Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Най-атрактивните коледни базари в Европа!

Номер на оферта

/

206429

Дати & цени

Цената включва

- Двупосочен самолетен билет от София с вкл.летищни такси
- Ръчен багаж до 8 кг
- Съответен брой нощувки
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за периода на пътуването

Цената не включва

- Допълнителни екскурзии на място

Програма на пътуването

Най-атрактивните коледни базари в Европа - Берлин, Стокхолм, Лондон, Прага и Виена!

* Коледни базари в Берлин!
Период на валидност: 27 ноември - 22 декември 2017 г.
3 нощувки
Цена на човек от 245 евро!

Берлин разполага с над 50 коледни базари, пръснати в целия град, всеки от които предлага своя собствена история и уникалност! Ето и най-известните от тях:

* Александерплац
Традиционен коледен пазар с ледена пързалка, разположен точно до търговски универсалния магазин "Галерия Kaufhof".

* Spandau - Най-големият коледен-пазар в Берлин

* Gendarmenmarkt - най-красивия и популярен

Gendarmenmarkt представлява празнична смес от визуално изкуство, кулинарни изкушения, старовремски произведения на изкуството, както шоу и анимация на сцената на площада. В уютната топлина на голямата работилница може да се наблюдава как резбари, леяри, шивачи и много други международни артисти занаятчии създават своите творения. Тук дизайнери, фотографи, скулптори и художници представят своите работи. Кулинарната гама включва както сложни гурме менюта, така и напълно традиционните лакомства. Докато се разхождате ще ви забавляват акробати, танцови състави, хорове, жонгльори, артисти с огън, както и международно признати творци в пъстра шоу програма.
Адрес:
Gendarmenmarkt 1
10117 Berlin
Работно време Коледен базар Gendarmenmarkt:
всеки ден от 11.00 – 22.00 ч.
Бъдни вечер от 11.00 – 18.00 ч.
Нова година от 11.00 – 01.00 ч.
Вход: 1 Euro, деца до 12 г безплатно

Цена от 245 евро

Период на валидност: 27 ноември - 22 декември 2017 г.

Цената включва:
- Самолетен билет София-Берлин-София, директен полет
- Летищни такси
- 8 кг. ръчен багаж в двете посоки
- 3 нощувки в избрания хотел в Берлин
- Трансфер летище-хотел-летище
- Медицинска застраховка с покритие до 5000 евро

Хотели:

Scube Park Columbia Berlin
Scube Park Columbia се намира само на 500 метра от метростанция Boddinstra?e, в зелен район на берлинския квартал Нойкьолн. Хотелът предлага индивидуално настаняване с безплатен Wi-Fi. Настаняването в Scube Park Columbia е в модерни вили, тип "шалет", изработени от смърч. Бившият терминал на летище Темпелхоф и парк Hasenheide са на 5 минути пеша.Метростанция Boddinstra?e осигурява директна връзка до площад Александерплац. Безплатен WiFi е наличен във всички стаи.
Пакетна цена на човек /във сила тип шале/: 245 евро


Mercure Berlin Alexanderplatz ***
Този 3-звезден хотел предлага големи стаи и апартаменти, денонощна рецепция и безплатен Wi Fi. Площад Александерплац и Телевизионната кула се намират на 10 минути пеша. На 10-минутно пешеходно разстояние от Mercure Berlin Alexanderplatz има разнообразни възможности за хранене и пазаруване. Вечер гостите могат да релаксират с питие в бара на хотела. Живописният парк Volkspark Friedrichshain и търговският център Alexa са само на 10 минути пеша от хотела. Точно пред хотела има трамвайна спирка, която осигурява връзки с известния площад Александерплац за 3 минути. Оттам с влаковете на градската железница S-Bahn и с метрото се стига до всички части на Берлин.
Пакетна цена на човек: 260 евро/без закуски/


ibis Styles Hotel Berlin Mitte **
Този превъзходен 2-звезден хотел в берлинския квартал Мите се намира до метростанция Rosenthaler Platz, на 10 минути пеша от площад Хакешер Маркт. Площад Александерплац е само на 15 минути пеша от ibis Styles Hotel Berlin Mitte.
Пакетна цена на човек: 250 евро/със закуски/


Hotel AMANO Grand Central ***
Хотел AMANO Grand Central предлага безплатен Wi-Fi достъп до интернет и тераса и бар на покрива. Хотелът предлага денонощна рецепция и магазини на място. Предоставят се и велосипеди под наем, а районът е популярно място за колоездене. Природонаучният музей се намира на 600 м от хотел AMANO Grand Central, а Бранденбургската врата е на 1,4 км. Летище Тегел е на 6 км.
Пакетна цена на човек: 275 евро/със закуски/


