7 изгодни екскурзии тази есен, за да събереш още слънце!

Решавай бързо, за да не изпуснеш последните места и намалените цени!

Краят на сезона означава намаления, оферти в последния момент и специални цени за дестинации, които обикновено изискват доста по-сериозен бюджет.

Разгледай някои от най-добрите ни цени за пътувания от септември до ноември, за да събереш още малко слънце за зимата!

Почивка на остров Санторини

Лятото на остров Санторини може да е горещо, даже изпепеляващо, но септември и октомври са идеални за почивка, когато температурите по нашите ширини започнат да извикват мисли за топло одеяло и чай вместо за плаж.

Защо е изгодно: В момента тече промоция със специални цени за есента, ако изберете стая на приземен/първи етаж в хотелския комплекс. Тези стаи нямат панорамна гледка, но често са по-хладни, което си е плюс в топла дестинация като Санторини.

7 нощувки с включен полет от 725 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Почивка на остров Кипър

Лятото Кипър е пренаселен, а през септември тълпите намаляват.

Защо е изгодно: За цената от 599 лв. получавате кратка почивка около 6 септември, с редовен полет на България Еър, подбрани и изпитани хотели и прекрасна възможност да разнообразите лятото си с плажуване на различно от обичайното място.

3 нощувки с включен полет от 599 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Обиколка на Индия

Замини надалеч, смени обстановката.

Защо е изгодно: Тази оферта в последната минута ти дава допълнителна отстъпка в цената без това да се отразява на качеството на пътуването.
7 нощувки с включен полет от 1790 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Почивка на остров Сардиния

Ако вече познаваш континентална Италия и Сицилия, не пропускай Сардиния – още едно лице на плажното блаженство и културното богатство на любимата ни Италия.

Защо е изгодно: В момента тече допълнителна промоция за някои дати: втори възрастен пътува на половин цена.
7 нощувки с включен полет от 1080 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Почивка в Южна Италия

Вземете директния чартър до Южна Италия и опознайте едни от най-невероятните кътчета на Италия – регионите Пулия и Базиликата.

Защо е изгодно: Дори в края на септември в тази част на Ботуша времето е гарантирано прекрасно за плаж. Освен това сте в Италия и то на цени от 790 лв. на човек, които са съпоставими с една почивка на море в България, която обаче не ви гарантира обслужването, гледките и сладоледа, които италианците имат.

7 нощувки с включен полет и закуски и вечери от 790 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Екскурзия до Израел и Йордания

Обикновено екскурзиите имат обявена цена, към която впоследствие трябва да добавите допълнителните екскурзии на място и куп други непредвидени разходи. Това пътуване до Израел и Йордания е за вас, ако все още не сте посещавали тези две държави и искате да

Защо е изгодно: Защото в цената 1560 лв. са включени всички турове и на практика освен бакшишите за шофьорите и екскурзоводите (30 долара), пет обяда и евентуални лични разходи за сувенири, нямате други разходи.

5 нощувки със закуски и вечери и включен полет от 1560 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Bella Italia - 2 програми (самолет+автобус и автобус+самолет)

Наистина изгодна оферта, с която ще видите най-доброто от Италия - от Флоренция и Милано до Рим и Венеция.

Защо е изгодно: Защото в един от най-добрите периоди за екскурзия в Италия ще имате възможност за под 800 лв. да посетите за 6 дни едни от най-големите и обичани италиански градове. Идеята на пътуването с автобус в едната посока на тази екскурзия е да се видят повече места по пътя. В същото време няма тежки нощни преходи. Ако изберете връщане с автобус, може да накупите много подаръци без да се тревожите за ограниченията за багажа. От друга страна, ако се връщате със самолет, ще се приберете по-отпочинали в България.

5 нощувки от 798 лв.

Виж оферта отиване със самолет и връщане с автобус.

Виж оферта отиване с автобус и връщане със самолет.

Дата: 24 август 2017 г.
4.5/5, 32027 гласа
Забележителности около Абано Терме