Следете най-изгодните оферти за пътуване тук!

Елате в Керамоти, Гърция на половин цена!

Дати и цена
Цената включва
Ползване на комфортно обзаведен апартамент с две големи тераси.

Цените са на ЧОВЕК на вечер на база петима в тристаен апартамент.
Цената не включва
ИЗХРАНВАНЕ
Когото и да попитате в Керамоти, Гърция, ще ви каже, че перлата на курорта е "Bellevue Apartments". Това не е класически хотел, а малък комплекс от нови и комфортни апартаменти, само на 50 м от разкошен плаж. По-големите от тях, (тристайни), имат по две спални и всекидневна с общо 4 + 2 легла, като всекидневната е снабдена с кухненско оборудване, трапезария и 37-инчов LCD телевизор със сателитна телевизия. По-малките, (двустайни), са с почти идентично разположение и обзавеждане, но с една спалня по-малко (с 2 + 2 легла. Всички помещения са климатизирани. Има "Булсатком" и безжичен високоскоростен интернет.
Керамоти е разположено на на малък, но живописен полуостров, точно срещу остров Тасос. Красивата и необятна плажна ивица от фин пясък, която обгражда малкото градче, е дълга почти 10 километра и широка 60-100 м. Тихите улици, далеч от шума на големите курорти, правят Керамоти идеално място за семейна почивка. Навсякъде из Керамоти ще почувствате привилегията да бъдете гост на "Белвю апартментс". За вас е осигурена отстъпка от 10% в най-добрите заведения в градчето - магазини, ресторанти, таверни, сладкарници, кафенета, бийч- и снек барове и др.
Керамоти е истински рай за въдичарите - риба се лови навсякъде - от плажа, от кея, а билет не се изисква. Делтата на река Места с множеството си по-малки и по-големи лагуни, езера и мочурища е атракция за почитателите на екологичния, орнитоложкия и екстремния туризъм. Ако решите да посетите това райско кътче, наречено Керамоти - заповядайте при нас!
Керамоти
Забележителности в Керамоти
10 малко познати гръцки дестинации
5 причини да почивате в Керамоти