Оферта номер: 183225

Санкт Петербург - Приказното сияние на Белите нощи - от БУРГАС - 31.05.2018 г.

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Санкт Петербург и Екскурзии в Русия.

Санкт Петербург - Приказното сияние на Белите нощи - от БУРГАС - 31.05.2018 г.
от 1738 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
- самолетен билет на Аерофлот за директен полет Бургас - Санкт Петербург – Бургас
- Летищни такси 208 лв.) към 02.10.2017 ( цената подлежи на препотвърждение при издаване на сам. билет )
- 4 нощувки със закуски в хотел Лира 3* в стандартни стаи
- 1 обяд (вкл. салата, супа, основно ястие, десерт, кафе/чай, мин.вода)
- трансфери летище-хотел-летище
- описаните екскурзии с лицензиран екскурзовод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- слушалки по време на екскурзионната програма
- медицинска застраховка ( с покритие 100000 лв. )

Важно: От 26.03.18 има увеличение на YQ-такси и летищни такси на Аерофлот: 27 лв. на билет. Увеличението на таксите НЕ е включено в пакетната цена. Валидно е за всички резервации.
Цената не включва
- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни – 120 лв. (с включена такса визов център)- необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат
- лични разходи
- допълнителни екскурзии по желание:
- Автобусна нощна екскурзия на С. Петербург + екскурзия „Развод мостов” с корабче по реките и каналите на С. Петербург, по време на която се наблюдава вдигане на мостове на р. Нева
- Руско фолклорно шоу в „Дом офицеров” с трансфери, входни билети и кетъринг през антракта
Класически САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Приказното сияние на Белите нощи - от Бургас

5 дни / 4 нощувки

ДАТИ: 31.05. - 04.06.2018 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая, х-л Лира 3*: 1738 лв.

===============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Хотел Лира 3 * www.lyra-hotel.ru, - Днепропетровская улица 57, широк център.

Комфортен хотел на 20 мин. пеша от Невски проспект, на 5 мин. от метростанция «Обводной канал» - на 3 спирки от Ермитажа, в ново красиво здание и отговаря на всички изисквания на съвременния голям град.

Гостите на хотела могат да отдъхнат в кафето или ресторанта, а също да посетят сауната. Посещението на сауната от 7.00 до 11.00 ч.е безплатно за гостите на хотела. Настаняването е в стандартни стаи.

===============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1 - 31 май: Излитане от летище Бургас с директен полет на Аерофлот в 20,15ч. Пристигане на летище Пулково в С. Петербург в 23,25ч. Посрещане от фирмата-партньор и трансфер. Настаняване в хотел Лира 3* в стандартни стаи. Нощувка.

ДЕН 2 - 01 юни: Закуска. Панорамна автобусна екскурзия на града с екскурзовод на български език : Невский проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера „Аврора”и др. Посещение на Казанския събор – паметник на военната слава, построен в навечерието на Отечествената война 1812г., в който главната светиня е Чудотворната Казанска икона на Божията майка.
Екскурзия в Петропавловската крепост с разглеждане на територията и посещение на Петропавловския събор- началото на строителството му е през 1712 г., построен е в стил холандски барок. Необичайни за традиционното руско катедрално строителство са както външния облик на събора, така и вътрешния интериор.В Събора са и белокаменните саркофази с позлатени кръстове на императорите и императриците на Руската империя, а от 1998 год.тук са и останките на последния император Николай II и семейството му, убити през 1918г.в Екатеринбург. (5часа). Свободно време. Нощувка.

ДЕН 3 - 02 юни : Закуска. Автобусна екскурзия на български език в Царско село – забележителен паметник на световната архитектура и парковото изкуство, извънградска резиденция на Екатерина Велика. Посещение на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година, разглеждане на парка на двореца. Връщане в С. Петербург.
Обяд в ресторант в града (включен в цената).
Обзорна екскурзия в Ермитажа (осн.сграда) - грандиозен дворцов ансамбъл, официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина на брега на р.Нева. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура, датиращи от каменния век до нашето столетие. В колекцията на музея има само оригинали.Свободно време в Ермитажа.(програмата продължава около 9,5 часа). Свободно време. Нощувка.

ДЕН 4 - 03 юни: Закуска. Автобусна екскурзия на български език до Петерхоф - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Екскурзия в Големия дворец и разглеждане на Нижний парк. Свободно време в парка. (6,5 часа) Нощувка.

ДЕН 5 - 04 юни : Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите до 12 ч.

Трансфердо летище Пулково за полет С.Петербург в 15,50ч. Пристигане в Бургас в 19,15.

Внимание: Фирмата организатор си запазва правото да променя последователността на екскурзиите по програмата.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

*Цената е валидна за група от мин. 30 човека В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 20 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената по желание на туристите.

Условия за резервация :
35% депозит
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване

* полетното разписание е в местни времена
Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.
• По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================
Санкт Петербург
Транспорт - Санкт Петербург Заведения - Санкт Петербург Хотели - Санкт Петербург Пазаруване - Санкт Петербург Събития - Санкт Петербург Забележителности - Санкт Петербург
Музей на Фаберже - скъпоценни камъни във форма на яйце
Мостовете в Санкт Петербург стават пеещи
Круиз в Балтийско море – северна приказка