Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лефкада

Вълшебството на Йонийските острови - остров Лефкада, хотел 3 ***

Номер на оферта

/

204697

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
4 нощувки със закуски и вечери (без включени напитки) на блок маса в хотел "Villagio Maistro" 3* (разположен е на остров Лефкада, на 1.5 км от столицата Лефкада и на 600 м от плажа)/ хотел "Tesoro" 3* (намира се в курортното селище Никиана, на 1 км от плажа и на 10 км от столицата Лефкада) или подобен 3* хотел на о-в Лефкада - за дати 06.09 и 20.09 настаняването на БУС 1 е в хотел "Villagio Maistro" 3*, а настаняването на БУС 2 в хотел Tesoro 3*;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Водач - екскурзовод от България.

Цената не включва

Целодневен круиз до островите Кeфалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Скорпиди, Спарти и Мадури;
Круиз до островите Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури;
Панорамна обиколка на остров Лефкада с посещение на столицата Лефкада, манастира "Панагия Фанеромени" и плажа "Катизма"
Екскурзия до Парга за целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос;
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
Градски транспорт;
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Вълшебството на Йонийските острови - остров Лефкада, хотел 3 ***
4 нощувки с включени закуски и вечери

Едно магическо пътуване, което ще Ви пренесе до вълшебните и романтични Йонийски острови!

Хотел "Tesoro" 3*+
Намира се в курортното селище Никиана, на 1 км от плажа и на 10 км от столицата Лефкада. Той предлага настаняване в красиви каменни вили с балкон и прекрасна гледка към Йонийско море. Плажът, който се намира на 1 км от хотела, е от ситни камъчета. Стаите на хотела са елегантно обзаведени с климатик, LCD телевизор, минибар, самостоятелен санитарен възел. В баните има безплатни тоалетни принадлежности, вана и сешоар. Гостите на хотел "Tesoro" 3*+ могат да се насладят на ястията в ресторанта или да опитат освежаващо питие в бара. В околностите му има условия за гмуркане и водни ски.

Хотел "Villagio Maistro" 3*
Намира се в курортното селище Агиос Йоанис, на 600 м от плажа и на 2 км от столицата Лефкада. Хотелският комплекс се състои от 5 сгради, които са заобиколени от красиви градини с цветя и маслинови дръвчета. Плажът, който е на 600 м от хотела, е пясъчен и е със син флаг. Стаите на хотела са стилно обзаведени с климатик, телевизор, минибар и самостоятелен санитарен възел.
.
ДЕН 1
София – остров Лефкада
685 km
Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад „Александър Невски“, в 7.30 ч. от автогара „Сердика“, в 8.30 ч. от Дупница, в 9.00 ч. от Благоевград, в 10.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата – о-в Лефкада. Пристигане вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 2
остров Лефкада
30 km
Закуска. Свободно време или по желание и предварителна заявка отпътуване за град Нидри за целодневен круиз с кораб (с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3
остров Лефкада
70 km
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка панорамна обиколка на остров Лефкада: пешеходна разходка в столицата Лефкада: Централният площад, църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството, църквата „Св. Мина“ и катедралата; свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на фолклора и Музея на грамофоните; посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ – най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида; свободно време на плаж „Катизма“ – един от най-добрите острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 4
остров ЛефкадаПарга – остров Лефкада
170 km
Закуска. Свободно време или по желание и предварителна заявка отпътуване за Парга за целодневен круиз с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 5
остров ЛефкадаСофия
685 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ (бул. „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, площад „Александър Невски“ вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Лефкада |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Лефкада |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Лефкада

Избрани оферти