Начало / Екскурзии / Екскурзии - Тинос

ПОТВЪРДЕНА! о.ТИНОС и о. МИКОНОС - лято 2018 - без нощен преход, автобус

Номер на оферта

/

220184

Дати & цени

Цената включва

Пакетните цени включват:

- Транспорт с лицензиран автобус 3*
- 5 нощувки на о.Тинос със закуски и вечери в хотел хотел www.tinosbeach.gr 4*
- шезлонги и чадъри на плажа
- 2 попътни нощувки със закуски и вечери в хотели 4*
- екскурзия до храма на Посейдон нос Сунио
- Фериботни такси и билети
- Медицинска застраховка с асистънс на “Bulstrad Life Vienna Insurance Group” с покритие 2000 euro
- Екскурзовод / водач от фирмата организатор
*Доплащане за застраховка на лица от 65 г. до 70 г. – 5 лв.; от 70 г. до 75 г. – 7 лв.; от 75 г. до 80 г. – 15 лв.

Цената не включва

Пакетните цени не включват:

- градска такса 3,00 евро на ден на стая, заплаща се на место на рецепция.
- допълнителни екскурзии; Обиколка на острова – 15 евро; Миконос и Делос – очаквайте цена
- входни такси
- разходи от личен характер

Програма на пътуването

Почивки
Автобусна почивка на остров ТИНОС и остров МИКОНОС - лято 2018 - без нощен преход - от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 03.06; 23.09; 30.09.2018
Цена: 685 BGN

Почивки на остров Тинос с остров Миконос

Маршрут: СОФИЯ – КУЛАТА – ЛАРИСА – ЛАМИА – РАФИНА – остров ТИНОС – остров МИКОНОС – СОФИЯ

Отпътуване от София с Възможност за качване от: ШЕЛ Пазарджик; ШЕЛ Драгичево; Дупница(разклон магистрала); магазин МЕТРО Благоевград; OMV Сандански; бензиностанция ПЕТРОЛ Кулата
ПРОГРАМА:

1 ден
София – остров Евия
Отпътуване от София в 7.00 ч от площад “ Александър Невски “ по маршрут СофияСолун – остров Евия (750 км.). Настаняване в Халкида хотел 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 ден
остров Евия – РафинаЗакуска. Рано сутринта отпътуване за пристанище Рафина, откъдето с ферибот ще се отправим към остров Тинос (около 4 часа път). Пристигане около обяд. Настаняване в хотел 4* на брега на Егейско море. Свободно време за почивка. Вечеря. Нощувка.
3 ден
обиколка на остров Тинос (времетраене около 5 часа )Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане обиколка на острова или време за плаж и почивка.Тинос се слави със своите четиридесет красиви и живописни села, които като по чудо не са повлияни от туристическия бизнес. Ще започнем със село Кардиани. Обсипано в зеленина и прекрасни морски гледки. Истерния е следващото село и се слави с названието „балкон на Егейско море“, защото гледката от тук към съседните острови е наистина уникална. Ще продължим към Пиргос, второто по големина селище след Тинос (Хора). Тук се намира училището за изящни изкуства, музеите Халепа и Панормитон Калитехнон. Ако Пиргос е най голямото село, то Волакс е най-живописното и е нашата следваща спирка. Продължаваме към Арнадос. Тук ще разгледаме манастира Кехровуни от 10-ти век, който е един от най-големите манастири в Гърция. Ще завършим нашата обиколка със столицата Тинос (Хора). Ще посетим величествената църква „Панагия Евангелистрия“. Църковният комплекс е като една своеобразна съкровищница. Музеят съхранява творби на местни скулптори и художници, а картинната галерия пази произведения на майсторите от йонийската школа. Тези от вас, които желаят, могат да посетят и археологическия музей на Тинос. Връщане в хотела. Плаж. Вечеря. Нощувка
4 ден
остров ТиносЗакуска. Свободно време за почивка, плаж и разходка. Вечеря. Нощувка.
5 ден
oстров Тинос – остров Миконос – остров Делос
Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до остров Миконос и Делос. В 9:05 ч отпътуване с ферибот за остров Миконос. Акостираме в Миконос и отплаваме за остров Делос. Пристигане на острова – музей, един от най-важните и грандиозни археологически комплекси на Гърция. Отплаване към Миконос. Кратка пешеходна обиколка на столицата. Свободно време за разходка и наслада в прелестния Миконос. В 18:00 часа отплаване за остров Тинос. Вечеря. Нощувка.
6 ден
остров Тинос
Закуска. Свободно време за почивка, плаж и разходка. Вечеря. Нощувка.
7 ден
остров Тинос – Рафина – нос Сунион – ХалкидаЗакуска. Отпътуване за Рафина. Само на 9 км. От пристанище Рафина се намира нос Сунион с величествения храм на Посейдон. Днес тази постройка е една от най-често сниманите в Гърция. Отпътуване за Халкида. Настаняване в хотел 4*. Вечеря. Нощувка.
8 ден
ХалкидаСофия
Закуска. Ще разгледаме акведукта и останките от крепостта в Халкида, които говорят за смесицата от православни, мюсюлмани и евреи, които работят заедно и разкриват какви са били търговските маршрути от Евия през вековете. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
ДАТИ:

03.06.18 – 10.06.18
23.09.18 – 30.09.18
30.09.18 – 07.10.18
ЦЕНИ:

- на човек в двойна стая - 685 лв
- трети възрастен в двойна стая - 605 лв
- дете до 11,99 с двама възрастни - 345 лв
- единична стая - 840 лв
Забележка:

от 01.01.2018 в Гърция се въвежда „градска такса“ - за 4* хотели тя е 3 евро на стая на ден! Таксата се заплаща на рецепцията на хотела, лично от гостите му.

Tinos Beach 4*

www.tinosbeach.gr
Това е първокласен хотел с традиционно обзаведени и много удобни, климатизирани стаи и суитове. Разположен на спокойния югоизточен бряг на острова, този хотел се намира пред плажа Kionia, защитен от "Meltemi" - най-често срещания северен вятър на острова. Хотелът има великолепна гледка към Егейско море. Намира се само на 3 км от оживения град Тинос - столицата на острова - с неговите традиционни сгради и световно известната църква на Светата Дева.
Тинос Бийч Хотел се състои от 4 сгради - централна четири етажна и една три етажна. Тинос Бийч Хотел е комплекс на самия пясъчен плаж, комфортни стаи, ресторант, барове, басейн, интернет, сервиз.
В стаите: климатик, вана, сешоар, безплатен Wi - Fi интернет, телефон, сателитна телевизия, мини - бар в стаите супериор ( срещу допълнително заплащане ), сейф ( в стаи Вип - безплатно ), мини хладилник, аксесоари за баня, детско легло ( по заявка ), обзаведени балкони.
Ежедневно почистване на стаите, смяна на кърпи и на спално бельо - 3 пъти седмично.
Плажът е пясъчен.
Условия за резервация:

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
0035

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Тинос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Тинос |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Тинос

Избрани оферти