Начало / Почивки / Почивки - Будва

ПОЧИВКА В ЧЕРНА ГОРА - HOTEL POSEIDON BEACH 3*

Номер на оферта

/

199375

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт по маршрута с лицензиран автобус;
v 5 нощувки със закуски и вечери в хотел POSEIDON BEACH 3* на Будванската Ривиера;
v Всички курортни такси;
v Безплатно ползване на чадър и шезлонг на плажа;
v БОНУС! Туристическа програма в Будва;
v Екскурзоводско обслужване по маршрута;
v Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица до 69 г.

Цената не включва

v Трансфер от Пазарджик, Пловдив (при минимум 10 желаещи) - 50лв; Трансфер от Велико Търново, Плевен, Ботевград, Правец (при минимум 10 желаещи) ;
v Целодневна екскурзия до Дубровник, туристическа програма в града с местен екскурзовод - 25 евро, при минимум 20 туристи;
v Полудневна екскурзия до Цетине - 10 евро, при минимум 20 туристи;
v Полудневна екскурзия до Котор и Пераст по най-южния фиорд с включена входна такса за СТария Град на Котор - 10 евро, при минимум 20 туристи;
v Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица от 69 до 79 г. - 1.50 лв. на човек на ден;
v Лични разходи и входни такси

Програма на пътуването

ПОЧИВКА В ЧЕРНА ГОРА - HOTEL POSEIDON BEACH 3*
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

Дата: 25.09.2017г.; 30.09.2017г.
6 дни/5 нощувки
Цена от: 389,00 лв.
Цените са по ранни записвания за нови резервации, направени до 31.07.2017!

Цени: ТУК!

Ден 1
Отпътуване от София в 5:00 ч. от паркинга пред храм-паметник Александър Невски. Преминаване през ГКПП Калотина. Транзитно преминаване покрай Ниш, Нови Пазар, Подгорица.
Вечерта настаняване в хотел POSEIDON BEACH 3*, плаж JAZ, Будва;
Вечеря.
Нощувка.
Ден 2
Закуска.
БОНУС! Включено в цената посещение на Стария град Будва! Отпътуване за Будва. Пешеходна разходка в стария град на Будва: крепостните стени, Площадът на поетите, църквите "Св. Иван" и "Св. Троица", цитаделата. Свободно време.
Завръщане в хотела. Свободно време следобяд.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 3
Закуска.
По желание с допълнително заплащане целодневна екскурзия до Хърватска и емблематичният Дубровник. Обграден от близо два километра древни стени, този незабравим град сияе с мъдростта на вековната си слава и покорява всеки, имал късмета да го посети. Туристическа програма в Дубровник: улица Страдун, фонтаните на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св. Влахо (покровителя на града), паметника на Орландо и др.
По желание / при добри климатични условия / възможност за разходка с корабче до близкият остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата на Локрум е намерил спасение Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение на връщане от Кръстоносен поход до Палестина. Днес островът е известен с ботаническата градина, райския пейзаж и с това, че е една от локациите, ползвани за декор в няколко поредни сезона на световно-известния „Игра на тронове" / "Game of Thrones" /. Отпътуване за Черна Гора. Завръщане в хотела.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 4
Закуска.
Свободен ден или по желание с допълнително заплащане полудневна екскурзия до най-южния фиорд: Отпътуване за Котор - градът е един от обектите на световното културно наследство на ЮНЕСКО, като се отличава със старинното си пристанище и внушителните крепостни стени. Которският залив (Бока Которска) е една от най-врязаните части на Адриатическо море и затова понякога е наричан „най-южният фиорд". Пешеходна обиколка на старата част на града с местен екскурзовод: Крепостните цени, църкви и катедрали, старинни родови къщи.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на града.
Тур по Которския залив и посещение на град Пераст - малкото градче, което векове наред играе на криеница с времето. Пераст е запазил средиземноморския си облик и аристократизъм в каменните вили покрай брега, в църквите, обвити в бръшлян, в прозорците с бели капаци и разцъфтели олеандри. Легендата разказва за силната любов на красива моряшка съпруга, живяла някога в Пераст. Така дълго го очаквала да се прибере от плаване, че започнала да шие гоблен с косите си - първо златни, с преминаването на годините сиви, докато накрая " конците" на гоблена станали снежно бели от многогодишното очакване. Разходка в Пераст и по желание / при подходящи метеорологични условия / - разходка с лодка до острова Богородица от Скалата, най-голямата атракция на Пераст. На малкия остров се намира манастир, посветен на Дева Мария, към койо функционира и музей. / плаване - около 5 минути до острова, цена на корабчето - 5 евро двупосочно с включена входна такса за музея към манастира /.
Завръщане в хотела следобяд.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 5
Закуска.
Свободен ден или по желание с допълнително заплащане полудневна екскурзия до старата столица и един от най-чаровните градове на Черна Гора - Цетине.
Завръщане в хотела следобяд. Свободно време.
Вечеря.
Нощувка.
Ден 6
Закуска.
Отпътуване за България. Фотопауза на панорамната площадка на остров Свети Стефан. Не напразно миниатюрният остров с уникална архитектура е наричан "Монако на Черна Гора". Той е посещаван само от ВИП-туристи, които са закупили имоти тук. Достъпът до него е свободен само за тези, които са отседнали в хотелите и вилите му, или за техни гости. За всички останали има ограничение.
Завръщане в София късно вечерта.

- ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1657013150000523651 /06.01.2015 г. , ЗАД Армеец
- Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

96

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Условия за плащане:
- Депозит - 100 лв.
- Доплащане - до 14 дни преди настаняване
v Забележка:
- Програмата се провежда при минимум 25 записани туристи.
- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
v Необходими документи:
- Задграничен международен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване
- За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
- За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/

Тагове

Оферти - Черна гора |  Оферти - Будва |  Почивки - Черна гора |  Почивки - Будва |  Лято в чужбина - Черна гора |  Лято в чужбина - Будва

Избрани оферти