Holiday Inn Berlin Mitte ****
Hochstr. 2-3, Mitte, 13357 Berlin, Germany
http://www.hiberlin.de/
Този 4-звезден хотел предлага модерни стаи и добър достъп до S-Bahn железопътната мрежа на Берлин. Сауна зоната и фитнес залата на 6-тия етаж предлагат панорамен изглед към парк Humboldthain и централната част на Берлин. Holiday Inn Mitte се намира на 3 минути пеша от метростанция Gesundbrunnen, от където с директно пътуване за 10 минути можете да стигнете до Александерплац. S-Bahn станция Gesundbrunnen е разположена на Ringbahn в Берлин (кръгова железопътна линия) и предлага директна връзка до конгресен център ICC и търговския панаир. На разположени има детска игрална зала в лобито, а детска площадка ще откриете в парка от другата страна на улицата.
Пакетна цена на човек: 299 евро/със закуски/

Разписание София-Берлин-София:
Тръгване:
20:15 София
21:35 Берлин

Връщане:
16:35 Берлин
19:50 София



* Коледни базари в Стокхолм!
Дати: 01-04 декември 2017 г.
3 нощувки
Цена на човек от 345 евро!
Ранни записвания!

Полетно разписание:
София Мюнхен 0605 0705
Мюнхен Стокхолм 0920 1135
Стокхолм Мюнхен 1220 1430
Мюнхен София 1520 1815

Настаняване и цени:

Ibis Styles Stockholm Jarva ****
Vallgatan 7, 17067 Solna, Швеция

Този модерен хотел е само на 5 минути пеша от гара Ulriksdal и на 10 минути с влак от централната гара на Стокхолм. Friends Arena е на 35 минути пеша. А ла карт ресторантът в хотела предлага скандинавска кухня с международен привкус. Хотелският бар е приятно място за питие след вечеря. Малките гости могат да се забавляват в стаята за игри на Ibis Styles J?rva.Магистралата E4 е само на 100 метра от хотела. Летище Арланда е на 25 минути с кола.
Цена на човек: 345 евро с вкл.закуски


Hotel C Stockholm ****
Vasaplan 4, 101 37 Стокхолм, Швеция

Този хотел се намира в съседство с централната жп гара на Стокхолм и влаковете Arlanda Express. В хотела се помещава известният бар Icebar. Стаите със стилен модерен интериор разполагат с удобства за приготвяне на чай/кафе, кабелна телевизия и луксозни легла. Осигурен е безплатен WiFi. Icebar в Hotel C Stockholm е първият в света постоянен леден бар, където дори чашите са направени от лед. Температурата в бара е -7°C. Оживената търговска улица Drottninggatan е на 500 метра. Старият град на Стокхолм, Gamla Stan, се намира само на 10 минути пеша.

Цена на човек: 450 евро с вкл.закуски


Stockholm Inn Hotel ***
Drottningatan 67, 11136 Стокхолм, Швеция

Този хотел е отворен през септември 2012 година и се намира на търговската улица Drottninggatan в центъра на Стокхолм. Околният район е изпълнен с разнообразни магазини, кафенета и ресторанти. Концертната зала на Стокхолм е на 200 метра. Централната гара на града е на 10 минути пеша.

Цена на човек: 430 евро с вкл.закуски


Best Western Hotel Bentleys ****
Drottninggatan 77, 111 60 Стокхолм, Швеция

Хотел Best Western Bentleys е разположен в сграда от 18-ти век на търговската улица Drottninggatan в централната част на Стокхолм. Предлага денонощна рецепция и стаи с плоскоекранен телевизор и безплатен достъп до интернет. Централната гара на Стокхолм е на 10 минути пеша. Старият град и Стуреплан са на около 15 минути пеша от хотела. Метростанцията H?torget е на 450 метра.

Цена на човек: 440 евро с вкл.закуски

В цената са включени:
- Самолетен билет София-Стокхолм-София, полет през Мюнхен
- Летищни такси
- ръчен багаж до 8 кг.
- Организиран трансфер от летището в Стокхолм до съответния хотел
- 3 нощувки с вкл.закуски в избрания хотел в Стокхолм
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

В цените не са включени:
- Допълнителни екскурзии на място



* Коледни базари в Лондон!

В Лондон по-големите коледни базари са двайсетина, като много от тях имат определена тема или са фокусирани я върху оригинални подаръци, изработени от приложници, я върху вкусното хапване. До 3 януари ще има веселба и в Хайд парк, където този път свободното говорене е заменено от ледена пързалка, виенско колело, цели два цирка и още доста други атракции.

Цена от 265 евро на човек.

Дати: 9-13 декември 2017 г.

