посещаваните обекти

Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на човек на ден

Виза за Тайланд: транзитна с 2 входа - 50 евро. Издава се предварително.

Съдействие за издаване на виза за Тайланд (по желание) – 60 лв с включени куриерски разходи

Виза за Камбоджа – 40 долара. Издава се на борда на кораба срещу допълнително заплащане.

Доплащане на медицинска застраховка за лица над 64 г.: 35 лв. на човек.

Програма на пътуването

Програма
Ден 1:

01.12.2019 София-Истанбул-Сингапур
Отпътуване от София с Турски авиолинии и следното разписание: София- Истанбул 21:20-23:40.

Ден 2:

02.12.2019 Сингапур
Полет Истанбул - Сингапур 01:55 - 17:30. Трансфер до хотел. Настаняване. Нощувка.

Ден 3:

Сингапур, отплава в 20:00 ч.
Закуска. Освобождаване на хотел. Свободно време за разходка из града. Възможност за екскурзия по време на която ще видите Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължите към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба: театралния комплекс Еспланда и прочутия хотел „Марина Бей Сандс“. Ще посетите китайския квартал с будисткия му храм.
Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба.
Отплава в 20:00.

Ден 4:

Плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 5:

п. Натон, о.Ко Самуи, Тайланд 09:00-18:00
Ко Самуи е третият по големина остров в Тайланд след Пукет и Ко Чанг. Целият остров може да бъде обиколен по един единствен път само за 1 час. Днес туристи от цял свят посещават това местенце и се наслаждават на спокойствието и красотата, които то предлага.

Ден 6:

11.01.2019 п. Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд, акостира 07:00
Банкок е изпълнен с изумителни забележителности – културни и развлекателни, които задължително трябва да видите: Храмът на Изумрудения Буда, който е част от Кралския дворец и е един от най-свещените будистки храмове в Банкок. Полюбувайте се на впечатляващата тайландска архитектура и пищния дизайн на комплекса Grand Palace. Този впечатляващ комплекс е една от най-популярните забележителности не само на Банкок, но и в цял Тайланд. Ще ви повозим на катер през канала до Храма на Зората, една от най-емблематичните забележителности в Банкок.

Възможност за посещение на АНГКОР ВАТ с полет на 06.12. и 2 нощувки в Сиам Реап (Камбоджа). Връщане в Сиануквил на 08.12.

Ден 7:

Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд, отплава в 18:00 ч.
За тези от вас, които остават тук, предлагаме посещение на старата столица Аютая, от времето когато Тайланд е бил Сиам; Големия Дворец, храмът Ват По, Древния град - най-големия музей на открито в света. Днес Аютая е под закрилата на ЮНЕСКО. Тук се намира реплика на храма Ангкор Ват и най-старият храм Ват Махатат

Ден 8:

п.Сиануквил, Камбоджа 09:00-18:00
Сиануквил е най-големия морски курорт в Камбоджа и главно пристанище на страната. Намира се в Сиамския залив. В днешния ден ще имате възможността да направите сититур и плаж или посещение на националния парк „Ream“, - разходка с лодка по река Реам и мангровите горички- прекрасна възможност да се насладите на природата на Камбоджа.

Ден 9:

Плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 10:

Сингапур, 09:00 – 20:00 ч.
Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.

Ден 11:

Плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 12:

Лангкави, Малайзия 08:00-20:00
Остров Лангкави е райско кътче с недокосната природа. Прдвиждаме екскурзия до 2 резервата на Юнеско: Мачинчанг и Килим. Тук ще се изкачите с лифт над дъждовната гора, ще се качите на катер и ще направите разходка до мангрова гора на р. Килим, където ще храните маймуни и орли. От там ще продължите с лодки към устието на реката и див плаж, където ще имате възможност за почивка.

Ден 13:

о.Пукет, Тайланд 07:00-23:59
Савадикаа, Пукет! Здравей, Пукет! Остров Пукет е една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. Ако все още не сте яздили слон, ще имате възможност да го направите тук. В този ден можете да се възползвате от екскурзия, която включва шоу с крокодили и змии, посещение на 45-метровата статуя на Големия Буда, където със специален гонг ще можете да проверите чистотата на кармата си, а монах ще ви завърже връвчица за късмет. Почивка на плаж Карон с „пеещите пясъци“, а вечерта разбира се „тайлански масаж“ в някой от многобройните салони в града или забавления на бар на Бангла роуд.

Ден 14:

о.Пукет, Тайланд 00:01-18:00
Вторият ден от престоя ви в Пукет ще разнообразим с разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване. Чудесен начин да отпразнувате денят на влюбените и празника на виното.

Ден 15:

о. Пенанг, Малайзия 08:00-18:00
Перлата на Малайзия. В Пенанг може да посетите Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.

Ден 16:

Порт Кланг (Куала Лумпур), Малайзия, 08:00 - 18:00
Добре дошли в столицата на Малайзия. В този ден предвиждаме екскурзия на руски език. Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук може да се разгледте и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. Сред другите забележителности са Чайна Таун и Китайския храм, индийския храм Маха Мариамман храм Тян Ху, Индийския район Брикфилдс.

Ден 17:

17.12.2019 Сингапур, акостира в 09:00 ч.
Освобождаване на кораба. Свободно време през целия ден за разходки и забавления.
Следобед имате възможност за посещение на Сентоса . До острова може да стигнете с лифт, за да видите красотата на острова отгоре. Там се намира и най-големия океанариум в света, в който гледат прозорците на местен хотел. Вечерта не пропускайте да присъствате на шоуто на брега, уникално със светлинните си ефекти върху вода.
Tрансфер до летище за вечерен полет в 23:40 ч

Ден 18:

18.12.2019 Пристигане в София
Полет Истанбул - София в 08:35-08:55 ч.

Допълнителна информация

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.06.2019!

ТЪРСИМ МЪЖ И/ИЛИ ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ

Тагове

Оферти - България |  Оферти - София |  Екскурзии - България |  Екскурзии - София |  Круизи 2024 - България |  Круизи 2024 - София

Избрани оферти