Начало / Почивки / Почивки - Канкун

РИВИЕРА МАЯ - Мексико от € 1199!!!!

Номер на оферта

/

177756

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети София–Париж-Канкун-Париж-София;
- Летищни такси;
- Tрансфери летище Канкун-хотел Ривиера Мая и обратно;
- 7 нощувки на All Inclusive в хотел по избор;
- 1 нощувка със закуска в хотел ***/* на летище в Париж;
- Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

- Лични разходи

Програма на пътуването

Разположена на юг от Канкун, Ривиера Мая е крайбрежна ивица от 120 км приказни плажове и заливи, изумителен подводен свят, тучна растителност, богата история и активен нощен живот. Луксозните хотели предлагат просторни стаи и апартаменти, голям избор от All Inclusive ресторанти, великолепни градини с хамаци, басейни и забавления за малки и големи. Но най-прекрасното тук е съчетанието на прохладен бриз, фини бели пясъци и безкрайна морска шир в близост до интересни исторически забележителности – руините на Тулум, Чичен Ица, Коба са на един ден с кола, а любителите на гмуркането могат да плуват с акули, костенурки или делфини, както и да се потопят в красивите рифове изпълнени с пъстър подводен живот. А на сушата ви очакват вълнуващи приключения из девствени джунгли и пещери, съхранени от времето на маите …

01 октомври 2016 – 31 март 2017

Ден 1 Полет София - ПарижКанкун – Ривиера Мая

Полет от София до Париж (07.10-09.20 ч.) и оттам следващ за Канкун (12.15-17.15 ч.). Посрещане на летището в Канкун и трансфер до избрания от Вас хотел на Ривиера Мая. Настаняване и нощувка.

Ден 2-6 Ривиера Мая

Свободни дни за почивка и екскурзии по желание. Нощувка.

Ден 7 Ривиера Мая – Канкун - Париж

Закуска. Последен ден за плаж. Трансфер до летището в Канкун за полет до Париж (19.30-10.50+1 ч).

Ден 8 Париж

Настаняване в хотел на летището. Свободен ден за разглеждане на Париж. Нощувка.

Ден 9 Париж

Закуска и полет за София (10.10-14.05 ч.).


CATALONIA RIVIERA MAYA **** -www.cataloniarivieramaya.com - от € 1199

Този ол-инклузив хотел предлага девствени плажове, безкрайни дейности и луксозни удобства. Намира се на частен плаж в Ривиера Мая и предлага безплатен Wi-Fi достъп, разнообразни развлечения за цялото семейство, пет плувни басейна, включително детски басейн, напълно оборудван СПА-център и детски клуб, магазини, бутици, фитнес център и 2 тенис корта.

OCEAN MAYA ROYALE ***** - Adults only - www.oceanhotels.net - от € 1299

Насладете се на безкрайното разнообразие от занимания, заведения за хранене с интернационална кухня и спа център с пълен набор от услуги и терапии в този хотел на брега на океана в сърцето на Ривиерата на маите и близо до остров Козумел и крайбрежния град Канкун. В хотела има водолазен център, нощен клуб и ежедневни организирани дейности, вечерна развлекателна програма, 2 басейна, богатото разнообразие от заведения за хранене и няколко бара. В околностите на хотела може да карате джет ски и да отидете на екскурзии в джунглата. Районът привлича и с един от най-големите коралови рифове в света.

GRAND PALLADIUM KANTENAH ***** www.palladiumhotelgroup.com от € 1339

Комплексът се намира на 800 метра собствен плаж и е заобиколен от тропически градини с 4 басейна, 6 тенис корта, нощен клуб, както и Спа център с пълен набор от процедури. Построен е в майско-индиански стил и всички съоръжения са свързани с пътеки през лагуната. Има 6 ресторанта и барове, които предлагат голямо разнообразие от различни видове кухни. В комплекса се предлагат гмуркане, риболов и уиндсърфинг, център за гледане на деца. Стаите за гости разполагат с балкон или вътрешен двор с изглед към тропическите градини, мини бар с безплатна бутилирана вода и филмови канали.


GRAND PALLADIUM COLONIAL ***** www.palladiumhotelgroup.com от € 1399

Този хотел се намира в туристическия район Ривиера Мая в Мексико и разполага с голям СПА центъ, 5 ресторанта и 7 басейна, Стаите предлагат изглед към градината, хидромасажна вана и тераса. Всяка вечер в театъра се организират забавления. Хотелът предлага детски клуб. Джунглата около древния град Тулум и пълните с вода пещери, наречени сеноте, са на кратък път с кола от комплекс, както и древния град Чичен Ица.


BARCELO RIVIERA MAYA ***** www.barcelo.com от € 1479

Разполага с непосредствен достъп до плажа, множество заведения за хранене и безкрайни развлекателни дейности и подходящ за семейства. В Barcelo Maya Palace гостите ще намерят голямо разнообразие от удобства, включително 7 различни ресторанта, спа център с пълен набор от услуги и нощен клуб. Курортът разполага също с няколко големи плувни басейна, горещи вани, както и детска зона за игри. Maya Palace има също няколко тенис корта на място и предлага безплатно екипировка за шнорхелинг, каяци и класове по водна аеробика. Гостите ще се насладят на мини-голф игрището в курорта, както и на нощните забавления.


EL DORADO ROYALE ***** www.eldoradoroyaleresort.com от € 1695

Разположен на пясъчна плажна ивица дълга над километър и половина, El Dorado Royale & Spa предлага изключителен лукс и спокойствие. Перфектния разкош, за който мечтаете, съчетан с акцент върху личното отношение към всяко ваше желание, превръщат комплекса в идеално място за почивка. Независимо дали желаете романтична сватба на плажа с приказна церемония в параклис на брега на морето, релаксиращ меден месец, юбилейно тържество или просто много необходима почивка, това е мястото. Открийте преживяването на Gourmet Inclusive-а. Насладете се на елегантен апартамент с 24-часов рум-сервиз и лично джакузи. Вкусете гурме вечеря в един от седемте изключителни ресторанта. Отпуснете се в един от 13-те басейна и се отдайте на спа процедурите ни, включително и нашите известни курсове за масаж по двойки. След това се пригответе да се впуснете във вълнуващия нощен живот. Всичко това е тук за вас и не само се чувстват като рай, то е!


Всички цени са промоционални и валидни при ранно записване!!

Допълнителна информация

Забележка: цените подлежат на потвърждение в момента на резервация.

Тагове

Оферти - Мексико |  Оферти - Канкун |  Почивки - Мексико |  Почивки - Канкун |  Екзотична почивка 2024 - Мексико |  Екзотична почивка 2024 - Канкун

Избрани оферти