Начало / Екскурзии / Екскурзии - Любляна

ЗАГРЕБ - ЛЮБЛЯНА - ПОСТОЙНА - ЕЗЕРОТО БЛЕД

Номер на оферта

/

212312

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКИ ТАКСИ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 1 нощувка в Загреб или околности, 2 нощувки в Любляна или околности и разглеждане забележителностите на Загреб и Любляна, посещение на пещерата Постойна и езерото Блед. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди, периферно разположени.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 04:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 07:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагреб. Вечерта – пристигане в хотел в Загреб или околности. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Сутринта – разглеждане на Загреб: старата част - квартала „Градец“, пл. „Бан Йелачич”, пл. „Св. Марко”, Парламента, църквата „Св. Катерина”, Катедралата, квартала „Каптол“. Отпътуване за Словения. Пристигане в Любляна късния следобед. Пешеходна обиколка на града с екскурзовод на български език – францисканската църква "Благовещение", Кметството, Университетът, Тройният мост, катедралата "Св. Николай", крепостта. Настаняване в хотел в Любляна или околности. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за пещерата Постойна, която се намира до едноименния град и е една от най-посещаваните туристически дестинации в страната. Около обяд – пристигане. Пещерата е с дължина над 20 километра и е била създадена от река Пивка, която протича в района. Част от маршрута в пещерата се изминава с влакче, което представлява първата пещерна железопътна система в света (входната такса за пещерата, която е около 25 евро, не е включена в пакетната цена и се заплаща на място). Отпътуване за алпийското езеро Блед. Възможност за разходка с лодка до острова в езерото и посещение на крепостта (цената на билета за лодка, която е около 14 евро, не е включена в цената на екскурзията). В късния следобед – отпътуване за Любляна. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за България по маршрут ЛюблянаЗагребБелградНишСофия. Вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.


06.09.2018 - 09.09.2018 г.
21.09.2018 - 24.09.2018 г.

цена на възрастен в двойна/тройна стая 368 лв.
цена на човек в индивидуална стая 455 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни 333 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен 355 лв.

Посочените цени са с приложена отстъпка 3% за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди датата на отпътуване.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Словения |  Оферти - Любляна |  Екскурзии - Словения |  Екскурзии - Любляна |  Лято в чужбина - Словения |  Лято в чужбина - Любляна

Избрани оферти