Настаняване и цени:

Caring Hotel ***
24 Craven Hill Gardens, Westminster Borough, London, W2 3EA, United Kingdom

Caring Hotel предлага изгодни помещения за настаняване с удобно местоположение, само на кратка разходка пеша от метростанция Queensway, Хайд Парк, Кенсингтън гардънс и гара Падингтън. В района на лобито е осигурен безплатен Wi-Fi. В цените на стаите е включена континентална закуска.Хотелът е близо до търговската улица Оксфорд стрийт, квартал Уест Енд и Хайд парк.

Цена на човек: 315 евро


Trebovir Hotel ***
18-20 TREBOVIR ROAD, EARL"S COURT, LONDON, Кенсингтън и Челси, Лондон, SW5 9NH, Великобритания

Хотел Trebovir се намира на 150 метра от метростанцията Earls Court. Той предлага климатизирани стаи с плоскоекранен телевизор. Изложбеният център Earls Court е на 3 минути пеша. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi. За 20 минути пеша може да се стигне до модерните магазини и бутици в кварталите Южен Кенсингтън и Челси. Стадионyt Стамфорд Бридж на футболния клуб Челси е на малко повече от 1,6 километра, а летище Heathrow е на 30 минути пътуване с кола.

Цена на човек: 299 евро с вкл.закуски


City Continental London Kensington ***
11-13 Penywern Rd, Earl"s Court, Кенсингтън и Челси, Лондон, SW5 9TT, Великобритания

Този хотел се намира на удобно място, само на 1 минута пеша от метростанция Earl"s Court. Той предлага модерни стаи и безплатен Wi-Fi интернет във всички части. Луксозните магазини и изложбените зали Olympia и Earl"s Court са на 1,6 километра. Хотелът е на 20 минути пеша от стадиона на футболен клуб Челси. Модерните търговски зони Найтсбридж, Кенсингтън и Челси са само на няколко минути с такси или на 15 минути пеша. До останалите забележителности на Лондон може да се стигне лесно с метрото от метростанция Earl’s Court.

Цена на човек: 350 евро с вкл.закуски


London Court Hotel ***
194-196 Earls Court Road, Кенсингтън и Челси, Лондон, SW5 9QF, Великобритания

Хотел The London Court се намира в центъра на Кенсингтън, на 10 минути пеша от музеи и паркове. Летище Хийтроу е на 40 минути с кола. Той предлага бутикови помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi достъп.Хотелът е в непосредствена близост до метростанцията Earl’s Court, от която има лесен достъп до всички основни забележителности на Лондон. Много пъбове, ресторанти и магазини се намират в близост, а Kensington Gardens са на по-малко 20 минути пеша.

Цена на човек: 390 евро


Aquarius Hotel **
20-22 Hogarth Road, London SW5 0PT, England

Хотелът е разположен в южен Кенсингтън, на пешеходно разстояние от Историческия музей, Royal Albert Hall, Kensington Palace, както и стадион "Стамфорд Бридж".

Пакетна цена на човек: 265 евро с вкл.закуски


Comfort Inn Victoria ***
18-24 Belgrave Road, Westminster Borough, London, SW1V 1QF, United Kingdom

Разположен в престижния Royal Borough в Уестминстър, този хотел е обновена джеорджанска къща и предлага модерни стаи на изгодни цени. Жп-гара и автогара Victoria се намират само на 5 минути пеша.Отлично разположен за разглеждане на оживената централна част на Лондон, от хотела можете да стигнете за 15 минути пеша до бутиковите магазини на площад Sloane и Belgravia. Станциите на Оксфорд Стрийт и Уестминстър се намират само на 10 минути път с метрото.

Пакетна цена на човек: 375 евро с вкл.закуски


Dolphin House Serviced Apartments ****
4 stars Chichester Street, Westminster Borough, London, SW1V 3LX, United Kingdom – Metro access

Apartamenti с 1 или 2 спални и студиа. Разполога с градина, 3,5 акра, на брега на река Темза, на около 15 минути пеша от на Victoria Station, спирка на метро Pimlico.

Пакетна цена на човек: 385 евро с вкл.закуски

Цената включва:
- Самолетен билет за директен полет София-Лондон-София
- ръчен багаж до 8 кг. в двете посоки
- 4 нощувки с включени закуски в избрания хотел в Лондон
- Медицинска застраховка за периода на пътуването

Цената не включва:
- трансфер летище-хотел-летище
- Допълнителни екскурзии



* Коледни базари в Прага – най-красивите в Европа!

Прага буквално засиява по Коледа. Основните базари са в центъра – на площада на Стария град и на площада Wenceslas – двата площада са на 5 минути един от друг. Два по-малки има на Republic Square и Havel’s market. Оживени и осветени по уникален начин, те превръщат Прага в един магичен свят от някоя приказка.

