Начало / Екскурзии / Екскурзии - Букурещ

НОВА ГОДИНА В БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ от Варна + новогодишна вечеря

Номер на оферта

/

210456

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус

2 нощувки и 2 закуски в Rin Grand hotel 4* http://www.rinhotels.ro

Празнична Новогодишна вечеря

Обзорна екскурзия в Букурещ

Медицинска застраховка

Пътни такси, гранични такси и паркинг

Всички административни разходи

Водач от агенцията

Цената не включва

Отпътуване от Добрич / при минимум 15 туриста / – 12 лева

Входна такса на посещаваните обекти

Екскурзия до музея на селото и търговски център Unirea Shopping Center -5 евро

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 г - 10 лв

доплащане за обикновена вечеря / без напитки / - 10 евро

Програма на пътуването

Посрещнете Нова година в Букурещ, Румъния. Автобусна програма с отпътуване от Варна, Шумен и Русе с включена празнична новогодишна вечеря.

ПЕРИОД НА ПЪТУВАНЕ: 30.12.2017 - 01.01.2018

Цена на турист в двойна стая - 370 лева

Отпътуване

4:00 часа от Добрич / при минимум 15 туриста /

05:00 часа от Варна – ул. „Антим І”-ти километър

Маршрут: Добрич - ВарнаШуменРусе - Букурещ

Програма на екскурзията

Първи ден 30.12.2017 ВарнаШуменРусе - Букурещ

Отпътуваме от Варна рано сутринта. Дневен преход. Пристигаме в Румънската столица около обяд. Следва посещение на сградата на Парламента /заплаща се входен билет/. „Палата на народа“, както е наричана най-голямата сграда в Европа е най-впечатляващо здание в града и се „извисява“ на булевард Унири, като ни кара да затаим дъх. Продължаваме нашата обиколка на румънската столица с преминаване покрай - Триумфалната арка, храма Атене, Народния театър, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, Кралския дворец и още много други. Посещаваме и двора на патриаршеската църква Св.Св. Константин и Елена", в която се съхраняват мощите на светеца Св. Димитър Басарбовски. Ще посетим старата историческа част на града - Липскани. Свободно време. Настаняване в хотел Rin Grand hotel 4* http://www.rinhotels.ro/en/. По желание вечеря в ресторанта на хотела – 10 евро /без напитки /Нощувка.

Втори ден 31.12.2017 Букурещ

Закуска. По желание – Екскурзия до музея на селото – етнографски парк, където можем да разгледаме стари сгради от всички райони на Румъния. Ще видим сгради с различни стилове, дървени църкви, вятърни мелници и воденици. Ще минем покрай най-емблематичните булеварди и площади на столицата. Ще завършим разходката си със спирка в един от най-големите търговски центрове Unirea Shopping Center. Цена – 5 евро
Връщане в хотела.
Празнична новогодишна вечеря. Нощувка.

Трети ден 01.01.2018 Букурещ

Късна закуска. Свободно време. Отпътуваме за България. Пристигаме във Варна късно вечерта на същия ден.


За Вашето удобство по време на екскурзията Ви до Букурещ, сме избрали хотел RIN Grand Hotel 4* www.rinhotels.ro:

RIN Grand Hotel се намира в Букурещ, на 10 минути с кола от центъра на града и в близост до езерото Vacaresti. Той предлага безплатен Wi-Fi достъп и голям СПА център със закрит басейн, хидромасажна вана, сауна и различни процедури за тяло.
Срещу заплащане се предлага денонощен достъп до уелнес клуб Body Art. RIN Grand Hotel предлага стаи с големи, отварящи се прозорци, сейфове, LCD телевизор и минибар. Баните са с вана или душ и луксозни тоалетни принадлежности.
В двата ресторанта на хотела се предлагат различни вкусни международни ястия. Лоби барът работи денонощно и предлага разнообразна селекция от напитки и пиано музика на живо. За гостите е осигурен безплатен паркинг.

Забележки:

Пътува се с лична карта или задграничен паспорт

Няма визов режим.

За деца под 18 години, пътуващи с единия родител или без родители, задължително се изисква нотариално заверено пълномощно от другия родител / родители (оригинал и фотокопие), както и копие от акта за раждане.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата

Тагове

Оферти - Румъния |  Оферти - Букурещ |  Екскурзии - Румъния |  Екскурзии - Букурещ |  Нова година 2024 - Румъния |  Нова година 2024 - Букурещ

Избрани оферти