Начало / Почивки / Почивки - Лидо ди Йезоло

ПОЧИВКА В СЪРЦЕТО НА ВЕНЕЦИАНСКАТА РИВИЕРА

Номер на оферта

/

221491

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Венеция – София с включени летищни такси и с 10 кг ръчен багаж;
7 нощувки в избрания хотел на база нощувка със закуска.
Медицинска застраховка

Цената не включва

Трансфер летище – хотел - летище. Опции за частен трансфер или с автобус.
Допълнителни екскурзии и дейности

Програма на пътуването

8 дни / 7 нощувки
13-20 юли 2018 г. / възможност за други дати
От 650 лв!

Ако търсите средиземноморски чар, примесен с италиански стил и плажове, пълни със забавления, Лидо ди Йезоло е място точно за вас. Лидо ди Йезоло е част от известната Венецианска Ривиера и е вълнуваща дестинация за лятна почивка на Адриатическото крайбрежие. Само на 20 км от града на романтиката Венеция, Лидо ди Йезоло предлага релакс, културни турове, кокетни заведения, шопинг, шеметен нощен живот и безгрижно веселие на брега на морето. Градчето се гордее с най-дългата пешеходна улица в света, дълга 13 км, която се простира от старата част на селището до самия плаж, а плажната ивица е с дължина 15 км. Недалеч са и едни от най-посещаваните кътчета в Италия: Верона, езерото Гарда и Флоренция.


Програма на пътуването:
ДЕН 1: Полет СофияВенецияЛидо ди Йезоло
Излитане от летище София с директен полет до Тревизо, Венеция. Пристигане и трансфер Лидо ди Йезоло и настаняване в избрания хотел за 7 нощувки.
ДЕН 2 - 7: Плаж и развлечения в Лидо ди Йезоло
Свободно време за плаж, забавления и глезотии. Възможности за екскурзии из Венецианската Ривиера и други привлекателни места в района – Венеция, островите Мурано и Бурано, Флоренция, Верона, езерото Гарда.
ДЕН 8: Лидо ди ЙезолоВенеция - София
След закуска, трансфер до летище Тревизо, Венеция за полет до София.
Информация за хотели по програмата: La Maison Hotel 3* (или подобен) се намира на 2 минути пеша от собствения си плаж в Лидо ди Йезоло и разполага ресторант, бар и колела под наем. Всички стаи са с климатик, телевизор и балкон. На място има безплатен паркинг.


Опции по избор срещу допълнително заплащане:
Обиколка на Венеция, Мурано и Бурано - 68 евро / 133 лв. на човек
Посетете и опознайте прелестната Венеция, потопени в исторически чар и мистерия. Насладете се на атмосферата на Бурано - Островът на дантелата и Мурано - Островът на стъклото.

Верона и езерото Гарда – 62 евро / 121 лв. на човек
Влюбете се в града на Ромео и Жулиета и се върнете във времето с посещение на световноизвестната арена на Верона. Насладете се на разходка с лодка до най-голямото езеро на Италия и се възхищавайте на живописния пейзаж на езерото. Посетете Сирмионе и разгледайте тесните му средновековни улици.
Обиколка на Тревизо с дегустация на вино – 50 евро / 98 лв на човек
Вкусете виното на регион Венето и опознайте Тревизо с прекрасните му исторически сгради и средновековния плащад Пиаца деи Синьори. Ще посетите лозов масив, за да научите за местното винопроизводство и ще опитате вкусни сирена и мезета.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Лидо ди Йезоло |  Почивки - Италия |  Почивки - Лидо ди Йезоло |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Лидо ди Йезоло

Избрани оферти