Дати: 3-7 декември 2017 г.
Цена от 375 евро на човек!
4 нощувки

В цената е включено:
- Самолетен билет София-Прага-София, директен полет на България Ер
- 8 кг. ръчен багаж в двете посоки
- 4 нощувки с включени закуски в избрания хотел в Прага
- Трансфер летище-хотел-летище/трансферът е с шатъл автобус. Доплащане за частен трансфер - 20 евро на човек, двупосочен/
- Медицинска застраховка

Настаняване и цени:

Gloria Hotel ***
Prokopova 20, Прага, 130 00, Чешка република

Разположен в пражкия квартал Жижков, хотел City Partner Gloria е очарователно убежище сред тихите улици в подножието на зеления хълм Витков, на 1 километър от центъра на града. Предоставя Wi-Fi достъп до интернет срещу допълнително заплащане. На място има също зала за закуска и туристическо бюро и се предлагат перални и трансферни услуги. Точно пред хотела има спирка на автобуси, които отиват за 12 минути до Стария градски площад. Най-близката трамвайна спирка е на 300 метра, а от там площад Венцеслас е на 10 минути път с трамвай.
Пакетна цена на човек: 379 евро с вкл.закуски


Rubicon Old Town ***
Hatalska 731/20, Прага, 110 00, Чешка република

Наскоро обновеният Rubicon Old Town се намира в Стария град на Прага, само на 600 метра от Староместкия площад, и предлага безплатен WiFi. В Rubicon Old Town има 4 ресторанта - 2 традиционни чешки пъба, където се предлагат отлични марки бира, кафене Art и азиатски ресторант. Също така хотелът предлага спортен и СПА център с игрища за ракетбол, сауна, солариум, фитнес зала и масажи. В района наоколо има много ресторанти, барове, клубове и магазини. Най-близката трамвайна спирка е на 200 метра, а централна жп гара Прага е на 13 минути с трамвай.

Пакетна цена на човек: 425 евро с вкл.закуски


Expo Hotel ***
Za Elektr?rnou 3, Прага, 17000, Чешка република

Най-близката трамвайна спирка Vystaviste е на 100 метра, а на 300 метра се намира метростанция Nadrazi Holesovice. Хотелът е само на 10 минути с обществен транспорт от площад Венцеслас и от самия център на чешката столица. Гостите могат да се отпуснат в зоните за отдих в парк Stromovka и хълма Letna.

Пакетна цена на човек: 375 евро с вкл.закуски


Residence Bologna ***
Konviktska 5, Praga , 110 00, Chech Republik

Residence Bologna се намира в сърцето на Стария град на Прага, само на 400 метра от Карловия мост. Предлага съвременни апартаменти и безплатна Wi-Fi връзка във всички части. Италианският ресторант на място сервира богато разнообразие от месни и рибни ястия.

Пакетна цена на човек: 460 евро с вкл.закуски

Полетно разписание София-Прага-София:

Тръгване:
14:45 София
15:35 Прага
Връщане:
12:15 Прага
15:10 София



* Коледни базари във Виена!
4 нощувки с вкл.закуски
Цена от 395 евро на човек!
Период на валидност: 01-20 декември 2017 г.

Коледният сезон във Виена започва с откриването на Коледния базар пред Кметството (или Ратхаус-а) в средата на ноември и продължава до 24 декември. Макар и по-малки, коледни базари ви очакват и около повечето емблематични забележителности в града– пред дворците Шонбрун и Белведере, на площад Карлсплатц пред Операта, на триъгълния площад Фрайунг, при Музеумсквартир и пред църквата Карслкирхе.

Цена: 395 евро

Цената е на човек и включва:

- Самолетен билет София-Виена-София, директен полет
- Летищни такси
- Ръчен багаж до 8 кг.
- Трансфер летище-хотел-летище
- 4 нощувки в двойна стандартна стая,в хотел Prinz Euefen 4*/ или подобен
- Включени закуски
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Hotel Prinz Eugen ****
Wiedner Gurtel 14, 04.Viden, 1040 Vienna, Austria

Разположен в традиционния дипломатически квартал на Виена, Prinz Eugen е елегантен и комфортен 4-звезден хотел в непосредствена близост до двореца Белведере. Намира се срещу централната жп гара на Виена и мола Bahnhofs-City и само на няколко минути с обществен транспорт от центъра на града. В цялата сграда е осигурен безплатен Wi-Fi интернет. Гарата и една трамвайна спирка са точно срещу хотел Prinz Eugen. С трамвай (линия D) може да се стигне до Държавната опера и търговската улица Кернтнер за около 10 минути. Метростанция Hauptbahnhof (по линия U1) е на 5 минути пеша.

Разписание:
Тръгване:
12:25 София
13:35 Виена
Връщане:
16:20 Виена
18:50 София

*Цената е валидна до изчерпване на свободните места
** Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №:13160163100000020 на ЗАД „Алианц”.
*** Промоционалните цени не важат през периоди с висока заетост, национални празници и международни събития.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Коледни базари - Великобритания |  Коледни базари - Лондон

Избрани оферти