Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ВЕЛИКДЕН в ПРАГА

Номер на оферта

/

186644

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
v 3 нощувки със закуски в хотел *** в Прага;
v Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Прага
v Полудневна екскурзия до Велке Поповице за посещение на пивоварна "Козел" с местен екскурзовод (входната такса се заплаща допълнително)
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
v Екскурзоводско обслужване

Цената не включва

v Еднодневна екскурзия до замъка "Хлубока" и Чески Крумлов или еднодневна ескурзия до Карлови Вари (февруари, март, ноември)
v Входна такса за замъка "Хлубока" (приблизително 8 EUR на турист)
v Разходка с корабче по р. Вълтава
v Входна такса за пивоварна "Козел" (приблизително 8 EUR на турист)
Слушалки по време на пешеходната разходка в Прага (3 EUR) - заплаща се на място;
v Входни такси за Музея на Алфонс Муха (240 CZK), Музея на Сметана (50 CZK), Музея на Кафка (200 CZK) в Прага
v Градски транспорт: 32 CZK (еднопосочен билет), 110 CZK (карта за 24 часа);
v Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт
v Разходи от личен характер
v Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Програма на пътуването

Великден в Прага
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

СофияПрага – Велке Поповице – Прага – Замъкът "Хлубока" – Чески КрумловПрагаСофия
Период: 12 - 17.04.2017г.
6 дни/ 3 нощувки
Цена: 379,00 лв.

Прага - един от най-красивите градове в Европа, сякаш излязъл от приказка, съчетал в себе си впечатляваща история и неповторим дух на съвремието!

ДЕН 1 - СофияПрага 1260 km
Отпътуване от София в 17.30 ч. от площад "Александър Невски", 18.00 ч. от aвтогара "Сердика" по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага.
ДЕН 2 - Прага
Пристигане в Прага - всепризнатата перла в короната на Централна Европа в ранния следобед. Настаняване. Почивка. Привечер - разходка в центъра на Златния град - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.
ДЕН 3 - Прага – Велке Поповице – Прага 60 km
Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (минимум 3 ? ч.): Храдчани - Пражки храд - най-важният символ на Бохемия и седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедралa "Свети Вит", Златната уличка с дома на Кафка; Мала страна - бароковата църква от 18 век "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место - старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. На обяд отпътуване за Велке Поповице за посещение на пивоварната „Козел” и дегустация на бира (входната такса се заплаща индивидуално на място). Връщане в Прага вечерта. Нощувка.
ДЕН 4 - Прага – Замъкът "Хлубока" – Чески Крумлов 360 km
Закуска. Свободно време в Прага - необходимо е ползване на градски транспорт. Туристическа програма по желание: еднодневна екскурзия с местен екскурзовод до замъка "Хлубока" - един от най-красивите чешки замъци с изключителна колекция на готическо и съвременно изкуство. Разглеждане на дворцовите зали с екскурзовод. Пешеходна разходка в Чески Крумлов – град, запазил своя средновековен облик, известен с втория по големина дворцов комплекс след Пражкия замък, включен в списъка на ЮНЕСКО. Отпътуване към Прага. Нощувка.
ДЕН 5 - ПрагаСофия
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в центъра на Прага - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание и предварителна заявка - разходка с корабче по река Вълтава. Отпътуване за България в 17.00 ч.
ДЕН 6 - София
Пристигане в София на бензиностанция "Lukоil" (Западен парк/ бул. Сливница до Орион), автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" около обяд.
Полезна информация:
- За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
- 1 EUR = 25,83 CZK
- Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
- Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

17

Допълнителна информация

ДОПЛАЩАНЕ И ОТСТЪПКИ:
v Единична стая +115 лв.
v Еднодневна екскурзия с местен екскурзовод до замъка "Хлубока" и Чески Крумлов (цената не включва входната такса за замъка "Хлубока" - заплаща се индивидуално на място), при минимум 20 туристи - 60 лв.
v Разходка с корабче по р. Вълтава (продължителност 1 час), при минимум 15 туристи - 22 лв.
v Ползване на двойна седалка от един турист - 217 лв.
v Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
v За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
v Отстъпки:
- Деца до 12 г., настанени в стаята на двамата си родители - 25 лв.
- Ученици и студенти (до 25 г.) - 10 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000830/20.11.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Великден 2024 - Чехия |  Великден 2024 - Прага

Избрани оферти