Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Потвърдена за 20.07.18! Санкт Петербург с круиз до Хелзинки, Стокхолм и Талин

Номер на оферта

/

217967

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- самолетен билет за полет София - Москва - Санкт Петербург - Москва - София с кетъринг, чекиран и ръчен багаж
- летищни такси - 294 лв. към 30.01.17 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет - около 30 дни преди пътуването)
- 3 + 1 нощувки със закуски в хотел Москва 4* в стандартни стаи
- 4 нощувки със закуски и вечери в избраната каюта в круизен кораб „Принцеса Анастасия” ! (вечерите са на блок-маса с включени напитки: вино и бира - без ограничения, безалкохолни - вода, чай, сок, кока-кола
- 1 обяд в ресторант в Санкт Петербург - включва супа, салата, основно ястие, десерт, кафе/чай, мин. вода
- трансфери летище-хотел-летище
- описаните екскурзии в Санкт Петербург с екскурзовод на български език
- описаните екскурзии по време на круиза с екскурзовод на руски и с превод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- слушалки по време на екскурзионната програма
- медицинска застраховка (с покритие 50000 €)
- лицензиран екскурзовод на български език по време на програмата в Санкт Петербург и на круизния кораб

Цената не включва

Цената не включва:

- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни - 120 лв. (с включена такса визов център) - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат
- лични разходи
- допълнителни екскурзии по желание:
* Юсуповски дворец на Мойка - с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най – бляскавите балове на града + екскпозицията с с восъчни фигури „ Убийството на Распутин”.
* Автобусна нощна екскурзия на Санкт Петербург + екскурзия „Развод мостов” с корабче по реките и каналите на Санкт Петербург, по време на която се наблюдава вдигане на мостове на р. Нева
* Руско фолклорно шоу в „Дом офицеров” с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта.” с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта.

Програма на пътуването

Екскурзии
Санкт Петербург с круиз до Хелзинки, Стокхолм и Талин - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


9 дни / 8 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 20.07.2018
Цена: 2744 BGN

Санкт Петербург + Круиз Хелзинки - Стокхолм - Талин

9 дни / 8 нощувки, 20 - 28 юли 2018
(4 нощувки в Санкт Петербург и 4 нощувки на круизния кораб „ Принцеса Анастасия”)
Програма:

20 юли:
Излитане от летище София с полет на Аерофлот в 12:30. Пристигане на летище Шереметиево 2 в 15:35. Излитане за Санкт Петербург в 18:20ч., кацане на летище Пулково в Санкт Петербург в 19:40ч. Посрещане от фирмата-партньор и трансфер. Настаняване в хотел Москва 4* в стандартни стаи. Нощувка.
21 юли:
Закуска. Панорамна автобусна екскурзия на града с екскурзовод на български език: Невский проспект, Дворцовия площад, Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, крайцера Аврора, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, и др. Посещение на Казански събор - паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка. Екскурзия в Петропавловската крепост с разглеждане на територията и посещение на Петропавловския събор - началото на строителството му е през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор. В Събора са и белокаменните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 год. Тук са и останките на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г. в Екатеринбург. Обяд в ресторант в града. Обзорна екскурзия в Ермитажа (основна сграда) - грандиозен дворцов ансамбъл, официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина на брега на р.Нева. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура, датиращи от каменния век до нашето столетие. В колекцията на музея има само оригинали. Трансфер до хотела. (продължителност на програмата 9,5 часа). Нощувка.
22 юли:
Закуска. Автобусна екскурзия на български език до Петерхоф (6,5 часа) - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Екскурзия на български език в Големия дворец и разглеждане на Нижний парк. Свободно време в парка. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.
23 юли:
Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Царское село (5 часа) - забележителен паметник на световната архитектура и парковото изкуство, извънградска резиденция на Екатерина Велика. Посещение на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разглеждане на парка на двореца. Връщане в Санкт Петербург. Трансфер до круизния кораб „Принцеса Анастасия”. Регистрация и настаняване в двойни каюти B2 / A2. 19ч. - отплаване от Санкт Петербург. Вечеря. Нощувка.
24 юли:
Закуска. 07:00 - Хелзинки до 08:30ч - техническо спиране. Закуска. Пристигане в Талин - 09:00ч. Обзорна пешеходна екскурзия на Стария град Талин. Свободно време.18:30ч. - отплаване. Вечеря (вечерята е на блок-маса с включени напитки: вино и бира – без ограничения, безалкохолни - вода, чай, сок, кока-кола). Нощувка.
25 юли:
Закуска. 09:30ч.- пристигане в Стокхолм. Обзорна екскурзия на Стокхолм и пешеходна разходка в Стария град. Свободно време. 17:30ч. - отплаване. Вечеря. Нощувка.
26 юли:
Закуска. 11:30ч. - пристигане в Хелзинки. Обзорна екскурзия на Хелзинки. Свободно време. 19:00ч. - отплаване. Вечеря. Нощувка.
27 юли:
Закуска. Около 09:00ч. - пристигане в Санкт Петербург, освобождаване на каютите. Трансфер. Настаняване след 14ч. в хотел Москва 4* в стандартни стаи. Свободно време (възможност за допълнителни екскурзии по желание). Нощувка.
28 юли:
Закуска (сух пакет). Освобождаване на стаите. Ранен трансфер до летището за полет Санкт Петербург - Москва в 05:10ч. Кацане в Москва в 06:25ч. Полет Москва - София на Аерофлот 08:20ч., пристигане в София - 11:35ч.
ЦЕНА:

- на човек в двойна каюта В клас - 2744 лв
- на човек в двойна каюта А клас - 2824 лв
- единична каюта В клас - 3329 лв


Описание на хотела:

В Санкт Петербург:

Хотел Москва 4* - Стандартен хотел 4*, с изключително добро разположение - в началото на Невски проспект, на площад Александър Невски, срещу Александро-Невската лавра. Настаняването е в стандартни двойни стаи. Вечер е възможно да се наблюдава вдигането на моста „Ал. Невски” над река Нева. На 20 м. от хотела - ст.м.Александър Невски. www.hotel-moscow.ru
Круизен кораб «Принцеса Анастасия»:
https://stpeterline.com/princess-anastasia#interactive-ferries-anchor
Princess Anastasia - това е съвременен круизен кораб, с възможност да приеме на борда си 2353 пасажири. Разполага със 834 каюти от различен клас. Инфраструктурата му включва 2 ресторанта: шведска маса и А ла Карт, барове, дискотеки, детски площадки, SPA, фитнес зала, казино, кинотеатър, магазин Duty Free, лекарски кабинет.
каюта В4 – на палуба 4, 5 или 6 над ватерлинията, каюта без прозорец, с климатик и баня с душ; 8,5 кв.м
каюта В2V - на палуба 4, 5 или 6 над ватерлинията, каюта без прозорец, с климатик и баня с душ; 7 кв.м, леглата са разположени едно над друго
каюта А2 – 8,5 кв.м, с прозорец, с климатик и баня с душ, шкаф.
Внимание:

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.
Полетното разписание е в местни времена.
Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.
Условия за резервация:

- 35% депозит
- Доплащане - 35 дни преди датата на отпътуване
Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
- Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
- Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
- Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
- Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.
* По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”
0051

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Лято в чужбина - Русия |  Лято в чужбина - Санкт Петербург

Избрани оферти